counter

Астрологія характеру: темперамент та Знаки Зодіаку


Переглядів: 17


Астрологія характеру: темперамент та Знаки Зодіаку

Все різноманіття темпераментів можна розділити на 4 типи: холерик, флегматик, сангвінік та меланхолік. І кожен властивий тим чи іншим знакам зодіаку.

Холерік— рвучкий, неврівноважений та емоційний тип. Флегматик — млявий, цілеспрямований, але спокійний. Сангвінік — життєрадісний, товариський, рухливий і постійно мінливий. Меланхолік — вразливий, депресивний, потайливий, але творчо розвинений.

Кожен Знак Зодіаку виявляє унікальний набір ознак, властивих для цих чотирьох темпераментів.

Овен

Овни — це чиста вода холерики. Суміш темпераментів трапляється, але це трапляється вкрай рідко. Цей Знак Зодіаку завжди кудись поспішає і завжди готовий боротися за свої ідеї, думки та переконання.

Телець

Тельці виявляють особливості флегматичного характеру і водночас є холериками. У бік зухвалого холерика більше заглиблюються чоловіки-Тільці, а жінки мають приблизно однакові частки обох темпераментів.

Близнюки

Найчистіші сангвініки. Більшість цих людей відчуває неймовірно великий спектр емоцій, не зациклюючись на тому самому. Вони завжди радісні та сповнені сил. За ними, як правило, можна писати портрет ідеального сангвініка.

Рак

Меланхоліки. Не те щоб Раки плачуть і впадають у постійні депресії, просто вони страшенно замкнуті. Більшість представників цього Знака не виявляють бурхливих емоцій. Іноді їм властива холеричність.

Лев

З Левами визначитися досить складно. Вони емоційні, як сангвініки, але трохи не врівноважені, як холерики. Тому з ними потрібно бути обережнішими — зараз вони добрі, але скажи щось не те, то й голову відкусять.

Діва

Більшість Дів — чисті флегматики. Є невелика частка цих людей, яких неможливо віднести до одного типу темпераменту. Як правило, іноді роблять вчинки, не властиві цьому темпераменту, чим вводять оточуючих в оману.

Терези

Флегматики, як і Діви, але без вишукувань. Терези просто роблять те, що потрібно. Вони живуть у своєму світі, рухаючись до мети семимильними кроками, але тільки ці кроки абсолютно не видно нікому, крім них. І все ж, Терези приходять до мети.

Скорпіон

Скорпіони схожі на Дів, але їхній темперамент при цьому інший. Найчастіше Скорпіони бувають холериками з домішкою помірної меланхолійності. Одне можна сказати — вони взагалі не флегматики, хоч би як хотілося їх іноді з ними сплутати.

Стрілець

Ці хлопці люблять побалакати, отримати нові емоції, підбадьоривши тіло та думки, і не сидять на місці. Сангвініки, не інакше, подумаєте ви. А як же запальність та нервозність? Знайти Стрільця-сангвініка без домішки холерика дуже складно.

Козеріг

Дуже цікаві особи. Мабуть, єдині флегма-сангвініки серед усіх знаків зодіаку. Темперамент у Козерогів простий і зрозумілий. Вони повільно йдуть до своїх цілей, але у важких ситуаціях вважають за краще не йти на конфлікт, а «поговорити».

Водолій

Водолії схожі за своїм темпераментом на Стрільців — вони сангвініки до мозку кісток, проте дуже рідко, але неймовірно виразно виявляють якості холерика. Це буває не часто, але щоразу схоже на вибух атомної бомби.

Риби

Риби ще більші меланхоліки, ніж Раки. У цього Знака Зодіаку домішок інших темпераментів мало, тому приз за наймеланхолійніший характер набувають творчі та потайливі Риби.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні зірки пропонують вам виявити обережність у фінансових справах Не варто ризикувати та вкладатися у....
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе нові перспективи, особливо у кар'єрних питаннях Можливо вам запропонують щось не....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви відчуєте приплив енергії та впевненості у собі Зірки радять використовувати цей день для важли....
більше матеріалів
/-0,3434739112854-/ /-pc-/
Top