counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Як помстяться різні знаки Зодіаку


Переглядів: 3205


Як помстяться різні знаки Зодіаку

Овен
Якщо хто наступає Овну на хвору мозоль, то Овен, так правило, дає кривднику у вухо без усіляких затримок і передмов.

А це як помста не розглядається, бо є нормальною реакцією здорового організму. Скажу більше, якщо наступ на зазначену мозоль був віртуальним і для дачі у вухо кривдник був недосяжний, Овен через годину запросто може про все забути, а через день уже ні в чому не бувало з цим кривдником обійматися і лобизуватися. Тому, щоб у Овна виникло бажання помститися, його потрібно діставати дуже планомірно і дістати-таки дуже серйозно.

Ну, наприклад, щодня і голосно розповідати про його (її) слабкі місця саме в той момент, коли в безпосередній близькості присутня його (її) пасія. У цьому випадку ви, правда, теж відразу отримаєте у вухо, але якщо у вас вистачить мужності продовжувати в тому ж дусі і далі, то через деякий час Овен вкорениться в думці про те, що вам необхідно винищити. Саме так. Помста Овна завжди радикальна. Він ніколи не зійде до якихось там дрібних пакостей у відповідь. 

Телець
Для того, щоб пробудити мстивість у Тельця, теж загалом потрібно як слід постаратися. Тельці укорінюються на думці про те, що людина — сволота лише після ретельного збору статистичних відомостей на цю тему. Зате мстять вони набагато більш перекручено, ніж Овни.
Мабуть, основоположником вендетти став саме цей знак (на пару зі Скорпіоном).

Помста Тельця, як правило, полягає в планомірному і невблаганному перекритті всіх шлюзів і каналів кривднику. А Телець — такий знак, який, з якихось причин, завжди виявляється власником тих крантиків, якими ці шлюзи і канали перекриваються. Наприклад, у тусовці, Тельці найчастіше є не лише головними годувальниками, поільцями та приймальцями у себе вдома, а й негласними законодавцями мод та смаків.

Так ось, якщо ви удостоїтеся помсти Тельця, то будьте готові до того, що Телець вас категорично не схвалюватиме всюди, куди тільки зможе дотягнутися. А це означає, що ви, майже напевно «залишитесь без солодкого» і опинитеся в ізоляції.
А якщо хтось спробує за вас заступитися, то Телець «викреслить» та його — і так до дванадцятого коліна. Причому скасування цих санкцій майже не підлягають. Для того, щоб знову заслужити довіру і повагу до Тельця, вам доведеться стільки каятися і лебезити, що простіше відразу повіситися.

Близнюки
Ось це — одна з головних виразок Зодіаку. Справа в тому, що більшість Близнюків пристрасть як хоче бути великими і поважними, а так їх ніхто не сприймає. Тому змусити Близнюка загорітися жадобою помсти дуже легко. Удостоївшись помсти Близнюка, ви напевно станете об'єктом найнеймовірніших чуток і пліток, потворно плоских шпильок і неприкритої дезінформації.

Юнаки Близнюки можуть навіть полізти в бійку з переважаючими силами супротивника (а вони завжди перевершують), але через дві хвилини ці дон-кіхоти вже хникатимуть у куточку. От якби це була комп'ютерна бійка, у ній би Близнюк зробив будь-кого. Зібравшись вранці мститися вам до пенсії, до обіду Близнюк вже може пропонувати вам взаємовигідний ділок або ділитися з вами свіжопридуманими плітками про новий об'єкт, обраний для помсти.

Втім, якщо ви вирішили, що помсти Близнюків боятися не варто, ви помилилися. По-перше, люди схильні вірити навіть найнеймовірнішим чуткам (а потім іди відмийся). А по-друге, Близнюки мають звичай знати все і про всіх, і тому, пишучи чергову плітку, можуть видати про вас щось справді болюче та компрометуюче.

Рак
Найпростіший і найпоширеніший спосіб річкової помсти — піти без шапки в холодну ніч, щоб усім стало погано. Застосовується з приводу, а також без приводу — під настрій. До цього розряду належить повний розрив відносин. В іншому випадку це означає, що Рак взагалі не буде на вас реагувати — ніяк і ніколи, навіть, якщо ви тонутимете у нього на очах.

Причому, ймовірність того, що Рак вам простить (навіть якщо образа була невеликою), вкрай мала. Якщо ж Рака зачепити всерйоз, то наслідки можуть бути найнесподіванішими. Усвідомлюючи свою невелику силу, Раки навіть для вбивства таргана можуть застосувати важку артилерію (не кажучи вже про помсту більш серйозним противникам). Наприклад, втопити в помстивому пориві в найближчому водоймищі чиюсь сумку або спалити цілком і повністю чиїсь документи — це було б по-рачому.

Я вже не говорю про помсту фізичну. Якщо справа дійде до бійки, то mdash; не інакше до із застосуванням чогось на кшталт брухту, табуретки із залізними ніжками або чого ще в цьому роді… Отже, Рак у гніві страшний.

Лев
Для того, щоб пробудити у Леві спрагу помсти, його потрібно просто всерйоз обдурити. А обдурити Лева — справа нікчемна, варто тільки захотіти. Запитання в іншому: навіщо вам це треба. Левова помста, навіть у легкому виконанні, страшна як смерть. А вже в hard’овом виконанні — і зовсім нищівна (але до нього доходить рідко). Найхитріший спосіб левової помсти — це наочна демонстрація того, що ви — цілковите, нічого не представляє нікчемність і навіть гірше. Демонструється це на власному прикладі.

Тобто Лев публічно показує наскільки він крутіше виглядає, працює і відпочиває, ніж ви. Причому, навіть якщо він ніколи не займався тією справою, якою зайняті ви, заради того, щоб показати вашу нікчемність він примудриться зробити її кращою за вас. Далі у левовому рейтингу помсти йдуть публічні образи та викриття. Тобто Лев прилюдно розповість вам усе, що про вас думає.

Причому, симпатії оточуючих, природно, будуть на його боці — тому, що ці симпатії завжди на боці Лева. У цьому легка помста закінчується. А жорстка помста Лева не закінчується і не зупиняється ні на чому. З часом ви станете кволим шизофреником і бачитимете левині підступи вже у всіх проявах життя — включаючи засмічення унітазу та скидання молока.

Діва

Важко уявити собі, що саме потрібно зробити для того, щоб Діва зважилася помститися, але схильність до цього у багатьох представників цього знака простежується. Причому мстять Діви, як правило, в особливо перекручених формах.

Пам'ятайте, там, наприклад, була така гарна вазочка з дірочками, призначена для встановлення голови супротивника. Ідея закачувати в людину через вуха воду теж хороша. Загалом, чого тільки не придумаєш, спантеличившись питанням всерйоз і по-дівськи. Побутова помста Дів не менш тонка, але відрізняється однією кумедною особливістю: людина, якій мстять, дізнається про те, що це сталося з нею останнім. Наприклад, оформити вам які-небудь довгоочікувані документи, допустивши при цьому всього лише одну незначну помилку, що призводить до повторного проходження вами всіх кіл пекла, що передують — буде по-дівськи: відразу нічого не зрозуміло, зате нищівно в результаті.

Загалом Діви більше будь-яких інших знаків схильні до помсти офіційними і документальними методами. Тобто якщо ви образили Діву, а їй є про що заявити на вас в офіційні інстанції — вона майже напевно туди заявить.

Терези

Ваги — знак досить уразливий. Однак по-справжньому мститися вони не дуже вміють. Тут все якось більше схоже на дитячий варіант: ах ти мені так, ну добре, а я тобі ось як. Мовляв, віддавай мої іграшки та не писай у мій горщик. При цьому, коли Терези самі вже вважають, що дійшли до меж суворості та підступності, до суб'єкта, на якого спрямована помста тільки починає доходити, що виявляється йому мстять.

До того ж, перекриваючи якісь залежні від них можливості, Терези не рідко й зовсім втрачають контроль над тим, кому збиралися помститися, від чого подальше смертовбивство стає практично неможливим. Ну найостанніше, на що здатні Терези — це викликати кривдника на словесний поєдинок, пред'явити йому свої звинувачення та вимагати пояснень. Як правило, пояснень знаходиться вище даху — адже не всі такі чесні, як Терези…

Втім, одна сильна сторона, яку Терези можуть використовувати для помсти — страшною та жахливою — у них таки є. Вони можуть, наприклад, майстерно відбити у свого кривдника симпатії якоїсь цінної для нього людини. Ще можуть на зло ворогам просочитися кудись високо до теплих місць і звідти нахабно показати кривднику мову, щоб йому стало гірко і завидно. Загалом, такі ось інтелектуально-підкилимні інтриги. Гарний знак.

Скорпіон

Цей знак традиційно тримає першість зі стервозності. Хоча й не заслужено. Насправді, набагато стервозніші за його Рибу, але цього ніхто не знає. Так от нормальний Скорпіон відрізняється тим, що йому до всього є справа. Скрізь у нього, чи знаєте, є якісь свої інтереси, все йому треба контролювати і тримати на гачку. Відповідно, варто комусь ці його інтереси зачепити, як Скорпіон відразу наливається отрутою і біжить займатися покусництвом.

Покусництво Скорпіона буває різним, але відрізняється воно, перш за все, тим, що головною його метою є зовсім не знешкодження противника, а нанесення йому якомога глибших моральних (а на крайній кінець - і фізичних) травм, з якими б він мучився до кінця своїх тяжких днів.

З цієї причини Скорпіони є родоначальниками принципу «бий своїх, щоб чужі боялися» — наносити глибокі рани, що кровоточать і не затягуються своїм, бачите, в сто разів зручніше, ніж чужим. У своїх заздалегідь відомі всі слабкі місця і ткнути в них не складає ніяких труднощів.

Імунітет же проти скорпіонів покусів мають тільки Близнюки — тому що, у більшості з них немає за душею такої глибини, за яку скорпіоном жалом можна подряпати. 

Стрілець

Ну це месники занудні. А-ля «червоні дияволята» та «невловимий Джек» (якого ніхто не ловить). Тобто, вони б і раді в ім'я справедливості та принципів усіляких порубати всіх, кого попало, шашкою наголо, та тільки ось, поки вони там міркують про справедливість і принципи, гладиш, а рубати вже й нема кого. А найголовніше, вони практично не можуть учинити розправу, якщо немає великого збігу народу. Їм це нудно і якось зовсім не повчально.

Для тієї самої справедливості, їм спочатку потрібно зібрати ціле віче, пояснити там народу, що, мовляв, ви подивіться гад який, а потім його, гада, вже з феєрверком та фанфарами пустити у витрату.

Щоправда, як і всі, хто хворий на принципи, злопамятні вони порядком. Тому, якщо зустрінуть кривдника років через двадцять, а тут їм момент укатати його за повною програмою представиться, вони з радістю великою укатають і оком не моргнуть.

Козеріг
Цих людей практично нічим дістати — вони самі дістануть когось хочеш… Ну та гаразд, припустимо, вам вдалося-таки дістати Козерога, зачепивши чимось, наприклад, його пасію. Це погано. Помсти все одно не буде. А буде послідовне виживання з усіх доступних Козерога околиць.

Причому це зовсім не означає, що Козеріг там проводитиме якусь спеціальну роботу в цьому напрямку. Просто Козеріг уже, напевно, встиг окопатися там набагато раніше і набагато краще за вас, а тому всі важелі у нього в руках. Але це так, це з дрібниць. Буває, мабуть, гірше.

Це коли вам вдалося викликати у Козерога антипатію з якихось нез'ясованих причин і сильну антипатію — що доходить до білого жару. Тоді Козеріг стає здатним на все, на що здатна Діва, тільки в гіпертрофованому масштабі. Тобто, якщо Діві досить просто закрутити крантик вашої крапельниці і піти, Козерога обов'язково потрібно замінити в цій крапельниці вміст на   їдка речовина і потім ще сидіти спостерігати чого буде. Подивіться краще серію «Шерлока Холмса», де про професора Моріарті. Ось Моріарті — типовий Козеріг.

Водолій

Помстити Водолії не люблять і не вміють. Деякі нездорові психічно представники цього знака можуть зраджувати, підставляти і нахабно обманювати, але роблять вони це не з помсти, а просто так. з любові до мистецтва та самоствердження заради. Вивести ж Водолія з себе настільки, щоб він почав мститися практично не можливо.

У цього знака настільки сильно вроджене почуття гумору, що його представники виставлять вас повним ідіотом задовго до того, як ви їх дістанете. Якщо вам подобається, можете вважати це помстою, але вони так не рахують. Типовий Водолій це такий персонаж, на кшталт &lquo;Один дома». Тобто він укатає вас до напівсмерті, сам того не підозрюючи. Він має такі дивні звички, що будь-який близький контакт з ним загрожує членошкідництвом, а контакт з цілями поганими — особливо.

Риби

Скривдити нормальну Рибу зазвичай можна дуже легко. Але образити її так, щоб їй захотілося помститися, може тільки людина досить близька, тому що про всі інші образи Риба забуває з легкістю. А мстять Риби всіма можливими способами, за винятком явних. Вони плетуть інтриги, перепливають кривдникові дорогу саме там, де він не чекає і насолоджують його життя всілякими способами.

Найпростіший спосіб риб'ячої помсти — це ходити скрізь з ображеним обличчям і розповідати який ви поганий чоловік і як ви жорстоко з нею обійшлися. Це у Риб виходить завжди дуже натурально, тому що ображаються вони справді щиро. А тому співчуваючі можуть надовго мати про вас погану думку.

Якщо цього здасться Рибі мало вона може розпустити про вас найстрашніші чутки, анітрохи не гірше Близнюків. 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати сильне почуття романтики та пристрасті Використ....
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
більше матеріалів
/-0,89598107337952-/ /-pc-/
Top