counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

П'ять дихальних вправ підвищення енергетики


Переглядів: 10


П'ять дихальних вправ підвищення енергетики

Енергетику можна і потрібно постійно поповнювати. Декілька дихальних вправ допоможуть вам у цьому і не займуть багато часу.

Існує дуже багато різних практик, які дозволяють підвищити енергетику людини, починаючи зі здорового сну і закінчуючи медитацією зі свічкою.

Але виявляється, дихальна гімнастика корисна не лише для тіла. Вона є чудовим способом підтримати і ваше біополе. Перед вами кілька вправ, які можна повторювати протягом дня по черзі. Не кидайтеся одразу виконувати їх на повну силу, особливо якщо ви новачок. Як тільки ви справлятиметеся з невисоким навантаженням, можна його підвищити або повторювати весь комплекс вправ не один раз на день.

Перша вправа

Його можна виконувати в будь-якій ситуації, і ніхто навіть не помітить, що ви займаєтеся дихальною гімнастикою. Сенс цієї вправи — у рівному розподілі часу вдиху, затримки повітря у легенях та видиху. Спочатку рекомендується кожен етап відводити по 6 секунд. Тобто 6 секунд відбувається вдих, 6 секунд вам потрібно не дихати і 6 секунд виробляється видих. Як тільки ви відчуєте, що ця вправа дається вам надто легко, збільште час спочатку на 7 секунд, а потім і більше.

Друга вправа

Глибоко вдихніть і нахиліть голову вперед, не видихаючи. Чим довше вам не потрібно повітря, тим краще. Після цього підніміть голову рівно і видихніть. Це — дуже корисна в енергетичному плані вправа, оскільки ви контролюєте себе та підключаєте резерви свого організму. А ще за його допомогою можна поступово збільшувати обсяг легень.

Третя вправа

Найважливіше — не заплутатися, роблячи цю вправу, оскільки вона передбачає чергування сильних і слабких видихів та вдихів. Спочатку дуже глибоко вдихніть і різко видихніть. Потім зробіть звичайний вдих, але видих має бути активним. Потім навпаки: різко та сильно вдихніть, а видихніть за інерцією. Чергування повторіть кілька разів. Коли ви вирішите закінчити вправу, глибоко наскільки можете, вдихніть і затримайте дихання. Це — одна з найсильніших вправ дихальної гімнастики, що підвищує енергетику.

Четверта вправа

У цій вправі ви поперемінно дихатимете то однією, то іншою ніздрею. Воно було розроблено дуже давно, як чудовий стимулятор енергетики людини. Спочатку закрийте праву ніздрю і на два рахунки вдихніть лівою. Затримайте дихання, рахуючи про себе до восьми і одночасно закриваючи ліву ніздрю. Видихніть правою ніздрею і повторіть вправу спочатку. Потім змініть порядок і дихайте правою ніздрею.

П'ята вправа

Також енергетику можна простимулювати в такий спосіб. Покладіть руки на живіт у ділянці пупка. Поступово вдихайте і стежте, як трохи надуває живіт. Потім сильно натискайте на живіт і робіть енергійний видих. Темп вправи можна поступово прискорювати залежно від того, як ви самі почуватиметеся. Проте, насамперед, прагнете якості, а чи не швидкості. Вважається, що при правильному диханні легені повністю задіяні, а не тільки їхня верхня частина.

Кожну з цих вправ можна використовувати окремо від усіх, роблячи по двадцять повторів і кілька разів на день. Окремо вправи також досить ефективні. Вони допоможуть вам відчути приплив енергії та сил, навіть якщо ви витратите на них лише п'ять хвилин на день. Але пам'ятайте, що необхідно орієнтуватися на ваш власний організм та самопочуття під час їхнього проведення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,25869584083557-/ /-pc-/
Top