counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Дихальна гімнастика для покращення енергетики та набуття сил


Переглядів: 29


Дихальна гімнастика для покращення енергетики та набуття сил

Дихання є невід'ємною частиною нашого життя. За допомогою нього ми можемо не тільки отримувати необхідну кількість кисню для нашого організму, але також підвищувати енергетику і навіть виконувати бажання.

Існує безліч способів зарядитися позитивом з самого ранку та бути активним протягом усього дня. Такі варіанти, як контрастний душ, ароматна чашка кави, афірмації, певне положення тіла та пози збільшують наші сили та активують біополе. Завдяки цим нескладним прийомам можна виконати багато поставлених завдань завчасно.

Проте всього перерахованого вище буває недостатньо для відновлення сил. Саме тому все більшої популярності набирає дихальна гімнастика. Адже нічого складного вона не представляє, а оскільки ми дихаємо постійно, то й виділяти спеціальний час для таких вправ не потрібно.

Завдяки такій гімнастиці можна не тільки збільшити свою енергетику, а й очистити своє біополе. А це означає, що до вас почнуть притягуватися потрібні події та люди, а успіх та достаток стануть невід'ємною частиною вашого життя.

Дихальна гімнастика для набуття сил та покращення енергетики
Найпростіші вправи, які допомагають зарядитися енергією, прийшли до нас із йоги та вчення цигун. Воно дозволяє залишатися у відмінному настрої та повними сил протягом усього робочого дня. Також дихання можна використовувати у складних ситуаціях, коли вам потрібно сконцентруватися та швидко прийняти правильне рішення.

Повільно і глибоко вдихніть і затримайте подих, наскільки це можливо. Далі зробіть глибокий видих. Повторіть цю вправу ще шість разів. Дихання животом допомагає розслабитися і привести думки до ладу, також ваше тіло звільняється від затискачів, які заважають злагоджено працювати організму.

Звичайні дихальні вправи можна поєднувати з медитаціями чи візуалізацією. Такі прийоми не тільки заряджають енергією, але й здатні виконати будь-які бажання. Відмінно поєднуються дихальні вправи та з іншими методиками роботи над собою. Наприклад, афірмації дуже хороші відразу після того, як ви нормалізували дихання, відновили енергетичний баланс і готові до діалогу зі Всесвітом.

Якщо у вас є потреба у певній грошовій сумі, то роблячи вдих, уявіть, як гроші у необхідній кількості залітають усередину вас разом із повітрям. Під час затримки дихання відчуйте, як грошова сума трансформується на предмет ваших бажань, наприклад, машину або квартиру. І на видиху разом із повітрям виходить назовні. Ця вправа дуже сильна і вимагає особливої ​​концентрації уваги.

Також дихання можна посилити природними стихіями чи планетами, які мають на нас особливий вплив. Якщо сонячного ранку ви вийдете на вулицю, підніміть руки до Сонця і уявіть, як на вдиху вас наповнює сонячне світло, то день пройде легко, і успіх скрізь вам супроводжуватиме.

Дихальних практик, які допомагають наповнитися енергією, дуже багато і лише досвідченим шляхом можна зрозуміти, яка найбільше вам підходить. Не переставайте дізнаватися про щось нове, довіряйте своїй інтуїції, даруйте радість вашим близьким


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,382404088974-/ /-pc-/
Top