counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Как провести весну в 2023 году: 4 полезных совета


Переглядів: 8


Как провести весну в 2023 году: 4 полезных совета

Не встигнувши розпочатися весна вже поспішає відміряти свою третину, завершуючи свій перший місяць. Закінчуються холоди, настає довготривале потепління і розквіт сил природи. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як цього року потрібно проводити весняні дні, щоб перебувати "в ресурсі" та бути повним енергії.

Навесні важливо діяти впевнено та намагатися перетворювати себе та світ навколо у всіх можливих напрямках. Настав час закрити енергетичні діри та спробувати зміцнити своє біополе.

Рада перша: відпустіть минуле

Ніколи весна не буде сприятливою для тих людей, які живуть минулим і таять у собі злість, образи, негатив. Якщо ви хочете отримати максимум від весни в 2023 році, то цілком очевидно, що почати необхідно з очищення себе від поганих думок.

Все погане, що сталося з вами за останні тижні чи навіть місяці, треба відпустити. Так, зробити це може бути дуже непросто, але потрібно постаратися.

Рада друга: познайомтеся з новими людьми

Нові люди — це новий досвід, нові емоції. Весна здебільшого асоціюється з новизною. У такі періоди для людини немає нічого кращого, ніж нова людина поруч. Особливо важливо знайомитися та проявляти активність у спілкуванні тим, хто шукає другу половинку. Тим же, кому вже пощастило зустріти кохання, необхідно зробити все можливе для того, щоб кохана людина відчула теплоту. Чим ближче будуть закохані один до одного наприкінці цієї зими, і на початку весни, тим більше їм вдасться зустріти на своєму шляху удачі.

Рада третя: перетворите себе та свій дім

Перетворення можна розпочати з зовнішності. Купуйте собі щось нове з одягу. Це підніме настрій. Зробіть нову зачіску, манікюр. Всі подібні зміни підуть на користь вашій аурі та біополі.

Другий крок щодо власного перетворення — це рятування від шкідливих звичок. Якщо зустріти весну вільними, це дасть вам величезний приріст сил. Експерти впевнені, що якщо ви зробите крок у цьому напрямі, покровитель 2023 року в особі Водного Кролика допоможе закріпити успіх.

Також потрібно змінити свій будинок. Тут бажано сфокусуватися на якихось дрібницях. Не потрібно починати ремонт і бігти в магазин за новими меблями. Можна просто почати зі збирання, а потім зробити перестановку меблів. Це цілком достатньо для того. щоб залучити більше успіху у своє життя цієї весни.

Рада четверта: проводьте більше часу на вулиці

Перед початком Весни дуже важливо розпочати більше часу проводити на вулиці. Це не означає, що кожну вільну хвилину потрібно використовувати для прогулянок. Експерти в галузі біоенергетики рекомендують просто частіше виходити кудись і насолоджуватися перебуванням поза задушливим офісом або рідними стінами будинку.

Під час прогулянок уявляйте собі, як природа наповнює вас силами та енергією, адже це справді буде так. Щоразу, коли ви перебуваєте на вулиці, ваші чакри будуть очищатися від накопиченої негативної енергії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,24234390258789-/ /-pc-/
Top