counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Грошові медитації для зняття негативних програм


Переглядів: 18


Грошові медитації для зняття негативних програм

Медитації допомагають мільйонам людей впоратися з життєвими кризами, проблемами та так званими негативними програмами. Якщо у вас безперервні проблеми з фінансами, то грошові медитації будуть дуже доречними.

Життя людини загалом та успіх у будь-якій сфері безпосередньо залежать від персональної енергетики. Погана енергетика і слабке підживлення найчастіше призводять до появи негативних програм. Раніше ми вже розповідали, як зняти негативну програму в коханні. Позбутися любовних невдач не просто, але уникнути фінансових проблем іноді набагато важче.

Що таке медитація

Медитація являє собою набір психологічних вправ, які спрямовані на покращення енергетики та залучення удачі. Про цей метод психологічного впливу позитивно відгукуються не лише екстрасенси, а й лікарі, оскільки він є абсолютно нешкідливим.

Правильна медитація дозволяє позбавлятися людям будь-яких проблем у коханні, в грошах і вдачі. Езотерики відгукуються про медитації лише позитивно, оскільки вони допомагають позбутися негативної програми, прокляття чи пристріту.

Медитація перша

Перша грошова медитація, про яку хотілося б розповісти, не має певної назви. Про неї знають небагато людей, але останнім часом її популярність різко зросла. Якщо у вас діагностували наявність негативної програми або якщо ви відчуваєте, що в грошах вам постійно не щастить, то ця методика має допомогти.

Для початку розслабтеся і намагайтеся знайти спокійне, тихе місце, щоб вас ніхто не відволік. Прийміть будь-яке зручне для вас становище, закрийте очі. Перше, що вам потрібно уявити, це порожнеча. Насправді в медитаційних практиках порожнеча асоціюється із душею. Ви в порожнечі — навколо вас темно-темно. Ви нічого не бачите... крім дверей. Вона ледве помітна, майже невидима, але вона є. Вона поряд із вами. Візьміться за круглу ручку та починайте повільно обертати її у будь-який бік. Ви почуєте легке клацання, після якого можна буде штовхнути двері вперед.

Перед вами порожня світла кімната. Світло сильне, але не засліплююче. Вікон немає, тільки сірі стіни, біла підлога та яскраво-червоне крісло зі шкіри посередині. Воно схоже на шезлонг, м'яке, затишне і тепле.

Ви підходите до нього, повільно сідайте та відчуваєте безтурботний спокій. Ви немов тоніть у цьому кріслі з червоної шкіри. Після того, як ви повністю розслабитеся, вам на думку почнуть йти думки про те, що ви любите робити найбільше у світі. Це може бути будь що. Просто уявляйте собі те, що вам подобається робити, залишаючись у кріслі. Відновлюйте це відчуття невагомості час від часу.

Після цього уявляйте собі, як ви торкаєтеся м'яких купюр, які видають приємний звук при стисканні вашими руками. Ви намагаєтеся викинути їх з руки, а вони з'являються знову, але ще більше. Перебування в такому стані знімає негативні програми та відновлює енергетику для фінансового успіху.

Друга медитація

Її суть полягає в тому, що для виконання вправи вам знадобиться велика кількість купюр. Гідність купюр не має значення — головне, щоб їх було багато.

Для початку сядьте, закрийте очі та дочекайтеся повної тиші. Пам'ятайте, що дихання має бути рівним і глибоким. Візьміть у руки грошові купюри та починайте їх чіпати так, як вам зручно. Можете їх подумки перераховувати або просто перекладати з рук в руку.

Стежте за диханням і уявляйте, що грошей стає все більше і більше. Потім уявіть собі, що весь негатив ви віддаєте гроші за допомогою своїх рук, звільняючи місце для енергетичного підживлення Всесвіту. Ви насичуєтесь енергією, вивільняючи свої страхи, невдоволення та злість. Ви ніби уникаєте своїх ворогів, знаходячи компроміс. Ви все чистіше та чистіше. Ви все щасливіше і щасливіше. Гроші люблять вас, тож починають множитися. Уявіть, що та кімната, де ви перебуваєте, стала наповнюватися грошима. Насамкінець затримайте дихання і уявіть, що енергія космосу входить у вас. Як тільки повітря закінчиться, розплющте очі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,27600622177124-/ /-pc-/
Top