counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як повернути удачу, якщо у житті почалася чорна смуга


Переглядів: 13


Як повернути удачу, якщо у житті почалася чорна смуга

Чорна смуга може настати в житті будь-якої людини. Різниця полягає лише в тому, наскільки довгою ця смуга буде, адже кожен із нас справляється з труднощами по-своєму.

Основна причина появи чорної смуги — негативні вірусні програми, які стали невід'ємною частиною мислення людини. Позбутися їх не так і просто, тому краще намагатися уникати їх появи, ніж потім шукати шляхи вирішення проблем.

Чому з'являється чорна смуга

Глибока причина — це низький рівень енергетики. З побічних причин найголовнішою можна назвати установки, або програми, про які було написано вище. Ось основні причини, що призводять до проблем з енергетикою і, як наслідок, до появи чорної смуги:

  • хвороби;
  • згубні звички;
  • спілкування з неприємними людьми, неправильне оточення;
  • погані думки;
  • негативна ситуація в будинку;
  • відсутність цілей, мотивації у житті.

З цими проблемами необхідно боротися, щоб удача супроводжувала вас. Пам'ятайте, що виправлення лише однієї проблеми надасть лише мінімальний позитивний ефект. Якщо ви хочете тотально змінити життя на краще, доведеться працювати в усіх напрямках одразу.

Як позбутися чорної смуги

По-перше, необхідно чітко усвідомити, що це таке. Смуга невдачі відчувається, коли в буквальному сенсі все йде не так, як ви очікуєте. Ключове слово — «очікування». Це ваш перший крок на шляху до успіху у житті. Не варто чекати, поки щось станеться у вашому житті. Необхідно змінювати своє життя прямо тут і зараз. Не можна будувати ілюзії, тому що так ви завжди розчаровуватиметеся. Стати людиною дії — думайте, робіть та виправляйте помилки. Не чекайте, доки доля сама прийме за вас потрібне рішення.

До чорної смуги може призвести будь-яке розчарування або проблема, пущені на самоплив. У успішних і сильних духом людей чорні смуги перериваються на самому початку, тому що вони не сумують і не чекають, поки проблеми вирішаться самі.

Другий крок — зміна способу життя. Навчіться контролювати свій режим. Лягайте завжди одночасно. Вставати бажано якомога раніше, але не на шкоду здоров'ю. Обмежте вживання шкідливої їжі, постарайтеся позбавитися згубних звичок. Все добре в міру, адже хочеться розслабитися іноді всім без винятку. Почніть займатися спортом, поступово збільшуючи навантаження. По 20 хвилин на день достатньо на перший час. Протягом трьох тижнів у вас встигне виробитись правильна звичка, тож потім ви самі захочете покращувати результати. Ваше тіло та енергетика тісно пов'язані, тому, перш ніж працювати зі свідомістю, вирішіть проблеми, що лежать на поверхні.

Третій крок — постановка цілей. Погана енергетика в основному спостерігається у людей, які не мають локальних та глобальних цілей. Людина завжди повинна прагнути чогось. Якщо у вас є масштабна мета, розбийте завдання на дрібніші. Бажаєте стати зіркою? Навчіться грати на музичному інструменті, потім навчитеся співати, потім писати пісні і таке інше. Відразу нічого не з'являється. Проблеми зійдуть нанівець, якщо ви мотивуватимете себе маленькими, але приємними досягненнями. Ваша впевненість у собі зросте багаторазово.

Четвертий крок — виправте ситуацію в будинку. Викиньте все непотрібне. Хлам не дозволяє позитивній енергії вільно циркулювати вдома. Найнебезпечніші старі речі — одяг, меблі, розбитий посуд та зіпсовані дзеркала. Треснули вікна теж краще поміняти якнайшвидше. Успіх швидко повернеться до вас, якщо вдома пануватимуть спокій та позитивна енергія.

П'ятий крок — правильне оточення. Якщо ви спілкуватиметеся з людьми, які вас надихають і допомагають вам, то успіх прийде швидше, а невдачі вичерпаються. Люди можуть бути енергетичними вампірами, можуть бути просто нечесними. Дуже часто це важко помітити. Постарайтеся постійно знайомитися з новими особами, які успішніші за вас. Знищте заздрість — найстрашнішого ворога удачі. Якщо це почуття стане рідкісним гостем у вашій свідомості, ваше життя кардинально зміниться. Позбутися заздрості вам допоможуть п'ять ефективних способів< /em>.

Підсумковий крок — це робота над своїми думками. Навіть коли ви все зробите правильно, у вас можуть залишитися звички ментального характеру. Ви можете продовжувати думати, що нічого хорошого з цього не вийде, що це — даремне марнування часу. Це не так. Кожен крок веде вас геть від чорної смуги. Спочатку зміни будуть не такими помітними, проте згодом ваші старання почнуть приносити відчутні плоди.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
Шкідливими звичками ми звикли називати прихильність до куріння, алкоголю та інших речовин, які руйнують органі....
Активність мозку по годинниках: коли ваш мозок працює швидше
Активність мозку по годинниках: коли ваш мозок працює швидше
Знання про особливості людського мозку може допомогти правильно спланувати свій день, щоб він пройшов продукти....
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
більше матеріалів
/-0,32697010040283-/ /-pc-/
Top