counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як позбутися заздрості, злості та образи: 5 ефективних способів


Переглядів: 104


Як позбутися заздрості, злості та образи: 5 ефективних способів

Стресові ситуації, що оточують нас усюди, провокують негативні емоції. Дати відсіч емоційній напрузі, що руйнує не тільки нервові клітини, а й весь організм, допоможуть такі техніки, що позбавляють негативу.

Заздрість, злість і образа — почуття, властиві навіть найлагіднішим і найчутливішим людям. Проте вплив, який мають негативні емоції, необхідно негайно зупинити. Не кожна людина може просто взяти і позбутися емоційного напруження, але замінити думки на позитивні доступно будь-кому. Саме тому позитивне мислення — це найкращий спосіб, який допомагає звільнитися від стресових ситуацій та зупинити зростання негативу, переключаючи з емоцій на тверезе вирішення конфліктної ситуації.

Позбавляємося злості, заздрості та образи
Повністю позбутися негативних думок та емоцій неможливо. Але їх можна зганяти, замінити або перебороти. Людям відомий легкий спосіб, спрямований на звільнення від переживань – розвага. Однак при сильних стресових ситуаціях, його позитивна дія мізерно мала. У поодиноких випадках розважальні заходи викликають зворотний ефект, вибиваючи ґрунт з-під ніг. Вчені в галузі біоенергетики виділили 5 ефективних способів, що позбавляють негативних емоцій, повертають гармонію та колишню життєрадісність людині.

1. Випустити почуття на волю
Дуже важливо дозволити собі відчувати негативні емоції, не придушуючи їх. У будь-якому випадку, хоч би якими були ваші переживання, не соромтеся їх і не забороняйте відчувати те, що відчуваєте. Навіть якщо це недостойно. Відомо, що щастя і агресивність - однакові емоції, відмінність лише у внутрішньому обмеженні.

Намагайтеся виплеснути свої емоції. Наприклад, ви можете побити подушку, уявляючи обличчя свого ворога. Якщо подібна практика не для вас, то є інший чудовий метод — покричати, що є сили. Для цього бажано усамітнитися або закритися в машині і почати кричати на все горло, про те, що мучить вашу душу. Існує ще одна альтернатива: написати гнівний лист, вкладаючи в кожну букву всі свої емоції, а потім його спалити.

2. Не накопичуйте негативні емоції
Оптимальний варіант позбутися агресії, заздрості та образи - висловити все людині, яка змусила вас випробувати подібні почуття. Викладіть свою думку: «Послухай, не особливо приємно, коли так зі мною вчиняють...» або «Я засмучена тим, що ти кращий за мене...». Однак пам'ятайте, що висловлене обличчя не завжди прийнятне. Іноді можна викликати ще більший сплеск негативу з боку кривдника.

У делікатних випадках слід звернутися до людини дзеркально. Іншими словами, відтворіть ситуацію, що зачепила вас, перед дзеркалом і висловіть всі свої емоції з цього приводу, представляючи в дзеркалі причину вашого гнітючого стану. Виражені негативні емоції буквально розчиняються в повітрі, звільняючи місце для позитивних. На цій стадії постарайтеся стати на місце вашого образника, зрозумійте причину його дій та вибачте йому його вільність. Саме щире прощення дозволить вам забути про агресію та образу.

3. Порахуйте до десяти
Утихомирити свій запал можна за допомогою легкого способу: у момент, коли ви переповнені негативними емоціями, зробіть глибокий вдих і порахуйте до десяти. Бажано поєднати подібну практику із прогулянкою на свіжому повітрі. Рух і умиротворена атмосфера допоможуть впоратися з адреналіном, що розігрався.

Також негатив добре змивається при контакті з водою. Не дарма вчені рекомендують у моменти агресії, заздрості та образи приймати душ. Вода надасть необхідну розрядку. Коли ви відчуваєте, що емоції практично вийшли з-під контролю і ледве стримуєтеся, щоб не наговорити зайвого — уявляйте собі, ніби ви набрали повний рот води. Це народна практика допоможе вам утримати мову за зубами та вийти переможцем із будь-якої стресової ситуації.

4. Позбавтеся енергетичних блоків та тривоги
Вправи, що позбавляють енергетичних блоків, допоможуть вам у будь-якій стресовій ситуації повертатися у стан гармонії та душевного умиротворення. У момент люті, заздрості чи образи постарайтеся звільнитися від думок. Розслабте своє тіло, особливо м'язи обличчя. На хвилину відчуйте, як тяжкість образи та непорозуміння починає покидати ваше тіло. Цієї миті зосередьте свою увагу на куточках губ, які повинні утворити легку посмішку. Постарайтеся відчути, як ваші губи самі витягуються в трохи помітну посмішку, а у всьому тілі з'являється відчуття щастя.

5. Помста на благо
Якщо негативні емоції вас не відпускають, а лише з кожним днем ​​посилюються, накриваючи вас із головою, то навіть у цій ситуації можна знайти користь та вигоду. Візьміть і відплатіть своєму кривднику, тільки в позитивному руслі. Найкраща помста – це ваше особисте щастя та успішне життя. Думайте у позитивному ключі, несіть людям радість, і ви не звернете уваги на те, як швидко досягнете колосальних результатів, витіснивши весь негатив.

Неможливо позбутися почуття агресії та образи, постійно помстячи своєму ворогові, як не вдасться витіснити заздрість, живучи з нею в серці. Не можна вирішити внутрішній конфлікт, накопичуючи негатив. Притягуйте позитивні емоції, давайте волю почуттям, прагнете радості, добробуту та щастя. Тільки тоді ви побачите, як усі негативні емоції зникнуть із вашого життя.

Ми бажаємо вам чудового настрою, успіхів


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,24180102348328-/ /-pc-/
Top