counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Психологія багатства: залучаємо гроші та успіх силою думки


Переглядів: 16


Психологія багатства: залучаємо гроші та успіх силою думки

Матеріальне благополуччя — те, чого прагне кожна людина. Для того, щоб гроші завжди водилися в гаманці, а справи завершувалися успішно, важливо мати не лише добрі професійні навички, а й відповідне мислення. Силою думки можна втілити у життя будь-яке бажання, у тому числі й залучити до себе грошовий потік.

Про те, що думка матеріальна, відомо давно. Обмірковуючи негатив і негативний результат подій, ми програмуємо себе на невдачу і бідність, тоді як позитивні думки допомагають добитися прихильності Фортуни та матеріальних благ. У чому відмінність багатої людини від бідної, і чому комусь супроводжує фінансовий успіх, а когось прибуток обходить стороною? Вся справа — в образі думок. Якщо гроші, незважаючи на всі старання, не йдуть до вас в руки, настав час проаналізувати своє мислення, засвоїти психологію багатства і навчитися залучати матеріальні блага та успіх силою думки.

Як залучити гроші та успіх силою думки

Насамперед необхідно виключити зі своєї мови фрази, що відштовхують гроші: «це мені не по кишені», «мені не вистачає грошей», «бідні набагато щасливіші за багатих» і так далі. Вимовляючи подібні слова, ви програмуєте себе на вічну нестачу фінансів і, що ще гірше, шукайте в цій нестачі переваги. Така поведінка заважає розкриттю вашого грошового каналу, тому його треба кардинально змінювати. Трансформуйте ці фрази: «це мені не по кишені, але тільки поки», «мені не вистачає грошей, але це тимчасове явище». А виправдувальний стереотип з приводу того, що бідні щасливіші за багатих, треба вигнати зі своєї свідомості остаточно і безповоротно.

Наступний крок — візуалізація бажаного. Малюйте собі яскравий візуальний образ грошей і кар'єрних досягнень. Відкриваючи гаманець, подумки збільшуйте суму, яка там знаходиться, і вона зросте насправді. Особливо продуктивним для візуалізації вважається період перед засинанням і після пробудження: у цей час слабшає грань між свідомістю та підсвідомістю, тому образи, які ви уявляєте собі, відкладуться у підсвідомості та визначатимуть вашу поведінку. Тобто якщо ви протягом деякого часу малюватимете в голові картини власного успіху і засинатимете з цією думкою, то й поводитеся почати відповідним чином, і добуватися мети буде набагато простіше. Крім того, на межі сну та реальності вас може відвідати гарна ідея щодо того, як вийти з фінансових труднощів та збільшити дохід.

Частіше уявляйте собі, що ви вже досягли матеріального добробуту — це допоможе вам відчути необхідні емоції та зарядитися енергією. Негативне мислення відразу ж відійде убік, поступившись місцем психології багатства. Крім того, постійне відчуття близькості мети сприяє її досягненню.

Вимовляйте афірмації на гроші та успіх. Це дієвий спосіб налаштувати себе на залучення грошей. Щоранку вимовляйте перед дзеркалом фрази «Я знаю, що сьогодні удача буде супроводжувати мені у всіх справах», «Я поважаю гроші і впускаю їх у моє життя», «Я бажаю процвітання і матеріального благополуччя і докладу всіх зусиль до того, щоб цього досягти. Головне — Вимовляйте ці фрази впевнено, відчуваючи лише позитивні емоції, і Фортуна посміхатиметься вам, а грошовий потік не омине вас.

Не забувайте про подяку. Отримуючи дохід або здійснюючи чергову перемогу, дякуйте світобудові за надіслані вам можливості, щоб удача й надалі супроводжувала вас . Можете підкріпити слова справою: допоможіть грошима людині, яка потребує, і ця сума повернеться до вас у триразовому розмірі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,37308812141418-/ /-pc-/
Top