counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Який камінь-талісман підійде вам за Знаком Зодіаку


Переглядів: 44


Який камінь-талісман підійде вам за Знаком Зодіаку

Коштовні мінерали впливають на здоров'я та емоційний стан людини. У середні віки астрологи помітили, що найбільш сприятливе каміння пов'язане з тим Знаком Зодіаку, під яким він народився. Вони стають для людей оберегом та талісманом протягом усього життя.

Талісман Овна — алмаз

Овнам найбільше підходить алмаз, він відповідає сильним сторонам їх характеру. Діамант з давніх-давен символізує силу і перемогу над ворогами. Він має велику міцність і твердість. Цей камінь є незламним і додає сили у боротьбі з підступністю заздрісників. Діамант позбавляє Овнів від спалахів гніву. Якщо у вашому житті настала чорна смуга, то довіртеся алмазу і він обов'язково поставить усе на свої місця.

Талісман Тельця — смарагд

Смарагд розвиває в Тельцях такі якості характеру, як проникливість і далекоглядність. Цей талісман наближає успіх і дає нагороду у досягненні мети. Смарагд уособлює собою чисте і світле кохання. Мінерал гостро реагує на зміни в почуттях: він навіть може розколотися, якщо ваша кохана людина зважилася на зраду. Магічні властивості смарагду посилюються в період повного місяця.

Камінь Близнюків — топаз

Топаз являє собою камінь, який позбавляє Близнюків від непостійності та частої зміни суджень. Якщо в житті Близнюків трапилася стресова ситуація, то цей талісман згладить усі кути і дозволить позбутися депресії. Топаз лікує безсоння та знімає емоційну напругу. Цей природний мінерал впливає розвиток інтелектуальних здібностей. Він допомагає розібратися в собі та зробити правильні висновки.

Талісман Раку — котяче око

Котяче око сильно впливає на свого власника. Він дає Раку сили здобути повагу та славу в суспільстві. Цей талісман позитивно діє на Раків, допомагаючи позбутися слабких сторін. Котяче око завжди захищає господаря від негативного впливу, в тому числі створює потужний бар'єр проти пристріту. Прикраси з котячим оком посилюють увагу до власника впливових людей. Тому Ракам простіше побудувати довговічні відносини у діловій сфері.

Камінь Лева — бурштин

Левам бурштин приносить щастя в особистому житті та ділових починаннях. У ньому сконцентровано сонячну енергію. Мінерал гарантує приплив нових сил, стимулює здатність до пізнання навколишнього світу. Якщо покласти шматочки бурштину під подушку, то до вас знову повернеться сон та гарне самопочуття. Бурштин допомагає зцілення від серцево-судинних захворювань. Якщо вагітна жінка носить прикрасу з бурштином, це полегшить пологи.

Талісман Діви — нефрит

Нефрит відповідає декільком позитивним якостям характеру Діви. Легкий блиск йде рука об руку з м'якосердістю. Велика міцність говорить про вроджене почуття справедливості. Негнучкість є символом мужності та стійкості натури. Внутрішня будова є прагненням до духовної чистоти та порядності. Нефрит може стати чудовим талісманом, оскільки зміцнює дружні стосунки між людьми. Він позбавляє внутрішні органи хвороб, у ньому присутній яскраво виражений лікувальний ефект.

Талісман Терезів — опал

Опал уособлює вірність і любов. Камінь здатний згладити конфлікти та приносить гармонію. Хто його носить застрахований від різких перепадів настрою та дивиться на світ у позитивному світлі. Завдяки Опалу Терези можуть згорнути гори, їхня життєва активність збільшується в кілька разів. Цей талісман оберігає свого власника від злих сил, вселяє почуття впевненості у собі.

Камінь Скорпіона — гранат

Гранат має глибокий, насичений темно-червоний колір. Цей мінерал використовується під час проведення магічних ритуалів. Він дає своєму власнику можливість керувати вчинками людей. Гранат допомагає закоханим уникнути сварок на порожньому місці. Його використовують, коли хочуть досягти лікувального ефекту, він оберігає від багатьох хвороб. Якщо гранат постійно носити на собі, він притягуватиме тільки позитивні думки.

Камінь Стрільця — бірюза

Стрільцям рекомендують носити прикраси із бірюзою. Ще з давніх часів бірюза вважалася талісманом щастя та везіння. Бірюза сприяє успіху у ділових підприємствах. Стрільцям найлегше справлятися з поставленими завданнями та долати перешкоди на шляху до наміченої мети. Бірюза особливо корисна тим, хто страждає на розсіяну увагу і додає рішучості.

Талісман Козерога — малахіт

Малахіт має глибокий зелений колір. Він зміцнює імунітет, благотворно впливає здоров'я людини. В дію малахіту входить нервова система, органи травлення, серцево-судинна система. Малахіт може стати чудовим амулетом, який поповнює життєву енергію. Якщо довго носити на собі прикрасу з малахітом, ви відчуєте, як до вас повернулися сили та гарний настрій.

Талісман Водолія — аметист

Аметист є рятівним колом для Водоліїв, схильних до мрійливості. Він відновлює сили та дарує віру у краще майбутнє. Цей мінерал відроджує оптимізм у душі Водолія, надає відчуття надійності та стійкості. Аметист позбавляє необдуманих дій. Він дуже корисний для організму і нормалізує кровообіг.

Камінь Риб — аквамарин

Аквамарин посилює інтуїцію, підказує на рівні підсвідомості, як слід вчинити у певній ситуації. Цей камінь може стати чудовим амулетом за рахунок цінних властивостей. Аквамарин посилює в Рибах почуття власної гідності та попереджає, що не можна витрачати свою енергію на допомогу іншим людям.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,37723803520203-/ /-pc-/
Top