counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Захист від пристріту: 5 працюючих способів


Переглядів: 73


Захист від пристріту: 5 працюючих способів

Багато проблем у житті можуть виникнути внаслідок негативного посилу. Хтось може позаздрити вашим успіхам, хтось просто побажати у думках лиха. Все це, безперечно, накладає відбиток на долю і життя, і накопичуючись, перетворюється на сильний негативний вплив.

На жаль, запобігти пристріту практично неможливо, завжди знайдеться людина, яка відчуватиме до вас неприязнь. Часом вирахувати того, хто покриває вас прокльонами теж неможливо. Але від пристріту можна вберегтися кількома дієвими способами. Ось кілька методів захисту від пристріту та негативної енергії:

Стіна
У розмові з людиною, яку ви підозрюєте в «поганому оці», можна використовувати візуалізацію. Просто уявіть, що між вами міцна цегляна стіна. Негатив не пройде крізь вашу уявну перешкоду. І ще: не варто дивитися прямо в очі нехорошій людині — дивіться їй у перенісся. Це запобігає негативному посиланню у ваш бік.

Срібло
Вважається, що срібло вбирає негативну енергетику, тим самим, захищаючи свого власника від пристріту і псування. Якщо ви оберете цей оберіг від пристріту, то не забувайте періодично його чистити, щоб ваша прикраса знову могла стати на ваш захист.

Червона нитка на зап'ясті
Цей оберіг від пристріту та псування дуже популярний серед відомих особистостей. Вважається, що червона вовняна нитка на зап'ясті оберігає від темних сил та неприємностей. Зав'язувати нитку потрібно на сім чи дев'ять вузлів. Самостійно зав'язувати її не можна, робити це має близька людина. Оскільки червона нитка - це символ, що прийшов із стародавнього єврейського вчення Каббала, то особливу силу має справжня червона нитка з Ізраїлю.

Вода
Якщо протягом дня вам стало не по собі або після розмови з людиною вам стало недобре, вмийте обличчя холодною водою - це запобігає дії негативного посилу у ваш бік.

Червоний колір в одязі
Помічено, що червоний колір нейтралізує будь-який негативний вплив. Цей колір вважається кольором агресії, тому негативний посил на вашу адресу буде поглинений енергетикою цього кольору.

Захист від пристріту – як перша магічна «медична допомога» для вашого емоційного та душевного стану. Нехтуючи ним, ви можете потрапити під вплив ваших недоброзичливців.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,36567306518555-/ /-pc-/
Top