counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Три ритуали на виконання бажання


Переглядів: 39


Три ритуали на виконання бажання

Є безліч способів виконання бажань за допомогою магічних ритуалів. Для цього буде потрібно лише велике прагнення виконати задумане і кілька простих атрибутів, які знайдуться в кожному будинку.

Про потужну магію дзеркал відомо вже давно. Екстрасенси стверджують, що за допомогою дзеркала можна здійснити свою заповітну мрію. Необхідно взяти дзеркало, яке вже давно знаходиться в будинку, і написати на його поверхні, що відображає своє бажання. Зробити це краще тим, що добре стирається. Після цього потрібно взяти склянку або тарілку із чистою водою та змити напис. Воду, що залишилася, не виливати, її слід розбризкати в місці, з яким пов'язане бажання. Якщо задумане безпосередньо стосується будь-якої людини, то цю воду потрібно дати їй випити. Цей спосіб може в короткий термін виконати задумане.

Щоб виконати бажання , яка пов'язана з результатом будь-якої справи, можна використовувати ритуал з пляшкою. Для цього потрібно взяти порожню скляну пляшку, краще непрозору. Відмінно підійде для цього обряду зелена пляшка. Шийка пляшки необхідно притулити до губ і тихо в неї проговорити те, що потрібно. Після цього скляну посудину треба міцно закупорити та взяти з собою туди, де мрія може здійснитись. На тому місці пляшку треба відкрити. У цьому випадку бажання може або справдитися, або просто цей ритуал приверне удачу та везіння.

За допомогою свічок теж можна виконати будь-яке бажання. Екстрасенси стверджують, що свічкова магія має неймовірну силу. Свічки можуть дати інформацію про майбутнє, зцілити і, звичайно, здійснити мрію. Наступний ритуал необхідно проводити строго на Місяці, що росте. Потрібно взяти свічку і надряпати на ній голкою своє бажання. Після цього запалити свічку та поставити на підвіконня. Вона має згоріти до маленького недогарка і згаснути сама. Шматок свічки, що залишився, необхідно носити з собою поки не виповниться бажання. Коли все задумане відбудеться, його потрібно кинути у вогонь.

Ці три ритуали відбуваються з певними правилами, які обов'язково потрібно слідувати для успішності ритуалу. Бажання, які пишуться чи вимовляються у процесі ритуалу, необхідно формулювати коротко та чітко. Під час обряду людина має обов'язково перебувати одна в приміщенні. Всі двері та вікна повинні бути зачинені, і жодні сторонні звуки не повинні збивати з думок. Але головна запорука успіху, за словами Мерилін Керро – ndash; це сильна віра в те, що бажання обов'язково здійсниться.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,42070889472961-/ /-pc-/
Top