counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Фен-шуй квартири: що означає номер вашого житла


Переглядів: 27


Фен-шуй квартири: що означає номер вашого житла

Згідно з китайським вченням фен-шуй, усі числа мають певні вібрації, які можуть чинити на людину як позитивний вплив, так і негативний. Сенс має будь-яка цифра у вашому житті, а особливо номер вашої квартири. Номер квартири, згідно з фен-шуй, випромінює вібрації, які можуть позначитися на особистісному розвитку людини, кар'єрі, особистому житті та навіть здоров'ї. Дізнайтеся, що означає ваш номер квартири.

Як розрахувати номер квартири по фен-шуй

Кожне число фен-шуй від 1 до 9 має своє конкретне значення. Якщо номер вашої квартири складається з двоцифрового чи трицифрового числа, то число розраховується шляхом складання всіх складових його цифр.

Наприклад, номер 47. Складаємо 4 та 7 та отримуємо 11. Цей результат теж необхідно довести до однозначного числа: 1+1=2. Двійка і буде числом, яке впливає на всіх, хто мешкає у квартирі номер 47.

Звичайно, якщо ви живете під номерами квартири від 1 до 9, то нічого вираховувати не потрібно, то ці числа вже несуть початкову енергію фен-шуй.

Фен-шуй: значення номера квартири

Кількість 1 – енергія у такій квартирі творча, активна та позитивна. Атмосфера у приміщенні відкрита, світла, добра. У такій квартирі завжди має бути багато гостей, сміху та дітей. У цій квартирі добре жити людям мистецтва – художникам, письменникам, артистам, музикантам. Енергетика числа 1 допоможе господарю будинку реалізуватися у творчості, стати відомою та шанованою людиною.

Кількість 2 – атмосфера будинку спонукає до споглядання та роздумів. Добре в такому будинку буде людям, які займаються вихованням дітей чи любителям кулінарії. Несприятливий вплив номер цієї квартири надаватиме людей з неврівноваженою психікою. У будинку часто виникатимуть сварки та конфлікти, якщо хтось із домочадців запальний та агресивний. Найсприятливіше місце у такій квартирі, згідно з фен-шуй, це ванна кімната.

Кількість 3 – енергія у цій квартирі дуже активна. Хазяїну такого житла не доведеться сидіти на місці. Він завжди буде весь у справах. Йому доведеться швидко приймати рішення та здійснювати відповідальні вчинки. Атмосфера квартири сприятливо позначиться на кар'єрі.

Кількість 4 – це число мислителів, діячів та ораторів. Квартира з таким номером покарає того, хто брехатиме, леститиме і лаятиметься. Це будинок комунікативної енергетики. У такій квартирі з фен-шуй добре вести переговори та проводити зустрічі. Тут завжди має бути багато гостей та розмов.

Кількість 5 – Число розвитку. У такій квартирі мешканці завжди будуть чогось прагнути, удосконалюватися та отримувати нові знання. П'ятірка штовхатиме мешканців на далекі подорожі, кар'єрне зростання, активну діяльність та особистісне зростання.

Кількість 6 – це число кохання, дружби, відпочинку та відкритості. Люди з таким номером квартири, як правило, щасливі в особистому житті, мають багато друзів, родичів і домашніх тварин. Квартиру з номером фен-шуй 6 можна назвати центром добра, кохання та веселощів. У такій квартирі добре відпочивати, розслаблятися та вирощувати дітей.

Кількість 7 – найнесприятливіше число в усіх відношеннях. Згідно з фен-шуй, будинок з таким числом несе в собі енергетику важкості, похмурості та рутини. З цього будинку хочеться тікати, не те щоб жити! Однак вібрації сімки добре вплинуть на людину, яка хоче отримати життєвий досвід і стати мудрішою.

Кількість 8 – цей номер квартири благотворно позначиться на господарях-новаторах. Будь-які починання матимуть тут успішне продовження. Квартира чудово підходить як для творчих особистостей, так і для прагматиків та раціоналістів.

Кількість 9 – Число має негативні вібрації. Хвороби, залежності, невдачі і таке інше – Частий супутник мешканців квартири з номером 9. Добре буде в такому житлі тільки людям, які набули вже будь-якого життєвого досвіду і досягли всього. Також сприятливо позначиться атмосфера цього номера на екстрасенсах та музикантах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
більше матеріалів
/-0,41020321846008-/ /-pc-/
Top