counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Фен-шуй квартири: що означає номер вашого житла


Переглядів: 27


Фен-шуй квартири: що означає номер вашого житла

Згідно з китайським вченням фен-шуй, усі числа мають певні вібрації, які можуть чинити на людину як позитивний вплив, так і негативний. Сенс має будь-яка цифра у вашому житті, а особливо номер вашої квартири. Номер квартири, згідно з фен-шуй, випромінює вібрації, які можуть позначитися на особистісному розвитку людини, кар'єрі, особистому житті та навіть здоров'ї. Дізнайтеся, що означає ваш номер квартири.

Як розрахувати номер квартири по фен-шуй

Кожне число фен-шуй від 1 до 9 має своє конкретне значення. Якщо номер вашої квартири складається з двоцифрового чи трицифрового числа, то число розраховується шляхом складання всіх складових його цифр.

Наприклад, номер 47. Складаємо 4 та 7 та отримуємо 11. Цей результат теж необхідно довести до однозначного числа: 1+1=2. Двійка і буде числом, яке впливає на всіх, хто мешкає у квартирі номер 47.

Звичайно, якщо ви живете під номерами квартири від 1 до 9, то нічого вираховувати не потрібно, то ці числа вже несуть початкову енергію фен-шуй.

Фен-шуй: значення номера квартири

Кількість 1 – енергія у такій квартирі творча, активна та позитивна. Атмосфера у приміщенні відкрита, світла, добра. У такій квартирі завжди має бути багато гостей, сміху та дітей. У цій квартирі добре жити людям мистецтва – художникам, письменникам, артистам, музикантам. Енергетика числа 1 допоможе господарю будинку реалізуватися у творчості, стати відомою та шанованою людиною.

Кількість 2 – атмосфера будинку спонукає до споглядання та роздумів. Добре в такому будинку буде людям, які займаються вихованням дітей чи любителям кулінарії. Несприятливий вплив номер цієї квартири надаватиме людей з неврівноваженою психікою. У будинку часто виникатимуть сварки та конфлікти, якщо хтось із домочадців запальний та агресивний. Найсприятливіше місце у такій квартирі, згідно з фен-шуй, це ванна кімната.

Кількість 3 – енергія у цій квартирі дуже активна. Хазяїну такого житла не доведеться сидіти на місці. Він завжди буде весь у справах. Йому доведеться швидко приймати рішення та здійснювати відповідальні вчинки. Атмосфера квартири сприятливо позначиться на кар'єрі.

Кількість 4 – це число мислителів, діячів та ораторів. Квартира з таким номером покарає того, хто брехатиме, леститиме і лаятиметься. Це будинок комунікативної енергетики. У такій квартирі з фен-шуй добре вести переговори та проводити зустрічі. Тут завжди має бути багато гостей та розмов.

Кількість 5 – Число розвитку. У такій квартирі мешканці завжди будуть чогось прагнути, удосконалюватися та отримувати нові знання. П'ятірка штовхатиме мешканців на далекі подорожі, кар'єрне зростання, активну діяльність та особистісне зростання.

Кількість 6 – це число кохання, дружби, відпочинку та відкритості. Люди з таким номером квартири, як правило, щасливі в особистому житті, мають багато друзів, родичів і домашніх тварин. Квартиру з номером фен-шуй 6 можна назвати центром добра, кохання та веселощів. У такій квартирі добре відпочивати, розслаблятися та вирощувати дітей.

Кількість 7 – найнесприятливіше число в усіх відношеннях. Згідно з фен-шуй, будинок з таким числом несе в собі енергетику важкості, похмурості та рутини. З цього будинку хочеться тікати, не те щоб жити! Однак вібрації сімки добре вплинуть на людину, яка хоче отримати життєвий досвід і стати мудрішою.

Кількість 8 – цей номер квартири благотворно позначиться на господарях-новаторах. Будь-які починання матимуть тут успішне продовження. Квартира чудово підходить як для творчих особистостей, так і для прагматиків та раціоналістів.

Кількість 9 – Число має негативні вібрації. Хвороби, залежності, невдачі і таке інше – Частий супутник мешканців квартири з номером 9. Добре буде в такому житлі тільки людям, які набули вже будь-якого життєвого досвіду і досягли всього. Також сприятливо позначиться атмосфера цього номера на екстрасенсах та музикантах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,36558699607849-/ /-pc-/
Top