counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

4 дієві установки, що дозволяють взяти життя під контроль та стати щасливішим


Переглядів: 25


4 дієві установки, що дозволяють взяти життя під контроль та стати щасливішим

Кожен день багато хто з нас пливе за течією. Навіть ті, хто хоче навчитися контролювати життя та події, часом не можуть цьому навчитися. Виправити це допоможуть прості та дієві установки.

Найуспішніші та найщасливіші люди — самостійні, працьовиті, позитивні та відповідальні. Все це має поєднуватись в одній особистості, щоб вона змогла долати перешкоди швидко та ефективно. Для цього потрібно багато енергії, тому також необхідно навчитися підвищувати життєвий тонус.< /p>

«Я беру всю відповідальність на себе»

Говоріть це частіше. Почніть з сьогоднішнього дня і з цієї хвилини слідувати цій установці. Коли трапляється щось погане або плани зриваються, не потрібно шукати виправдання.

Кінцеве рішення завжди залишається за нами, тому відповідальність завжди лежить на наших плечах. Сильна людина змінюється сама, щоб підлаштуватися під ситуацію, вижити. Недостатньо просто визнати свою помилку — потрібно проаналізувати її і зрозуміти, як рухатися далі. Для цього необхідно поставити собі ряд простих питань: що я зробив не так?, що я зробив правильно?, що мені потрібно змінити в собі, щоб наступного разу результат був кращим? ».

«Я можу підлаштовуватися під ситуацію»

Як говорив великий майстер єдиноборств Брюс Лі: «Коли воду наливають у чашку, вона стає чашкою. Коли її наливають у чайник, вона стає чайником. Вона може бути спокійною, а може руйнувати все на своєму шляху. Успішна людина схожа на воду, тому що вона вміє підлаштовуватися під будь-яку життєву ситуацію.

Наприклад, цілеспрямована людина, яка носить своїх ворогів, як цунамі, людина може в одну мить стати спокійною, коли розмовляє з кимось, хто їй приємний. Він може змінювати реакцію різні зовнішні подразники, або зовсім не реагувати ними. Якщо когось легко вивести зі стану рівноваги, змусити бурхливо реагувати на негатив, то ця людина не має влади над своїм життям. Він не вміє підлаштовуватись, не вміє залишатися спокійним, коли це потрібно.

Те саме стосується ситуацій, коли потрібно швидко включитися в роботу і не лінуватися — одні лінуються і не хочуть нічого робити, а інші роблять і тому процвітають. У них в руках їхнє щастя та їхнє життя.

«Я вільний від образ та негативу»

Скарги, негативні думки, образи на оточуючих — все це гальмує розвиток людини, позбавляючи її щастя, удачі, позитивної енергії. Експерти радять користуватися практиками та талісманами, які дозволяють не зациклюватися на образах і легше прощати себе та оточуючих.

>

Для досягнення результатів потрібно не ображатися, а діяти, але багато хто цього робити не хоче. Потрібно зосередитись на цілі. Корисно буде пам'ятати про популярну східну приказку: Якщо проблему можна вирішити, то не потрібно про неї турбуватися. Якщо рішення немає, то турбуватися немає жодного сенсу. Негатив у житті ні до чого не призводить.

«Я довіряю своїй інтуїції»

Є щасливі люди, які покладаються тільки на себе, оскільки не довіряють випадковості, проте інтуїція — це випадковість. Багато успішних людей мають потужну енергетику, тому в них розвинене шосте почуття. Потрібно прислухатися до нього хоча б іноді — у ті моменти, коли все погано, щось йде навперекій або, навпаки, коли все чудово.

Експерти в галузі біоенергетики радять звертати увагу на сигнали тіла та душі, на різкі перепади настрою. Вони майже завжди щось означають, вказують на щось важливе. Повторюйте собі частіше фразу «я довіряю інтуїції», щоб пам'ятати про те, що у вас є незримий помічник в особі Всесвіту: він посилає вам свої сигнали та таємні знаки, щоб направити вірним шляхом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас буде особливо важливо проявити свою енергію та рішучість у ....
Любовний гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття авантуризму та пристрасті приведе....
Гороскоп на 8 мая 2024 года от Тамары Глобы для всех знаков Зодиака
Гороскоп на 8 мая 2024 года от Тамары Глобы для всех знаков Зодиака
Астролог Тамара Глоба 8 травня 2024 року розкриє, які несподіванки задумали зірки для кожного з нас Зміст ....
Гороскоп від Павла Глоби на 8 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 8 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
8 травня 2024 року багато хто може бути схильний до нездужань і загострень різних захворювань, попереджає Павл....
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
більше матеріалів
/-0,38858199119568-/ /-pc-/
Top