counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Як правильно поводитися з грошима, щоб вони завжди водилися


Переглядів: 37


Як правильно поводитися з грошима, щоб вони завжди водилися

Перше, що потрібно знати при поводженні з грошима – це те, як правильно їх витрачати. У жодному разі не потрібно купувати щось на останні гроші. Віддаючи останнє, людина позбавляє себе грошової енергії. Згодом гроші завжди йдуть з гаманця швидко і непомітно, їх завжди не вистачатиме.

Купаючи квартиру чи будинок, необхідно спочатку з'ясувати, хто раніше у ньому жив. Якщо в житлі хтось довго хворів або бідував, то енергія такого будинку негативно впливатиме на матеріальне становище нового господаря.

Існують правила, згідно з якими не можна давати або брати гроші в борг у певні дні. Як відомо, на гроші великий вплив має Місяць. Найкраще позичати на зростаючому Місяці, а віддавати на спадаючому. Не рекомендується брати і віддавати гроші увечері, інакше вони перестануть водитися. Не можна давати або позичати в понеділок, неділю і у вівторок, інакше виникнуть проблеми з фінансами.

Віддаючи борг, необхідно повертати його дрібнішими купюрами, а не такими, якими його було взято. Якщо віддати борг більшими купюрами, то разом із грошима можна віддати свою удачу.

Гроші в будинку повинні зберігатися завжди в тому самому місці. Навіть найдрібніші монети не повинні валятися на підлозі або на меблях, це призведе до безладних і порожніх витрат. Але якщо покласти по невеликій стопці монет у кожному кутку кімнати або будинку, можна залучити в будинок грошову енергію. Кути в будинку є джерелами сильної енергії, і якщо в них розташувати монети, то енергія кутів посилюватиме грошові вібрації, що сприятиме залученню до будинку фінансів.

Давати милостиню на вулиці теж потрібно правильно. Взагалі, віддавати якусь частину грошей зі своєї кишені на пожертву завжди вважалося вдалим ритуалом для примноження багатства. Якщо віддати гроші безкорисливо на благо, то можна отримати незабаром цю ж суму в триразовому розмірі, а то й більше. Але треба віддавати правильно. Даючи гроші бідняку на вулиці, не треба дивитися йому в очі, інакше його безгрошів'я може передатися. Давати милостиню найкраще дрібними монетками, а чи не купюрами. Цьому є два обґрунтування: коли людина кидає дріб'язок прохачеві, то монетки дзвонять. Дзвін монет чудово активізує грошову енергію. А ще, віддаючи дрібницю, людина позбавляється негативу, очищується енергетично та налаштовує себе на отримання великої суми.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Не завжди Місяць несе позитивну енергетику Бувають дні, коли нам самим потрібно робити кроки для залучення щас....
більше матеріалів
/-0,32735514640808-/ /-pc-/
Top