counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як залучити кохання, удачу та достаток: поради фен-шуй на кожен день


Переглядів: 34


Як залучити кохання, удачу та достаток: поради фен-шуй на кожен день

Виявляється, залучити удачу, любов і достаток можна за допомогою звичайної перестановки в будинку. Грамотно розставлені предмети, згідно з усіма законами фен-шуй, активізують позитивну енергію, яка працюватиме на вас.

Часто поради та заборони фен-шуй люди не сприймають серйозно, адже на перший погляд вони дуже прості та нехитрі. Чому гроші примножуватимуться, якщо купити собі новий гаманець золотого кольору? А як за допомогою звичайної картини люди приваблюють кохання всього життя? Але практики відповідають, що правила фен-шуй – mdash; це лише вершина айсберга, за яким стоїть могутнє східне вчення. На те, щоб повністю оволодіти ним, часом йдуть роки, а от щоб змінити життя на краще вже сьогодні, достатньо скористатися практичними порадами. Погодьтеся, зовсім не обов'язково розуміти, як працює електростанція, щоб увімкнути світло?

Поради фен-шуй на кожен день

На жаль, у сучасному світі ми забули, як це — жити в гармонії з собою і навколишнім світом. І це дуже дарма. Ще в давнину жителі з протилежних частин світу відкрили для себе різні способи гармонізації з простором. А китайці зуміли їх систематизувати та створити нове, ні з чим не порівнянне вчення під назвою фен-шуй. Практики в галузі езотерики стверджують, що це не просто практичні рекомендації, а справжнє джерело знань, мистецтво правильного та гармонійного життя.

Наймогутнішою зброєю фен-шуй виступає не що інше, як наша інтуїція. Саме шосте почуття підказує нам, що у квартирі, місті чи країні нам незатишно. Погодьтеся, кожній людині знайоме почуття тривоги та безпричинного занепокоєння, яке неможливо пояснити. Згодом людина знаходить логічне пояснення, але часто це відбувається запізно: момент втрачено, а можливості щось змінити пішли. Саме завдяки інтуїції ми можемо знайти точки дотику зі світом, у якому ми живемо, і підробити його під себе.

Немає жодного екстрасенсу, який не мав би практичних знань у цій галузі. Все тому, що в основі стародавнього китайського вчення лежить енергія. Життєвою енергетикою просякнутий увесь світ. Вона присутня у кожному з нас, у повітрі, яким ми дихаємо, у тваринах і рослинах, які ми бачимо, і навіть у русі світла та води. Енергетика оточує нас усюди, а фен-шуй допомагає нам діставатися енергетичної гармонії. Лише гармонійна людина знаходить все, чого прагне в цьому світі. Без внутрішнього балансу немає успіху.

Ви не замислювалися, чому нас раз у раз тягне в красиві місця, на відпочинок чи природу? Там править урівноважена та збалансована енергія, від якої ми підживлюємося, насичуємось. Місця з надлишком енергії притягують нас набагато більше, ніж із її недоліком. Напевно, тому ніхто не прагне провести вихідні на березі болота чи біля сміттєзвалища. Яка туга! Навколо брудно і неприємно, природно, ви віддали б перевагу всій цій «краси» не бачити. Усьому виною застоялася енергія, яка накопичується і у вас вдома: за стінкою чи диваном, у шафах і захаращених коморах. Прийоми та практичні методи фен-шуй допоможуть вам створити гармонійну атмосферу вдома, а водночас — і в житті.

Поради фен-шуй для любові, удачі та достатку

Зараз ви приблизно уявляєте, як працює фен-шуй, справа залишилася за малим — втілити все це в життя. Пам'ятайте, що досягти гармонії та єдності зі світом — завдання не одного дня, вам знадобиться терпіння. Вже через 21 день справи мають помітно піти вгору, але перші зміни в житті завжди починаються всередині нас самих.

Залучаємо достаток з фен-шуй. У Стародавньому Китаї завжди цінувалися і високо шанувалися рибки. Риба в Китаї — символ багатств, достатку та процвітання. Для активізації грошової енергії у вашій квартирі чи будинку чудово підійде акваріум із золотими рибками. Кількість рибок варіюється від трьох до дев'яти, підійде і будь-яке інше число, що ділиться на три. Ідеальна форма для акваріума має бути правильною фігурою: це коло, прямокутник чи квадрат. Забудьте про хвилеподібні грані: навіть якщо вони красиві, то все одно марні. Акваріум з рибками не можна розміщувати в спальні, кухонній зоні або в південних кімнатах. Відмінним місцем для нього стане вітальня, коридор або кімнати, що виходять вікнами на північ. Найкраще поставити акваріум зліва від дверей. Застосувавши ці правила, ви відкриєте шлях для грошових потоків, які зроблять вас успішною та матеріально незалежною людиною.

Залучаємо любов до фен-шуй. Якщо вимушена самотність не прикрашає жоден ваш вечір, вам просто необхідно скористатися такими простими, але ефективними порадами щодо залучення любові. Експерти в області фен-шуй пропонують тримати у своєму будинку парні речі: чашки, срібні свічники, фігурки лелек і собак, вази "інь-ян", які вставляються одна в одну. Також дивно працює такий безвідмовний метод, як покупка домашніх тапочок для майбутньої дружини або коханого чоловіка. Такі тапки слід тримати на видному місці, біля вхідних дверей. Таким чином вони притягнуть до себе постійного господаря, а до вас — справжнє кохання.

Залучаємо успіх по фен-шуй. Наше життя схоже на зебру: чорна смуга змінює білу, а потім навпаки. Однак навіщо вичікувати, доки темна смуга передасть естафету, якщо можна прискорити цей процес самостійно. Словом, ви самі можете «намалювати» світлі смуги. Для цього вам знадобиться звичайний ліхтарик, який ви можете легко носити скрізь з собою. Спочатку прогуляйтеся з ним по всіх закутках та темних кутах вашої квартири, освітлюючи їх. Виженіть чорноту зі свого будинку і, відповідно, із життя. Але це ще не все. Щоранку, покидаючи будинок, освітлюйте кілька перших кроків. Думайте про те, що тепер ви і удача йдете рука об руку світлою смугою, і ніщо не зіб'є вас зі шляху. Також можна впустити в квартиру більше сонячного світла. Помийте вікна, зніміть вантажні штори та повісьте на їх місце легкі фіранки. Яскраве світло працює як батарейка та забезпечує простір навколо позитивної енергією, успіхом та успіхом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,21539092063904-/ /-pc-/
Top