counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Квітня
16 Квітня
Всі новини...

Філософія Буддизму: жити в гармонії із собою


Переглядів: 7


Філософія Буддизму: жити в гармонії із собою

Останнім часом все більше людей цікавляться Буддизмом та його практиками. Філософія Буддизму може упорядкувати життя, перемогти хвороби і залучити радість щодня.

Ті, хто спробував застосувати медитації для гармонії з собою та світом, знайшли в них умиротворення і поступово покращили свою життя. Але мало хто знає, що медитація — основа філософії Буддизму та її головний принцип.

Буддизм: жити тут і зараз

Буддистські медитації та практики спрямовані на усвідомлення теперішнього моменту та повної присутності в ньому. Саме такою методикою користуються у своїй практиці сильні екстрасенси та езотерики.

Буддисти вірять, що присутність у кожній хвилині життя наповнює її змістом і піднімає енергетичний потенціал, повністю реалізуючи призначення людини в цьому світі: прожити повне життя, не уникаючи жодної її події.

При цьому необхідно поступово очищати свою свідомість від енергетичного мотлоху та бруду: ревнощів, заздрості, образ, тривог, страху і так далі. Повна незалежність від вад і слабкостей називається Просвітленням і веде до закриття ланцюга перероджень.

Але в нашому повсякденному житті зовсім не обов'язково ставити собі Просвітлення як найвищу мету: достатньо почати практику порятунку від енергетичних прив'язок і привести тим самим свою енергетику у стан легкості та позитиву.

Для цього необхідно щодня починати як нове життя: з розумінням, що він унікальний і важливий, навіть якщо є звичайним робочим днем, або сьогодні вам належить важка особисто для вас подія.

Пам'ятайте, що цей день закінчиться, як маленьке життя: ви винесете для себе якийсь досвід, спогади, враження, в чомусь невловимо чи відчутно змінитеся, отримаєте щось нове і позбавитеся чогось попереднього. Коли ви усвідомлюєте, що кожен день виконує ці приписи, то ви можете знати: філософія Буддизму вдається вам.

Етапи шляху

Насамперед необхідно зрозуміти, що єдина людина, яка буде супроводжувати вас протягом усього вашого життя кожну секунду — це ви самі. Виходячи з цього, почніть піклуватися про себе: про своє фізичне і моральне здоров'я, про свою енергетику і гармонію, про навколишній простір. Необхідно захотіти перебуває у кожному моменті свого життя, не забуваючи і не відмовляючись від них, а для цього потрібно полюбити себе та своє життя.

Другим етапом буде духовне зростання та турбота про своїх ближніх. Існує як мінімум 7 пристрастей, які заважають нам жити з радістю і бути щасливими. Одна з них – mdash; неповага до життя оточуючих нас людей.

Вам здається, що ваша дитина нічого не може, не вміє, і без вас пропаде за 10 хвилин, незважаючи на те, що їй уже майже 25. і вона пристрасно бажає жити самостійним життям? Почніть поважати цю близьку вам людину, відпустіть свої страхи за неї і дозвольте наробити своїх помилок у житті.

Подруга чи колега постійно робить дурниці, а потім плаче і просить поради? Спробуйте не гарячкувати, забути цю «прекрасну» фразу: «я ж говорив/говорила!» і дозвольте їй самій, з вашою ненав'язливою допомогою, знайти вихід із ситуації.

Цей список можна продовжувати дуже довго. Всі ми не досконалі, і відповідно до філософії Буддизму кожен день життєвого шляху дається нам для наближення до чистої енергії творення. Почавши просту практику і стараючись за допомогою медитацій бути тут і зараз кожну хвилину, ви почнете оновлювати вашу енергію і змінювати життя на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
18 квітня віщує день, насичений можливостями та викликами для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуєте приплив....
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Токсичні стосунки не приведуть ні до чого хорошого, і для того, щоб захиститися від негативного впливу, важлив....
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Кожна людина має певну енергетику Зрозумівши, до якого типу належить ваше енергетичне поле, ви зможете викорис....
Яким знакам зодіаку найчастіше не щастить у коханні
Яким знакам зодіаку найчастіше не щастить у коханні
Деякі Знаки Зодіаку власноруч знищують любов, а провиною всьому їх характерні особливості Гороскоп любові допо....
Токсичні психологічні прив'язки: як розірвати порочне коло залежності
Токсичні психологічні прив'язки: як розірвати порочне коло залежності
Токсичні прив'язки можуть з'явитися у кожної людини, але не завжди з ними легко справлятися У цьому вам можуть....
більше матеріалів
/-0,20201206207275-/ /-pc-/
Top