counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Народні прикмети: 10 речей, які приносять до будинку бідність та нещастя


Переглядів: 48


Народні прикмети: 10 речей, які приносять до будинку бідність та нещастя

Зіткнувшись із чорною смугою, ми любимо звинувачувати у всьому обставини або навіть підозрювати псування. Але іноді винні у всьому звичайні речі, які притягують до будинку бідність та застій.

Нерідко життєвий потік «засмічується» завдяки нашим зусиллям. Уникнути цього можна, якщо покінчити з речами, які приносять одні біди та неприємності. Навіть коли в житті все гаразд, час від часу варто проводити своєрідну ревізію. Ви можете перетворити прибирання на ритуал: і психологи, і фахівці фен-шуй в один голос скажуть, що, очищаючи житловий простір навколо себе, людина починає почуватися краще. Розбираючись у шафах, ми розставляємо по поличках та думці.

10 речей, які притягують до будинку негатив

Чого ж насамперед радять позбутися і езотерики, і навіть народні прикмети?

1. Розбите скло. Це може бути тріснуте вікно, розбите дзеркало або кружка з ручкою, що відкололася. Не зберігайте їх удома, адже розбите скло символізує пролом у захисті.

2. Старі речі. Ношений одяг, газети або журнали, які ви вже не читатимете — всьому цьому місце у минулому і на звалищі. Якщо раптом кофточка, яка вам така дорога, ніколи на вас не налізе, а викинути її не піднімається рука — краще віддати її на благодійність.

3. «Мертві» речі. Перші серед них — сухі квіти. Такі композиції дуже люблять багато господинь. Але все віджило — це некротична енергетика в'янення. У цей же список можна включити опудала тварин, засушених метеликів або жуків, роги звірів та пір'я птахів. Звичайно, винятки з правил теж є: якщо гербарій від коханої доньки, коли вона була маленькою, трепетно зберігається у вашому столі, шкоди від нього не буде. Те саме стосується перу або рогів, які декорують кімнати, не будучи взятими з убитої тварини. Черепашки з відпустки варто тримати як сувеніри тільки тим, хто регулярно їх доглядає. А ось решту краще роздати чи викинути. А висохлі кімнатні рослини — точно перші кандидати на звалище, поки вони не поповнили список речей-енергетичних вампірів.

4. Будь-яка річ, якою не користувалися понад три роки. Навіть якщо вона абсолютно нова, енергетика застою починає накопичуватися в ній. Або дайте їй друге життя, або замисліться. Можливо, настав час кудись прилаштовувати стіл, за яким ви не сиділи вже років десять, і ті самі штани з розпродажу, зовсім як новенькі, але явно не за розміром?

5. Дрібне сміття в кишені чи гаманці. З малого починається велике. Навряд чи всі ці фантики та квитки — щасливі?

6. Фотографії, які вам не подобаються. Негатив, який ви відчуваєте, дивлячись на фото, щоразу вбирає ваше ж зображення. Таким чином можна навіть випадково наврочити себе.

7. Годинник, який стоїть. Зупинений час — дуже поганий знак. Або віднесіть їх у ремонт, або викидайте, не замислюючись. На худий кінець, можна перетворити важкий підлоговий годинник на предмет меблів, наприклад, на столик, а настінні — у рамку для фото чи вішалку.

8. Непарні речі. На окрему увагу заслуговує лижа (одна), лижна палиця (одна), що стоїть на балконі, або завалився за взуттєву полицю тапок (зрозуміло, один). Такі предмети побуту вже не стануть на користь і лише заважають обзаводитися новими покупками, блокуючи енергетику.

9. Відріпаний віник. Про віник варто сказати окремо. Віник, швабра, мітла — не просто інструменти для збирання. З віником пов'язано безліч прикмет о домовиках — помічниках у вашому житлі та відповідальних у тому числі за матеріальне благополуччя. Старий, облисілий віник веде до фінансів, що вичерпуються. Тому все, чим ви наводите порядок, має саме міститись у порядку.

10. Картини та фотографії із зображенням бурі, негоди чи поганої погоди. Щоправда, якщо вам здається, що акварелі

10. Картини та фотографії із зображенням бурі, негоди чи поганої погоди. Щоправда, якщо вам здається, що акварелі з дощем — це лірично та дуже красиво, їх можна залишати. Просто придивіться та відчуйте зображене: якщо картина приносить тривожні думки, краще підшукати для неї іншого власника.

До речі, не тільки «нещасливі» речі приносять біду та нещастя. Іноді невдачу можуть спричинити навіть талісмани, якщо ними неправильно користуватися. Наприклад, не всі знають, як правильно вішати. підкову на щастя. Правильна відповідь — так, щоб та утворювала форму чаші. Інакше ваша «чаша» перевертається денцем догори, і ніяке щастя у ній не затримається. А декоративні віники на удачу зазвичай кріплять помолом донизу, щоб у будинку подобалося домовикові.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
У натуральному камені закладено величезну силу та енергію природи Не використовувати цю силу було б дуже безгл....
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
більше матеріалів
/-0,23749208450317-/ /-pc-/
Top