counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Речі-вампіри: як предмети побуту впливають на енергетику людини


Переглядів: 52


Речі-вампіри: як предмети побуту впливають на енергетику людини

Наші будинки і квартири наповнені різними речами, багато з яких вкрай негативно впливають на енергетику людини. Тому деяких предметів побуту необхідно позбавлятися.

Звичайні речі іноді можуть бути руйнівними по відношенню до людей. Деякі з них забирають енергію, як вампіри, за що їх так і прозвали. Раніше ми писали про те, яка думка фен-шуй з приводу речей-енергетичних вампірів. Східне вчення має свої методики та поради щодо енергетичного чищення несприятливих дрібниць.

Енергетика будинку

Щоб у будинку або квартирі було приємно жити, щоб люди не хворіли і завжди перебували в гарному настрої, а успіх завжди був з ними, необхідна позитивна енергетика. Наше тіло і наш будинок пов'язані зі Всесвітом. Потоки її енергії постійно циркулюють навколо нас, проте є речі, які блокують цю циркуляцію і взаємний обмін.

Ці речі називають вампірами, так як вони забирають з собою все позитивне, залишаючи нас наодинці з порожнечею. Якщо предмет слабкий, то ви можете майже не відчувати змін, проте є воістину жахливої сили енергетичні вампіри, що перетворюють будинок в спустошене місце, накликаючи на нього все нові біди. Це робить життя людей дуже проблемним, викликаючи хвороби, недуги, невдачі, депресії та банальний поганий настрій.

Речі-вампіри

Фотографії померлих людей. Сюди можна віднести не тільки фотографії людей в труні, але і їх життєві фото. Їм саме місце в фотоальбомах, подалі від очей людей. Їхнє постійне перебування з людьми може позбавити будинок удачі. Для цього знадобиться від пари місяців до року, але ефект цей буде дуже стійким. Повернути всі на круги своя не вийде в одну мить.

Ношений одяг. Речі з секонд-хендів небезпечні. Такі речі можуть бути прокляті або нести негативну програму. Дуже частими є випадки, коли люди купували речі в таких магазинах і захворювали. Справа не в медицині — просто штани, кофти, футболки іноді зберігають пристріти і ефекти від прокльонів, передаючи новому власнику, а можуть бути продані в секонд після нещасного випадку.

Старі речі. Це найпоширеніші вампіри. Найсильніше спустошує житло старі меблі. Від цього необхідно позбуватися в першу чергу. Після цього викиньте весь непотрібний одяг, який ви вже не носите. Вона також просякнута негативом. Фен-шуй радить замінити розбите скло і викинути розбитий посуд, щоб у будинку панувала гармонія.

Речі з некротичною енергією. Сюди можна віднести речі померлих, а також опудала тварин, кістки та шкіри. Смерть не має нічого спільного з сприятливою аурою в будинку. Звичайно, бувають пам'ятні дрібниці або дорогі прикраси інтер'єру, виконані, наприклад, з оленячих рогів. У цьому випадку важливо вчасно чистити приміщення, щоб нейтралізувати вплив.

Сухі квіти. Гербарії та засушені букети якийсь час зберігають у собі дорогу нам пам'ять або старання рук, що їх становили. Але зрештою такі речі починають вбирати негатив. Тож не перетримуйте їх під своїм дахом. І обов'язково стежте, щоб не сохли квіти в горщиках, оскільки це призводить до виснаження енергетики.

Поради фахівців:

  • не залишайте ножі на столі на ніч, тому що вони забирають позитив і призводять до сварок;
  • брудні та старі віники краще викидати, оскільки це найсильніші вампіри;
  • до енергетичного голодування іноді наводять морські черепашки та зображення риб, так що позбавляйтеся і цього або правильно розташуйте їх по фен-шуй, щоб річ стала талісманом, а не енергетичним паразитом.

Кожен будинок стає благополучнішим, коли він позбавлений всього старого і непотрібного. Це може порушити енергетичний баланс. Речам-вампірам не є місце в будинку  — викидайте все старе, не шкодуючи. Так ви зможете забезпечити себе і ваших близьких успіхом і благополуччям.

Деякі речі піддаються чищенню, так що ви можете залишити те, що дорого вашому серцю. Про способи очиститися від негативної енергетики ми писали раніше. Використовуйте цю статтю для досягнення найкращої гармонії у вашому будинку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,39540100097656-/ /-pc-/
Top