counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Ритуал трансформації негативної енергії на позитивну


Переглядів: 17


Ритуал трансформації негативної енергії на позитивну

Часом нам здається, що життя наповнене лише проблемами та негативом. Звісно, ​​це не так. Ритуал на трансформацію негативної енергії на позитивну допоможе вам у цьому переконатися.

Описаний нижче ритуал працює з негативною енергією душі та свідомості, але також дуже важливо пам'ятати про очищення будинку. Утримувати в будинку позитивну енергетику можна за допомогою спеціальних талісманів.

Як провести ритуал від негативу

Для початку вам необхідно точно бути впевненими, що у вас є якісь проблеми: тривога, стресовий стан, злість, негативні емоції тощо.

Перший крок цього найпростішого ритуалу — це записати на аркуш паперу все те, що вас дратує чи призводить до стану негативу. Наприклад, вас заразив негативом колега, розповівши щось неприємне, або ви посварилися з клієнтом на роботі, посварилися з родичем чи другом, вас обдурили в магазині і таке інше. Запишіть все те, що вас образило, зачепило, засмутило.

На іншому листку запишіть, чому вас це навчило. Не буває так, щоби щось погане залишилося тільки темною плямою на вашому житті. У будь-якого випадку є як темна, так і світла сторона. Наприклад, якщо ви записали на першому листку, що вас зрадив друг, запишіть на другому, що у вашому оточенні стало на одну негативну і ненадійну людину менше. Недарма кажуть, що знання — сила.

Після того, як ви виписали всі позитивні наслідки того, що сталося, спалить перший аркуш з негативними спогадами, думками та досвідом. Після цього попіл можна викинути у вікно, а краще закопати в землю, щоб не смітити. При цьому потрібно вимовити: Земля нехай приховає те, що не знищив вогонь. Нехай відпустять мене смуток і біль. Хай буде так».

Другий листок потрібно залишити з собою. Прочитайте його через тиждень або через місяць, щоб переконатися в тому, що все, що сталося, позначилося позитивно на вашому житті. Якщо цього не станеться, дочекайтеся того моменту, коли це станеться. Тільки після цього можете викинути аркуш.

Психологічний зміст цього ритуалу

Це не лише магічний ритуал, а й чудова психологічна практика. Вона вчить нас відпускати погане, приймати добре, шукати у всьому позитивні сторони.

Експерти в галузі психології зазначають, що після того, як ви запишите все на папері, вам одразу стане трохи легше. Можна провести аналогію з розмовою з іншою людиною. Коли ми виливаємо душу, нам стає краще. Коли ми записуємо думки на папері, відбувається те саме.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
Як людина сама програмує себе на невдачі
Як людина сама програмує себе на невдачі
Часом ми самі себе програмуємо на невдачі та хвороби, і навіть не підозрюємо про це Але насправді таке завжди ....
більше матеріалів
/-0,50121688842773-/ /-pc-/
Top