counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день


Переглядів: 68


Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день

Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика. Хороша новина полягає в тому, що кожен з нас може заряджати себе позитивною енергією, як батарейку.

Існує дуже велика кількість способів підняти настрій вранці та зарядити свою енергетику таким чином, щоб притягувати гроші та удачу. До речі, одним із найкращих та універсальних помічників для стабільного чищення енергетики є кішка. Раніше ми писали, як кішка впливає на енергетику будинку. Людина – це частина будинку, тому що енергетично ми пов'язані з місцем, у якому живемо, тому кішки очищають не лише будинок, а й нас із вами.

Як зарядити себе удачею
Вранці, не лише перед роботою або перед важливою подією, а й у вихідний день, важливо отримати заряд бадьорості, щоб бути готовим до будь-яких труднощів та притягувати успіх.

Відсутність правильного настрою навіть ненасичений справами день може перетворити на похмуру ніч. І навпаки, енергетична підзарядка з самого ранку може поставити вас на дорогу успіху, навіть якщо все налаштоване проти вас.

Психологічний метод: усім відомо, що якщо налаштовувати себе спочатку на провал, то шанси досягти успіху у будь-якій сфері помітно знижуються. Психологи пояснюють це просто. Справа в тому, що розумові здібності погіршуються при переживаннях, або коли ми здаємося. У мозку просто немає стимулу продовжувати працювати на повну потужність. Саме тому необхідно налаштовувати себе з ранку так, що навіть у найскладніших ситуаціях все одно є шанс виграти чи знайти щось позитивне навіть у найгіршому фіналі.

Метод медитацій: якщо у вас є півгодини часу вранці, віддайте перевагу медитаціям, які покращать настрій, зарядивши вас позитивом. Медитація - це побудова внутрішніх образів у свідомості. Ви вибираєте якусь конкретну медитацію, або просто розслабляєтеся в тиші і уявляєте собі щось приємне і мотивуюче. Результати тих, хто займається медитаціями хоча б місяць, приголомшливі. Багато людей відзначають помітне поліпшення самопочуття та позитивний ефект: удачу на роботі, у справах, коханні. Це відбувається не випадково, оскільки аура цих людей стає стабільною та позитивною.

Метод афірмацій: зарядити себе удачею на весь день можна завдяки афірмаціям. Їхня перевага і недолік одночасно полягає в тому, що неможливо з першого разу себе налаштувати на позитив потрібним чином, зате згодом цей метод дозволяє досягти стабільності. Афірмації спочатку є прототип наших думок, тобто те, що ви собі повторюєте регулярно кожен день, має стати частиною вас, а не просто мотивуючими словами. З ранку та перед сном вони запам'ятовуються найкраще, так що не забувайте говорити самому собі правильні слова. Найкращі афірмації на кожен день описані в окремій статті. Ознайомтеся з ними та оберіть для себе ті, що підходять саме вам.

Загальні поради: прокинувшись від сну, не поспішайте бігти за кавою. Якщо у вас є шкідливі звички, краще залиште їх на другу половину дня. Навчіться зустрічати ранок без цигарок, алкоголю чи кави. Лягайте завжди вчасно, а вставайте завжди раніше. Спочатку вам знадобиться прийняти контрастний душ, а потім випити склянку чистої води. Через деякий час можете поснідати. Якщо є можливість, з'їжте яблуко. Справа в тому, що в яблуках містяться речовини, які бадьорять набагато краще, ніж найсильніша кава. Також вони нешкідливі.

Зустрічайте ранок правильно, щоб зробити свою енергетику сильною та позитивною. Це підготує вас до будь-яких випробувань. Не забувайте також про амулети та талісмани. Наприклад, камінь оберіг можна вибрати за Знаком Зодіаку. Це найпростіший спосіб забезпечити себе додатковим невидимим захистом від бід.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-0,3596019744873-/ /-pc-/
Top