counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Речі-вампіри: як предмети побуту впливають на енергетику людини


Переглядів: 52


Речі-вампіри: як предмети побуту впливають на енергетику людини

Наші будинки і квартири наповнені різними речами, багато з яких вкрай негативно впливають на енергетику людини. Тому деяких предметів побуту необхідно позбавлятися.

Звичайні речі іноді можуть бути руйнівними по відношенню до людей. Деякі з них забирають енергію, як вампіри, за що їх так і прозвали. Раніше ми писали про те, яка думка фен-шуй з приводу речей-енергетичних вампірів. Східне вчення має свої методики та поради щодо енергетичного чищення несприятливих дрібниць.

Енергетика будинку

Щоб у будинку або квартирі було приємно жити, щоб люди не хворіли і завжди перебували в гарному настрої, а успіх завжди був з ними, необхідна позитивна енергетика. Наше тіло і наш будинок пов'язані зі Всесвітом. Потоки її енергії постійно циркулюють навколо нас, проте є речі, які блокують цю циркуляцію і взаємний обмін.

Ці речі називають вампірами, так як вони забирають з собою все позитивне, залишаючи нас наодинці з порожнечею. Якщо предмет слабкий, то ви можете майже не відчувати змін, проте є воістину жахливої сили енергетичні вампіри, що перетворюють будинок в спустошене місце, накликаючи на нього все нові біди. Це робить життя людей дуже проблемним, викликаючи хвороби, недуги, невдачі, депресії та банальний поганий настрій.

Речі-вампіри

Фотографії померлих людей. Сюди можна віднести не тільки фотографії людей в труні, але і їх життєві фото. Їм саме місце в фотоальбомах, подалі від очей людей. Їхнє постійне перебування з людьми може позбавити будинок удачі. Для цього знадобиться від пари місяців до року, але ефект цей буде дуже стійким. Повернути всі на круги своя не вийде в одну мить.

Ношений одяг. Речі з секонд-хендів небезпечні. Такі речі можуть бути прокляті або нести негативну програму. Дуже частими є випадки, коли люди купували речі в таких магазинах і захворювали. Справа не в медицині — просто штани, кофти, футболки іноді зберігають пристріти і ефекти від прокльонів, передаючи новому власнику, а можуть бути продані в секонд після нещасного випадку.

Старі речі. Це найпоширеніші вампіри. Найсильніше спустошує житло старі меблі. Від цього необхідно позбуватися в першу чергу. Після цього викиньте весь непотрібний одяг, який ви вже не носите. Вона також просякнута негативом. Фен-шуй радить замінити розбите скло і викинути розбитий посуд, щоб у будинку панувала гармонія.

Речі з некротичною енергією. Сюди можна віднести речі померлих, а також опудала тварин, кістки та шкіри. Смерть не має нічого спільного з сприятливою аурою в будинку. Звичайно, бувають пам'ятні дрібниці або дорогі прикраси інтер'єру, виконані, наприклад, з оленячих рогів. У цьому випадку важливо вчасно чистити приміщення, щоб нейтралізувати вплив.

Сухі квіти. Гербарії та засушені букети якийсь час зберігають у собі дорогу нам пам'ять або старання рук, що їх становили. Але зрештою такі речі починають вбирати негатив. Тож не перетримуйте їх під своїм дахом. І обов'язково стежте, щоб не сохли квіти в горщиках, оскільки це призводить до виснаження енергетики.

Поради фахівців:

  • не залишайте ножі на столі на ніч, тому що вони забирають позитив і призводять до сварок;
  • брудні та старі віники краще викидати, оскільки це найсильніші вампіри;
  • до енергетичного голодування іноді наводять морські черепашки та зображення риб, так що позбавляйтеся і цього або правильно розташуйте їх по фен-шуй, щоб річ стала талісманом, а не енергетичним паразитом.

Кожен будинок стає благополучнішим, коли він позбавлений всього старого і непотрібного. Це може порушити енергетичний баланс. Речам-вампірам не є місце в будинку  — викидайте все старе, не шкодуючи. Так ви зможете забезпечити себе і ваших близьких успіхом і благополуччям.

Деякі речі піддаються чищенню, так що ви можете залишити те, що дорого вашому серцю. Про способи очиститися від негативної енергетики ми писали раніше. Використовуйте цю статтю для досягнення найкращої гармонії у вашому будинку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,18584203720093-/ /-pc-/
Top