counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Як зберегти енергію на весь день


Переглядів: 20


Як зберегти енергію на весь день

Екстрасенси діляться секретами збереження енергії та життєвих сил на весь день. Брак енергії для багатьох людей зараз є великою проблемою. Втома під кінець робочого дня – це не нормально. Людина має великий енергетичний потенціал, тільки не завжди вміє ним користуватися. Екстрасенси дають рекомендації, як правильно поводитися, щоб енергія зберігалася на весь день.

Від ранку залежить те, яким буде весь день, тому в цей час доби необхідно зарядитись енергією. Прокинувшись, не варто ні з ким розпочинати розмову хоча б хвилин на п'ять. Мовчання вранці наділяє людину спокоєм і умиротворенням, дозволяє стати споглядачем та мислителем. Вранці можуть відвідати найрозумніші ідеї та вирішити скрутні питання.

Вставати з ліжка треба збоку, а не спиною, інакше всі сили, даровані вночі, покинуть людину.

Вставши з ліжка, необхідно відразу провітрити кімнату. Для цього найкраще відкрити кватирку чи вікно. Свіже повітря розвіє залишки сну і допоможе зарядитись бадьорістю.

Умивати обличчя необхідно крижаною водою. Це не тільки додасть енергії, але сприятливо позначиться на здоров'ї шкіри обличчя. Вода очистить від тривожних і непотрібних думок та звільнить місце для нових ідей та задумів.

Ідучи вулицею, не варто заглядати випадковим перехожим у вічі, інакше можна несподівано втомитися. Оглядатись на перехожих теж не рекомендується. Від цього можна втратити енергію.

Якщо намітилася важлива зустріч або переговори, необхідно взяти з собою гострий талісман. Їм може стати простий олівець чи кулькова ручка. Гострокінцевий предмет наділяє людину здатністю концентруватися на потрібній думці, розуміти в потрібному руслі і швидко приймати рішення.

Якщо попереду очікується подія, яка викликає страх чи невпевненість, то потрібно намалювати на будь-якій поверхні чи аркуші паперу коло з точкою у центрі. Це символ захисту, який допоможе наполягти на своєму, додасть сил для боротьби та прискорить успіх.

Вечір дано людям для роздумів та відпочинку. Так що не слід починати прибирання в цей час доби. Не варто з'ясовувати стосунки та лаятися після заходу Сонця, інакше конфлікт продовжиться і наступного дня.

Перед сном необхідно позбутися всіх негативних думок і тривог, забути про суєту. Щоб уві сні набратися сил і енергії на наступний день, необхідно запалити свічку і кілька хвилин уважно дивитися на її полум'я.

Щоб сили добра не залишали спальню, потрібно на ніч включити нічник чи лампу, але світло не повинне бути різким. Це допоможе розслабитися та спокійно заснути.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-1,4217970371246-/ /-pc-/
Top