counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Камені-талісмани, що залучають гроші


Переглядів: 7


Камені-талісмани, що залучають гроші

У попередніх статтях ми розповіли про ритуалах та прикметах, які допомагають залучити гроші в кишеню, розповіли вам про те, в якому гаманці гроші краще зберігатимуться і примножуватимуться. Тепер давайте поговоримо про камені-талісмани, які впливають на ауру знаків Зодіаку, дозволяючи накопичувати та примножувати наші фінанси.

Як відомо, кожен камінь-самоцвіт має певні магічні властивості. Камені мають своє призначення та наділені своєю місією. Особливий інтерес у людини завжди був до грошового каміння, яке приносило багатство фінансову стабільність.

Цитрін – це камінь, який допомагає у бізнесі та приносить фінансову вигоду своєму господарю. Якщо його носити на пальці правої руки, то він допоможе у складних фінансових ситуаціях та захистить від необдуманих рішень, пов'язаних із грошима. Однак деякі маги не рекомендують його постійно носити на тілі. Цитрін найкраще покласти поряд зі своїм робочим місцем або поставити вдома, на чільне місце.

Хризоберил має потужну силу і допомагає відновити свій капітал з нуля. Цей самоцвіт покликаний допомагати тим, хто потрапив до складної фінансової ситуації. Крім того, він розвиває у своєму господарі проникливість, яка сприяє вирішенню грошових питань.

Бичаче око стане незамінним помічником для охочих відкрити бізнес або розпочати нове життя, пов'язане зі зміною місця роботи. Цей камінь допоможе у всіх починаннях та попередить про небезпеку, що стосується грошей. Якщо попереду очікується криза, то камінь починає каламутніти і змінює свій колір. Якщо бичаче око постійно носити із собою, то воно може вберегти свого господаря від несподіваних збитків та невигідних фінансових вкладень.

Сердолік допоможе вирішити фінансові суперечки та конфлікти. Якщо цей камінь носити на лівій руці, він стане джерелом нових ідей і притягуватиме нові вигідні джерела доходу. Якщо його носити на правій руці, то він відлякуватиме всіх недоброзичливців і притягуватиме чесних і працьовитих однодумців, які зможуть допомогти у скрутну хвилину.

Тигрове око убезпечить свого власника від непередбачених витрат і збитків. Він захищає від фінансової втрати та створює певний захисний панцир для свого власника. Який не пропускає негатив та невдачу. Якщо людину незабаром чекають неприємності у фінансовій сфері, то тигрове око попередить про це. Людина відчує, що камінь поважчав і став йому заважати. Це знак того, що варто уважніше ставитись до своїх заощаджень.

Родоніт допоможе набути фінансової стабільності і спрямує людину в потрібне русло. Цей самоцвіт відмінно підходить для медитації. Щоб увібрати в себе магічну енергію родоніту, необхідно прийняти горизонтальне положення, покласти камінь трохи вище за перенісся і зосередитися на своєму бажанні. Родоніт отримає цю інформацію і додасть впевненості в тому, що задумане цілком можливо. Після кількох сеансів медитації з цим каменем має прийти впевненість у собі та повне усвідомлення того, що саме потрібно зробити, щоб досягти бажаного результату.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
більше матеріалів
/-0,49938893318176-/ /-pc-/
Top