counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Три внутренних точки опоры, которые помогут в любой кризис


Переглядів: 24


Три внутренних точки опоры, которые помогут в любой кризис

У житті часто дуже неприємні ситуації трапляються не з нашої вини, але це зовсім не означає, що ми не можемо вплинути на наслідки. Експерти розповіли, які у нас є точки опори, які допомагають залишатися щасливими та стійкими до будь-якої проблеми.

Намагайтеся залучати в життя позитивні думки, щоб долати перешкоди і гідно приймати всі випробування долі. Бувають періоди, коли на одному позитиві не виїхати. Тут на допомогу вам прийдуть внутрішні точки опори, без яких неможливо залишатися у важких ситуаціях.

Фундаментальна довіра

Перша та найголовніша точка опори — це довіра. Кожна людина просто зобов'язана довіряти Всесвіту. Якщо щось погане відбувається прямо зараз, але ви не здатні вплинути на ситуацію, отже, її потрібно прийняти. Прийняття відбувається не в ті моменти, коли ми здаємося, а в ті, коли ми починаємо довіряти всьому, що відбувається. Довіряти самому Всесвіту і долі, яка допустила сам факт того, що все, що трапилося, дійсно має місце прямо тут і зараз.

Кожна людина має навчитися довіряти долі, яка стикає її з труднощами. Ця довіра допоможе вам зрозуміти, що ваше життя змінюється. Проблеми торкнулися вас не з вашої вини, а тому, що так треба. Вищий зміст всього, що відбувається у важкі хвилини, не зрозумілий, але він стає зрозумілим і прозорим через місяць, рік, п'ять років і так далі. У цьому плані вам знадобиться терпіння.

Кохання

Заради коханої людини всі ми готові на дуже багато чого. Наприклад, якщо друга половинка почувається погано, ми зробимо все заради того, щоб їй стало краще. Якщо наші батьки чи діти хворі, ми звернемо гори заради них.

Кохання не тільки провокує нас на якісь дії, а й дарує надію. Це дуже важливо, адже у важкі періоди надія здатна врятувати нас від зневіри. З її допомогою ми не опускаємо руки, коли ми не можемо знайти вихід у складній ситуації. Кохання — це одна із найсильніших точок опори ще й тому, що від неї нам стає тепло на душі. Якщо у житті все погано, ми втішаємо себе тим, що поряд з нами є той, кого ми любимо.

У кохання є ще й третя позитивна грань. У важкі хвилини ми можемо робити щось добре для тих, кого цінуємо та любимо. По-перше, це підвищує наш настрій та дарує оптимізм. По-друге, люди, яким ви приносите добро, будуть приносити його вам у відповідь. Переживати погані періоди буде набагато простіше.

Усвідомлення циклічності буття

Знання — сила. Ще знання — це точка опори у складні життєві періоди. Ті люди, які розуміють та усвідомлюють той факт, що все у світі циклічно, завжди залишаються на вершині та легко переживають неприємності.

Справа в тому, що чорні та білі смуги змінюють одна одну. Нам нічого не залишається, як чекати, поки чорна смуга не зміниться білою. Не буває так, щоб у однієї людини все завжди було добре, а в іншої mdash; завжди погано. Цей факт потрібно ухвалити. Ви нічого не можете змінити, адже так влаштований Всесвіт. Тепер наступного разу, коли вам буде погано, ви зможете заспокоїти себе тим, що цей стан не вічний.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,45722603797913-/ /-pc-/
Top