counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як створити вазу багатства: залучаємо гроші за фен-шуй


Переглядів: 44


Як створити вазу багатства: залучаємо гроші за фен-шуй

Найвища сила має талісмани, зроблені своїми руками. Вони здатні залучити у ваше життя не лише матеріальний добробут, а й гармонію у відносинах.

Ваза багатства, або, по-іншому, чаша достатку, є у всіх східних народів і зазвичай зберігається на очах. Вона здатна притягнути надлишок матеріальних та духовних благ. Це залежить від того, що ви вкладаєте у вазу під час її створення. Деякі хочуть добробуту, інші надають перевагу гармонії в сім'ї, треті бажають міцного здоров'я. Створивши таку чашу, необхідно розташувати її в певному місце в квартирі, наділеному найбільш сильною енергетикою.

Якщо ви хочете матеріального благополуччя, краще приховати вазу від сторонніх очей. А якщо ваша мета — щастя в сім'ї, то талісман потрібно розташувати на найвиднішому місці. Важливий момент, який потрібно пам'ятати: чаша-талісман активізує свою силу від спілкування зі творцем. Ви повинні щоразу розповідати талісману про свої успіхи. Для найбільшої сили у вазу можна покласти інші талісмани, які притягують любов і достаток.

Як створити вазу багатства

Для початку варто визначитися, на що конкретно ви будете наголошувати при створенні чаші достатку. Якщо ви хочете, щоб у ваше життя прийшов достаток, любов і процвітання, необхідно підібрати округлу вазу з широким дном. Якщо ви бажаєте, щоб ніхто не зміг позбавити вас придбаних благ, то чаша повинна являти собою вузьку посудину з горлом, що звужується. Чашу можна зробити самостійно або купити.

Найкраще вибрати вазу світлого відтінку з дерева, кераміки, порцеляни або металу. Але якщо вам сподобалася якась чаша своєю красою — негайно купуйте її: отже, ви знайшли свій енергетичний зв'язок.

Насамперед слід нанести на вазу символи успіху. Потрібно обов'язково очистити чашу ароматичними свічками чи паличками: для цього достатньо провести полум'ям з усіх боків талісмана. Це робиться для того, щоб у вашу вазу не потрапили злі сили. Обов'язково потрібно відсторонитися від побутових турбот і сконцентрувати на створенні амулету всю життєву енергію за допомогою східного гороскопу. Замініть погані помисли на світлі мрії про ваш швидкий добробут. Розташуйтеся в найзручнішому та яскраво освітленому місці, прихопивши із собою все необхідне.

Згідно з правилами фен-шуй, ваза багатства не повинна бути порожньою, але й заповнювати цей найсильніший амулет чим попало теж не слід. Вам знадобляться:

  • Плоди землі. Вам знадобиться три маленькі червоні мішечки, в які ви покладете зернові або злакові культури (гречка, квасоля, дикий рис, пшоно, горох тощо). За бажання ви можете покрити їх золотистою фарбою. Бажано розмістити в кожен мішечок сорту тільки однієї породи, щоб не виникало плутанини.
  • Монетки. Кількість монет залежить від обсягу вази: ви можете помістити туди від трьох до дев'яти монеток на дні по колу. Для кращого ефекту краще покласти в чашу золоті монети, перев'язані червоною ниткою, або придбати монети Багуа, на яких зображено вісім ієрогліфів. Вони здатні зберегти багатство усередині будинку. Також чудовим амулетом послужать і ювілейні монети. вони символізують несподіваний успіх.
  • Кристали фен-шуй. Придбати їх можна у спеціалізованих магазинах. Вони не є обов'язковими предметами для заповнення вашої вази, але здатні збільшувати сприятливі потоки для досягнення багатства, а також притягувати позитивну енергію та оберігати ваш будинок від негараздів.
  • Божества. Це будь-які фігурки, що сподобалися, які символізують достаток і процвітання. Обов'язково розташовуйте їх обличчям до себе, і вони подарують вашому дому та сім'ї швидкий матеріальний добробут.
  • Фотографії людей, які, на вашу думку, досягли значних результатів у житті.
  • Вирізки з газет та журналів того, що ви хочете саме для себе. Наприклад, шикарний особняк, яхта, дороге авто, золотий годинник.
  • Земля з ділянки багатої людини. Бажано, щоб вона сама подарувала вам грунт у мішечку з добрими намірами.
  • Не буде зайвою у вашій вазі та справжня купюра, тільки обов'язково покладіть її в мішечок або пакет для грошей. Є повір'я, що чудово приваблює достаток число 988. Ви можете покласти розміняні купюри, щоб загалом у вас вийшло 988, або завести три окремі мішечки із сумами грошей у 9, 8 та ще 8 рублів (доларів, євро).

Вазу потрібно обов'язково заповнити до країв та перев'язати її шнурками різних кольорів: червоний, синій, зелений, жовтий, білий. Як тільки у вашому житті з'явиться матеріальний добробут, слід почати робити нову вазу, яка буде більшою, ніж попередня.

Розташувати її вдома необхідно в енергетично сильному місці, що знаходиться на південному сході. Відмінно, якщо у цьому секторі у вас розташована спальня, дитяча або кухня: там спостерігається найпотужніший потік енергії, здатної допомогти зростати вашим доходам.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,37930178642273-/ /-pc-/
Top