counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Симоронський ритуал «Двері удачі»: залучаємо успіх та процвітання


Переглядів: 140


Симоронський ритуал «Двері удачі»: залучаємо успіх та процвітання

З кожним днем техніка Сіморон набирає популярності. Це вчення ґрунтується на позитивному мисленні, а отже, виконувати такі ритуали не тільки просто, а й весело.

Усі проблеми у нас у голові, тому так важливо стежити за своїми думками. Симоронські ритуали не марні, хоча багато хто з них видається несерйозним. Просто вони допомагають навчитися жити повною жити повною життям, радіти кожному новому дню, знаходити навколо лише позитив, від якого люди заряджаються позитивною енергетикою та випромінюють її у світ. За допомогою Сіморона ви навчитеся вірити у власні сили. Доки ваша голова забита поганими думками, можливості змінити свою долю обмежені.

Техніка симоронських ритуалів

Симорон повертає людей у дитинство, в якому всі були щасливі та вірили у дива. Щоб виконати свої бажання, потрібно повірити в те, що чудеса трапляються. Це не самонавіювання, а один із основних законів Світобудови, за якими працює Всесвіт. Наші думки є матеріальними, і техніка Сіморон допомагає плавно перейти від задуманого до бажаного. Все геніальне — просто, тому не потрібно упереджено ставитися до подібних ритуалів. За їх несерйозністю прихована неймовірна сила, яка допоможе вам змінити своє життя.

Сучасні симоронські ритуали зарекомендували себе як ефективний засіб реалізації бажань. При цьому чим глобальніша ваша мрія, тим більше шансів, що вона здійсниться. Мрійте по-крупному, — вчить Симорон, — це все, що потрібно від вас. Веселі обряди можна проводити стільки разів, скільки вам потрібно, жодних обмежень немає. Вся справа в тому, що Симорон є поєднанням біоенергетики і позитивних установок.

Ритуал «Двері успіху»

Для обряду вам знадобиться лише добрий настрій, гелева ручка, чистий лист і, звичайно, двері. Матеріалізуйте свої сміливі мрії — перепишіть їх у листок. Головне при цьому — писати про свої бажання правильно. Це означає, без будь-яких негативних слів на кшталт: «позбутися», «не щастить», «не бути бідним» і так само. Використовуйте позитивні установки: «скоро мене підвищать», «мені додадуть зарплату», «мені завжди щастить».

Після цього приклейте на скотч свій список бажань на двері. Візуалізуйте свої бажання, уявляючи, що успіх, визнання та процвітання чекають на вас за цими дверима. Зараз ви повинні відкрити двері і зробити один впевнений крок, що веде до нового життя. Усміхайтеся, випромінюйте позитив, захоплено кричіть, якщо це потрібно. Згідно з правилами цього ритуалу, вам потрібно пройти крізь двері 38 разів. У нумерології 3 — символ припливу фінансів, а 8 — кількість багатства та удачі. Оскільки нумерологія та Симорон пов'язані між собою, то число 38 ідеально підходить для залучення удачі та процвітання.

Коли ви зробите все, що вам потрібно, налаштуйтеся на те, що через двері ви вступили в нове життя. Тепер можливості оточують вас усюди, тому більше довіряйте голосу свого серця та уяві.

Прихильники Сіморона рекомендують бути конкретнішими, коли загадуєте бажання. Всесвіт може зрозуміти вас неправильно і виконати вашу мрію не так, як ви собі це уявляли. Грубо кажучи, при реалізації вашого бажання в інших людей можуть виникнути неприємності та незручності. Ваша мрія має принести вам щастя, але не ціною щастя інших. Ми бажаємо вам гарного настрою. Успіхів у всьому


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
більше матеріалів
/-0,38900399208069-/ /-pc-/
Top