counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Симоронські ритуали на виконання бажань


Переглядів: 95


Симоронські ритуали на виконання бажань

Чарівництво, магія, чаклунство — все це знайоме з дитячих казок, але в міру того, як дорослішає людина, віра його в чудодійну силу магічних ритуалів може залишатися в дитинстві, а може перерости в щось більше, що надалі допомагає йти по життю і спрямовувати її в потрібне русло. Хтось починає пізнавати ритуали як колективну забаву на вечірці, а хтось займається цим за потребою. При цьому деякі з таких обрядів, зокрема симоронські ритуали, так тісно переплелися зі повсякденним життям, що людина, і сама того не знаючи, займається магією.

Щоб не бути голослівними, наведемо деякі із симоронських ритуалів, які, напевно, знайомі переважній більшості людей. За статистикою, найпоширенішими обрядами, до яких вдаються люди, є ритуали на виконання бажань, любов та гроші.

Для симоронського ритуалу на виконання бажань вам знадобиться звичайний аркуш паперу, ручка та ножиці. З паперу вирізається аркуш дерева, у якому слід написати текст бажання. Після цього листок прикріплюється на голі сідниці, і людина в такому вигляді дефілює по будинку до тих пір, поки не відчує, що «родився» із цим листом. Тут на думку відразу спадає відома приказка про банному листі на відповідному місці. Виконувати ритуал необхідно лише тоді, коли ви знаходитесь одні у приміщенні.

Інший симоронський ритуал на виконання бажань< /a> пов'язаний із мрією «великого комбінатора» Остапа Бендера — блюдечком із золотою облямівкою. Все дуже просто: якщо в будинку немає, то придбайте собі таке блюдечко у найближчій посудній лавці. Вибирайте те, що дійсно сподобається.

Під час самого ритуалу, вам потрібно покласти на блюдце фотографію або особисту річ коханої людини, якщо вам хочеться кохання; ключ, якщо бажаєте вирішення житлового питання; купюру, якщо гроші потрібні; автомобільний брелок, якщо мрієте про машину і таке інше. А потім просто попросіть когось із рідних чи друзів, щоб приніс вам бажане на цьому самому блюдечку з блакитною облямівкою, і все! Бажання виповниться! Прохання, звичайно, буде образним, проте, вам головне правильно задати встановлення своїх кармічних потоків енергії, а там все піде, як по маслу.

Ще один симоронський ритуал проводиться за допомогою малинового варення, яке здавна вважають панацеєю від усіх хвороб. Щоб обряд ефективно спрацював, розпочинати його необхідно у день свого народження. На банку домашнього варення з малини кріпиться наклейка зі словами: «Не любов, а малина», «Не гроші, а малина», «Не життя, а малина», «Не чоловік, а малина» і так далі. А потім упродовж наступних 27 днів маленькими порціями вам потрібно буде його з'їсти. Після ви помітите, що написане на банку почне збуватися: життя заб'є ключем, у будинок прийдуть гроші, чоловік виправиться у своїй поведінці та інше, залежно від того, що було загадано.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,3853440284729-/ /-pc-/
Top