counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Нумерологія чисел: які числа залучають гроші, удачу та кохання


Переглядів: 76


Нумерологія чисел: які числа залучають гроші, удачу та кохання

Напевно, кожен з нас має своє щасливе число. Як правило, воно пов'язане або з певною важливою датою в нашому житті або просто стало вдалим дивним збігом обставин. Багато хто вірить у числа удачі і використовують їх у своєму житті. Однак нумерологи запевняють, що часом щаслива кількість людини — це лише плід його фантазії. По-справжньому числа залучають успіх лише тоді, коли обрані спеціальним нумерологічним розрахунком. Дізнайтеся своє число удачі зараз!

Кількість успіху

Для того, щоб дізнатися своє щасливе число, вам потрібно звернутися до нумерології за датою народження. Напишіть на аркуші паперу дату свого народження, складіть всі ці цифри і доведіть отриманий результат до однозначного числа шляхом складання.

Приклад: 05.12.1974 = 0+5+1+2+1+9+7+4 = 29 = 2+9 = 11 = 1+1 = 2. Отримане число і буде вдалим у цьому випадку. /p>

Коли ви зробите нумерологічний розрахунок  своєї дати народження та отримайте своє щасливе число, то вам слід дізнатися його значення та магічну силу, яку воно випромінює.< /p>

Значення чисел у нумерології

  • Кількість 1 — вам супроводжує успіх у грошах, бізнесі, на керівній роботі та у спілкуванні з людьми. Використовуйте це число усюди, тоді зможете досягти блискучих результатів у кар'єрі та примножити свій добробут.
  • Число 2 — вам пощастить у дружбі та у взаєминах з людьми. Ви можете легко користуватися спілкуванням з оточуючими, а також заводити корисні знайомства. Ще це число зробить вас більш гармонійною та впевненою людиною.
  • Число 3 — удача до вас прийде через творчість та креативність мислення. Число три допоможе вам завоювати повагу та авторитет у колі вашого спілкування, а також розкриє всі приховані таланти та здібності.
  • Число 4 — це число дарує вам стабільність та впевненість у завтрашньому дні. Воно захистить від несподіванок та неприємностей. Відповідно до нумерології цифр, четвірка дає всі матеріальні блага, про які можна лише мріяти.
  • Число 5 — число досить непередбачуване. Якщо ви любите ризикувати, воно вам допоможе. Крім того, п'ятірка підштовхуватиме вас до дії та активності.
  • Число 6 — удача у коханні та в сім'ї. З цим числовим талісманом ви зможете знайти свою другу половинку, налагодити стосунки з родичами та зміцнити зв'язок із коханою людиною.
  • Кількість 7 — це число ідеалу та гармонії. Якщо ви прагнете досконалості, воно допоможе цього досягти. Також сімка сприяє отриманню знань, особистісному та духовному розвитку.
  • Число 8 — вам пощастить із грошима. Використовуючи вісімку у повсякденному житті, ви самі не помітите, як ваше матеріальне становище поступово покращуватиметься.
  • Число 9 — це число принесе успіх у всіх сферах життя. Воно , любов, успіх, нові знайомства, знання.

Значення чисел у нумерології дозволить вам дізнатися магічну силу вашого цифрового талісмана. Але як використовувати цю магію для залучення удачі? Для цього можна зробити талісман із накресленням свого вдалого числа. У цьому випадку магічні вібрації цифри впливатимуть на вас 24 години на добу.

Ще можна використовувати своє щасливе число при виборі чогось або при прийнятті важливого рішення. Наприклад, якщо ви на іспиті і вам доведеться тягнути квиток, вибирайте той, який відповідає вашому числу удачі. Ще щасливі числа можна використовувати у побуті. Наприклад, якщо ваше число успіху — 3, то можна завести номер телефону, в якому буде трійка.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,32804393768311-/ /-pc-/
Top