counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Нумерологія: вважаємо життєвий код долі та формулу свого успіху


Переглядів: 82


Нумерологія: вважаємо життєвий код долі та формулу свого успіху

На думку нумерологів, цифри мають особливі вібрації, які впливають на кожну людину. Числа можуть нам вказати практично на все: долю, характер, майбутнє, професію і навіть хвороби. Крім того, нумерологія чисел допоможе дізнатися свій індивідуальний код долі та вказати на те, що може зробити вас успішнішим.

Для того, щоб розрахувати число свого успіху, вам потрібно всього нічого – початкові знання з математики. Перше, що необхідно зробити – це скласти всі числа в даті вашого народження.

Наприклад, ви народилися 13.03.1970. Вважаємо: 13.03.1970=1+3+0+3+1+9+7+0=24. Це число буде першим у коді.

Після цього доводимо перше число до однозначного: 24=2+4=6. Число 6 – це число буде другим у коді.

Щоб отримати третє число, потрібно помножити друге число (6) на два і привести його до однозначного вигляду: 6*2=12=1+2=3. Потім число (3), що вийшло, потрібно відняти з першого числа (24): 24-3 = 21. Отже, третє число коду буде 21.

Четверте число обчислюється із третього шляхом приведення його до односкладового виду: 21=2+1=3. Отже, четверте число в коді буде 3.

У результаті вийшов індивідуальний код: перше число=24, друге число=6, третє число=21 та четверте< /strong> число = 3.

Запишіть його та дату свого народження поряд 24 6 21 3 13 03 1970. Потім порахуйте, скільки в цьому рядку зустрічається одиниць, двійок, трійок тощо. Кількість цих чисел визначає ваш успіх і вказує на те, що вам допомагає в житті і те, що заважає вашому благополуччю. Норма для кожного числа у коді — це три. Якщо однакових цифр більше, це вже відхилення. Отже, давайте дізнаємося про значення цифр.

Одиниці. Якщо у вас їх взагалі немає – то ви ведена людина і намагаєтеся не висловлювати свою думку. Якщо у вас три одиниці – ви людина м'яка і добра. Якщо менше трьох – то ви маєте занижену самооцінку. Вам необхідно цінувати себе та приймати таким, яким ви є.

Двійки. Якщо у вас немає двійок, у вас слабкий енергетичний потенціал. Ви швидко втомлюєтеся як морально, так і фізично. Вам необхідно зайнятися йогою або медитацією, а також носити червоний одяг, він відновить вашу енергію. Якщо у вас дві двійки, то з енергетикою у вас все гаразд. Якщо три – то у вас є здібності до ясновидіння та екстрасенсорики. Якщо трійок більше – то ви уявляєте для інших небезпеку, намагайтеся контролювати свої слова та думки.

Трійки. Якщо у вас немає трійок, вам важко зрозуміти інших людей. Намагайтеся більше цікавитись іншими людьми. Якщо у вас три трійки – то у вас гарна інтуїція. Якщо більше – то ви маєте надприродні здібності.

Четвірки. Якщо у вас немає четвірок, то за вдачею ви потайливі і з вами не просто ужитися. Якщо у вас є хоч одна четвірка – то ваша сильна сторона – це дипломатичні здібності та безконфліктність. Якщо три чи дві – то у вас є всі шанси досягти успіхів у спорті. Якщо більше трьох – ви занадто брехливі.

П'ятірки. Якщо їх немає, то ви людина груба і владна. Якщо один або два – то у вас добре серце. Якщо три або чотири – це ознака великого терпіння та милосердя. У цьому випадку не варто повністю довірятися людям, вони можуть скористатися вашою добротою.

Шістки. Якщо їх немає – то ви натура схильна до лінощів. Якщо шістки три – то ви дуже працьовита і витривала людина. Більше чотирьох, – вас тягне заздрість і це вам заважає жити.

Сімки. Якщо немає сімок, то вами легко керувати. Згідно нумерології за датою народження, ви не вмієте відмовляти людям і у всьому звинувачуйте себе. Якщо дві сімки – то на вашому боці завжди удача. Якщо більше – це ознака «другого щастя» – нахабства.

Вісімки. Якщо немає вісімок або лише одна – то вам доведеться всього досягти тільки власною працею, Фортуна до вас не прихильна. Якщо три вісімки – ознака багатства та везіння. Використовуйте свою інтуїцію, щоб досягти своєї мети.

Дів'ятки. Відображають аналітичні здібності. Чим їх більше, тим більше вони виявляються у вас.

Нулі не враховуються для розрахунку нумерології.

У багатьох людей код долі не шестизначний, а семизначний. Такі люди мають особливу долю. На них може чекати блискуче майбутнє. Як правило, такий код долі зустрічається у зірок шоу-бізнесу, відомих політиків та успішних бізнесменів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,37632012367249-/ /-pc-/
Top