counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Медитація «Відкриття життєвого шляху»


Переглядів: 6


Медитація «Відкриття життєвого шляху»

Часто буває, що все в житті йде не в тому напрямі. Знайти вірну дорогу та приманити до себе удачу можна за допомогою медитації «Відкриття життєвого шляху».

Все частіше ми вдається до медитацій, щоб настроїти себе на гармонію і знайти внутрішнє умиротворення. Найбільш популярними вважаються медитації-звернення до стихії свого Знака Зодіаку, адже за допомогою підсвідомості та заступництва Зірок можна змінити дуже багато.

Як правильно медитувати

Процес спілкування зі своїм «Я» є чудовим способом знайти відповіді на складні питання, розібратися у своїх почуттях та залучити в життя необхідні енергії багатства, любові та здоров'я. Дана медитація спрямована на медитацію під час ходьби: знайди свій шлях пошук свого шляху, який приведе вас до бажаного: наприклад, якщо ви мрієте зустріти своє кохання, то необхідна енергія, притягнута до вас, подарує щасливу можливість не пропустити зустріч зі своєю долею.

Процес медитації вимагає чіткого розуміння своєї мети, зосередженості на результаті і водночас розслабленості та безтурботності: пам'ятаючи про бажане, ви повинні бути готові просто споглядати і чекати щасливого збігу обставин, довіряючи Всесвіту.

Насамперед підберіть відповідну фонову музику, яка налаштовує вас на споглядання та спокій. Залишившись на самоті, сядьте так, як вам зручно: ніщо не повинно заважати вам і ускладнювати ваше дихання.

Дихаючи глибоко і рівно, уявіть собі, що ви стоїте на неширокій дорозі, посипаній дрібним золотавим піском: навколо вас — літній день, але вам не жарко і не прохолодно. Почуйте спів птахів і відчуйте легкий вітерець, що стосується вашого волосся. Коли ви освоїтеся, уявіть собі вашу мету в кінці шляху: це може бути бажана робота, людина, яка вам потрібна, або будь-яке інше явище або подія.

Намалювавши перед собою цей образ, зробіть перший крок вашим шляхом. Відчуйте теплоту піску під ногами, відчуйте, наскільки легкі ваші кроки. Не допускайте думок про те, що щось може піти не так: просто йдіть вперед, на якийсь час забувши навіть про вашу мету. Зауважте, що відбувається навколо: вам можуть зустрітися квіти, тварини чи птахи. Не пропускайте ці сигнали з уваги: згодом вони можуть стати вам у пригоді.

Дойшовши до повороту, зупиніться і усвідомте, що як тільки ви повернете, ви досягнете своєї мети. Прислухайтеся до відчуттів, викликаних цією думкою. Якщо жодних негативних емоцій не виникло, сміливо йдіть уперед: ви бачите перед собою вашу мету.

Підійдіть і погляньте на неї: познайомтеся з людиною, що стоїть перед вами, зайдіть у двері або візьміть предмет, що лежить на дорозі. Усвідомте, що ваша мета — у ваших руках. Прислухайтеся до емоцій, що виникли всередині вас, і запам'ятайте їх. Повільно розплющте очі і деякий час спонукайте нерухомими, повертаючись до реальності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
більше матеріалів
/-0,36741709709167-/ /-pc-/
Top