counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Медитація під час ходьби: знайди свій шлях


Переглядів: 10


Медитація під час ходьби: знайди свій шлях

Медитація — це не тільки лежання на дивані в темряві та напівгіпнотичний стан. Медитувати можна навіть просто гуляючи вулицею, що може виявитися корисним для тих, хто любить бути схожим на самоті містом.

Науці та психології відомі навіть аудіо медитації, які допомагають покращити енергетику за допомогою прослуховування спеціальних звуків природи або умиротворюючої музики. Пошук себе та свого життєвого шляху під час прогулянок допоможе вам з користю провести час.

Підготовка до медитації

Всі помічали багато разів, що під час того, як ми кудись йдемо, наші думки стають упорядкованішими. Ми думаємо про щось високе, про щось важливе, згадуємо минуле і мріємо про майбутнє. Ця медитація не буде ефективною, якщо ви практикуватимете її лише в короткі проміжки часу. Вам вимагатиме щонайменше півгодини, а то й годину.

Тут, так само як і вдома, вам знадобиться зосередженість. Домогтися цього допоможе концентрація на проблемі, тихе місце або вакуумні навушники, які будуть придушувати шум навколишнього світу. При цьому навіть можна вибрати музику. Музика природи ідеально підійде — спокійні звуки співу птахів, шуму морського прибою чи вільного вітру. Це може бути просто спокійний стиль ембіент або чил-аут.

Найкраще гуляти за містом, де навіть чистота повітря вас сп'янить, а шум міста не відволікатиме від важливих думок.

Медитація для пошуку шляху життя

Ніхто з нас не знаходить усі дороги одразу. Усі люди рано чи пізно стикаються з проблемою вибору чи пошуку нового шляху, який відкриє нові можливості, подарує нові емоції.

Вам потрібно вийти з дому, вибрати місце, музику. Підготувавши все, подумайте про те, на що націлена буде Ваша медитація. Може, у вас складна робота, яка потребує вирішення важливого завдання, яке ви не можете вирішити? Може, ви не можете вирішити, дати другий шанс вашій коханій людині, яка вас образила чи ні? Визначтеся з дилемою або із завданням. Визначтеся, куди вестиме ваш шлях.

Включайте музику та починайте дихати або дуже повільно, або в такт музиці. Спочатку досягнете повної чистоти думок. Не думайте ні про що, окрім порожнечі. Найкраще уявити собі мертвий космос без життя. Ви не йдете, а летите крізь зірки та планети, бороздячи простір і час.

Ніхто не може перешкодити вам. Ви самі. Тепер ви починаєте думати про вашу проблему. Не про те, що могло її породити або що її вирішить, а про саму проблему в цілому. Вам потрібно знайти рішення, яке закрите десь у вашій свідомості. Відкрийте його. Щоб відкрити його, потрібно подати кінцевий результат. Якщо їх може бути кілька, то уявіть їх по черзі та виберіть той, який вам подобається найбільше. Вибір потрібно зробити просто зараз, а не колись у майбутньому. Примусьте себе вибрати саме зараз, коли ви чисті і знаходитесь наодинці із собою.

Наприкінці прогулянки зробіть таке: сядьте та уявіть собі весь шлях, який ви пройшли. Це не просто прогулянка, це ваше життя. Життя, наповнене подіями, думками та емоціями. Дозвольте собі налаштувати свій мозок на те, що в майбутньому ви наслідуватимете серце і прийняте рішення. Це підвищить вашу енергетику, додасть впевненості.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,37568712234497-/ /-pc-/
Top