counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Медитація-налаштування на зміну життя на краще


Переглядів: 44


Медитація-налаштування на зміну життя на краще

Практики медитацій набирають все більшої популярності, і їхній ефект дійсно допомагає боротися з невдачами та бар'єрами свідомості. Завдяки медитації кожен може налаштуватися на зміни на краще та залучити до життя позитивні події.

Налаштувати свідомість на успіх може кожен без походів до психологів та придбання дорогих програм із самопізнання. Достатньо лише виділити час протягом дня, щоб зайнятися медитацією, відпустити страхи та сумніви та стати кращими. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують познайомитися з дієвою медитацією, яка допоможе зруйнувати внутрішні бар'єри на шляху до щасливого життя.

Як працює медитація-налаштування

Підготуватися до виконання медитації-налаштування нескладно. Для цього потрібно:

  • вибрати підходящий час, коли ніщо і ніхто не відволікатиме від практики;
  • зайняти зручну позицію на підлозі так, щоб відчувати розслаблення, а не скутість;
  • заплющити очі та розслабитися, налаштовуючись на спокійне дихання.

Досягти повного розслаблення часом не так просто з першого разу, тому можна використовувати додаткові заходи: включити розслаблюючу музику, запалити свічки або ароматичні палички, приглушити світло та відключити всі прилади, які можуть відволікти нав'язливим звуком.

Для того, щоб повністю поринути в атмосферу розслабленості, не піде багато часу, якщо поставити собі завдання змінитись внутрішньо і досягти того, що потрібно для щастя. Саме для цього і створено медитацію. Її виконують для того, щоб зрозуміти себе, позначити свої потреби та знайти в собі внутрішні сили для досягнення бажаного.

Як медитувати

Після того, як зручна поза знайдена та всі зовнішні подразники прибрані, приступають безпосередньо до медитації. Тут дотримуються таких правил:

1. Необхідно уявити себе не як тіло, а як джерело нескінченної енергії, яка пульсує в темряві, обмінюється енергією з Всесвітом і постійно наповнюється силами, що оновлюються. Цей потік енергії подумки поміщають у район сонячного сплетення, відчуваючи, як тепло розливається по всьому тілу.

2. Після цього подумки чи вголос просять енергію допомоги у здійсненні задуманого. Для цього потрібно витягнути вперед праву руку, уявити, що по ній тече енергія, а потім зробити рух відчинення дверей зі словами:

«Шлях звільняю, двері до кращого майбутнього відчиняю».

Відкрити двері можна в будь-якому напрямку — від себе чи на себе. Важливо уявити, що енергія чистим нащадком вривається у новий простір, змітаючи на шляху бар'єри та перепони.

3. Відчинивши двері, важливо уявити собі шлях до щастя. Це дозволяє налаштувати себе на те, щоб не боятися помилок, не гасати перед новими завданнями і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Таке налаштування підсвідомості допомагає прибирати уявні бар'єри, які могли виникнути через часті невдачі або бути нав'язаними суспільством.

4. Після цього потрібно встати, тримаючи картину з відкритими дверима в думках, перейти на інший бік цих уявних дверей і знову сісти в зручну позу. Подумки перенісшись у нове майбутнє, треба подивитися на той бік, який залишився позаду. За дверима залишилися проблеми, які можна уявити, як загороджувальні бар'єри або чорні клубки ниток, що сковують рухи.

5. Уявивши картину, знову витягають праву руку і зачиняють двері, відрізаючи себе від тих бар'єрів, які заважали розвиватися та відчувати радість. Відсікаючи неприємності, кожен допомагає своїй свідомості перебудуватися і розпочати шлях до щасливого життя, в якому немає страху перед невідомістю.

Самоналаштування завершено, однак однієї медитації буде недостатньо. Важливо мотивувати себе на успіх, продовжуючи вправи, щоразу відсікаючи все те, що тримає і не дає стати на шлях виправлення та звільнення. Щоденні тренування допоможуть здобути впевненість у своїх силах, протистояти маніпуляторам та тиску суспільства, знайти своє місце під сонцем та подолати на шляху до нього будь-які перешкоди.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,18421816825867-/ /-pc-/
Top