counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

10 шкідливих звичок, які блокують енергетику людини


Переглядів: 118


10 шкідливих звичок, які блокують енергетику людини

Шкідливі звички шкодять здоров'ю, тягнуть гроші та заважають нормальному життю. Але мало хто знає, що вони можуть відлякати удачу та виснажити енергетику людини, якщо не вжити заходів захисту.

Шкідливі звички, на відміну корисних, розвивати зайве. У певний момент життєвого шляху вони знаходять потенційну жертву і починають отруювати її існування. Для боротьби з цими негативними проявами необхідні наполегливість та віра у свої сили.

Багато власників шкідливих уподобань звикли себе виправдовувати необхідністю так чинити, але варто відрізняти бажання від голосу розуму. Шкідливі звички подібно до сутностей і підселенців здатні витягнути життєву енергетику і послабити захисне біополе людини.

Негативне мислення
Думки матеріальні. Рано чи пізно думка, багато разів прокручена в голові, виплескується у світ потоком енергії. Негативні думки роблять людину озлобленою, нервовою і не здатною адекватно оцінювати свої вчинки. Негативні думки здатні відлякати удачу, фінансовий достаток та здоров'я.

Для боротьби з негативною енергетикою допоможуть віра у свої сили та підтримка близьких. Проаналізуйте свою поведінку, постарайтеся знайти момент, після якого ви стали більш дратівливим та різким. Намагайтеся виключити із кола спілкування негативно налаштованих людей, проведіть роботу над собою та власним станом.

Лінь
Лінь, подібно до клубка, намотує на себе проблеми та невирішені справи. Негативний вплив лінощів здатний зруйнувати мрії та плани на майбутнє. Вона здатна погасити внутрішнє світло душі, заблокувати позитивну енергетику.

Для боротьби з лінощами можна використовувати ароматерапію. Покращувати енергетику за допомогою ефірних олій не лише ефективно, а й приємно. Вони тонізують, заспокоюють та впливають на емоційний стан. Допоможуть подолати стреси та мотивують на активну діяльність.

Депресивність
Депресивний настрій - нездатність людини адекватно сприймати себе у навколишньому світі. Ослаблене біополе не дає підживлення космічної енергії і людина починає займатися самобичуванням, шкодує себе та перестає позитивно мислити. Таким людям найчастіше потрібна підтримка та розуміння.

Чим раніше людина почне позбавлятися депресії, тим більше шансів у неї благополучно і з мінімальними втратами повернути собі колишній тонус і сили боротися з усілякими негативними проявами навколишнього світу.

Неправдивість
Ненормативна лексика, на жаль, міцно увійшла до нашого лексикону. Багато хто не надає значення тому, що в їх промові більшість слів замінено на лайливі вислови або просто матюки. Брендослів'я здатне зруйнувати енергетичний захист людини і зробити її вразливою до хвороб і до різних проявів негативної енергетики.

Великий вплив на придушення лихослів'я має молитва, щира віра та самомотивація. Один із способів — поставити перед собою головну мету (перестати поганословити) і розбити її на невеликі проміжні етапи (не лаюся годину на день, 2 години, цілий день тощо). Таке поетапне рятування від шкідливої ​​звички дозволить вам виробити стійкість характеру і посилить вашу енергетику.

Жадібність
Егоїстичні прояви людської натури негативно впливають на духовний розвиток людини: вони витрачають енергію та блокують надходження позитивної енергетики. Жадібність заважає здорово оцінювати свої можливості і призводить до конфліктів, робить людину непривабливою для оточуючих і формує заздрість.

Для боротьби з жадібністю необхідно пам'ятати, що чим більше людина віддає, тим більше до неї повертається. Щедрість замість жадібності приносить значно більше морального задоволення. Вона виробляє благородство та вдосконалює душу.

Переїдання
Переїдання або ненажерливість часто є наслідком, а не першопричиною. Людина звикла робити щось, щоб відволіктися від негативу. І такі прояви часто перетворюються на шкідливі звички. Заїдання стресу накладає відбиток не тільки на фізичному здоров'ї (воно погіршується, послаблюючи людину і роблячи її схильним до різних захворювань), а й на енергетичному. Дисбаланс енергії здатний призвести до нервового виснаження.

Працюйте над собою. Намагайтеся скласти графік харчування і стежте за порціями їжі. Щоб перестати заїдати неприємності, скористайтеся перевіреним методом боротьби зі стресом. Мотивуйте себе і заохочуйте навіть за невеликі кроки на шляху до позбавлення залежності.

Недосипи
Сучасний світ перейшов на цілодобовий режим. Темп життя прискорюється та набирає обертів. Людина фізично не встигає наздогнати всього того, що її цікавить і починає замінювати час відпочинку активною діяльністю. Накопичена втома з часом може вилитися в неврози та захворювання шлунково-кишкового тракту.

Для боротьби з хронічними недосипами слід складати чіткий план на кожен день і намагатися неухильно його дотримуватися. Заняття йогою також корисні для відновлення внутрішньої рівноваги та енергетичних потоків.

Куріння
Вплив нікотину, що отруюють, діє на психіку, здоров'я та енергетику людини. Куріння викликає швидке звикання і із шкідливої ​​звички переростає у залежність. Це одна з найсильніших негативних уподобань людини.

Позбутися такої залежності можна медикаментозним шляхом і самонавіюванням. Уникайте курців і не соромтеся шукати підтримки у близьких людей. Для боротьби з негативною звичкою можна звернутись до змови проти куріння.

Алкоголізм
Ще одна страшна звичка, яка стрімко переходить у залежність — алкоголізм. Безневинне, як здавалося, вживання невеликої кількості алкоголю швидко переростає у бажання пити більше й частіше. Слід пам'ятати, що алкоголь руйнує не лише фізичну складову, а й психологічну та енергетичну.

Боротися необхідно на початкових стадіях. Чим глибше людина занурюється в безодню зеленого змія, тим складніше з неї вибратися. Важливо виробити в собі стійке бажання покінчити з ненависною звичкою.

Вживання наркотиків
Часто людина і сама не помічає, як починає штучно створювати собі гарний настрій, виключаючи можливість організму брати участь у процесі боротьби зі втомою та стресом та виробляючи гормони щастя. Небажання боротися з негативом підштовхує до використання одурманюючих речовин, які створюють ілюзію щастя та безтурботності.

Швидке руйнування організму та психіки після прийому наркотиків можуть бути необоротними. Вести боротьбу з цією недугою слід негайно. Духовне очищення відбувається через молитву, саморозвиток та самовдосконалення.

Сильна духом людина зможе впоратися з будь-якою неприємністю та шкідливою звичкою. Любіть себе, стежте за своїм здоров'ям і не піддавайтесь на провокації.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
/-0,306401014328-/ /-pc-/
Top