counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Токсичні відносини та енерговампіризм: як не згодувати себе


Переглядів: 11


Токсичні відносини та енерговампіризм: як не згодувати себе

Відносини між людьми далеко не завжди будуються правильно та гармонійно. Буває так, що в дружбі, коханні чи ділових відносинах одна зі стороною харчується енергією іншої людини, але не дає нічого натомість. Це і є енерговампіризм. Експерти розповіли, як не згодувати себе такій людині.

Перш ніж шукати навколо себе неприємних людей-вампірів, спробуйте проаналізувати себе на предмет наявності токсичних налаштувань. Недарма кажуть, що найстрашніший ворог для кожного з нас – mdash; це ми самі.

Знижуємо інтенсивність спілкування

Вампіри — це часто «душні» люди, які не вміють нормально вести діалог — вони сперечаються з нами, виявляючи поведінку тиранів. Вони впевнені в тому, що завжди мають рацію і ніколи не йдуть нікому на поступки. Вони годуються вашими спробами їх переконати, а також постійно роблять зауваження, щоб ви потрапили в їхню хитру пастку і почали виправдовуватися, сперечатися чи йти на відкритий конфлікт.

Від такого типу вампірів та токсичних людей можна врятуватися дуже легко — досить просто якомога рідше з ними спілкуватися. Якщо ж ви розумієте, що вас провокують, ніколи не робіть того, на що від вас чекають найбільше — не відповідайте негативом на негатив, щоб не зав'язати суперечку.

Перестаємо допомагати

Є певний тип вампірів, поведінка яких пов'язана з почуттям жалості. Вони ніколи нічого не роблять нормально або зовсім просять про підтримку, навіть не намагаючись щось змінити самостійно. Вони навмисно обирають роль жертви, щоб їх пошкодували, щоби за них зробили щось важливе. У жодному разі не заохочуйте таку поведінку. Не підтримуйте таку людину, не підбадьорюйте її, не допомагайте ні ділом, ні грошима. Він псуватиме вам настрій своїм скиглі до нескінченності.

Не слухаємо поради таких людей

Це стосується в основному особливого типу токсичних людей, яких досить багато. Йдеться про особистості, які постійно сумніваються у вашому та своєму успіху. Наприклад, якщо ви кажете, що хочете почати займатися спортом, то така людина скаже обов'язково щось на кшталт: «Та навіщо? Все одно кубики на животі не з'являться. Вони таким чином реагують на все. Вони ставлять під сумнів все нове і не вірять, що комусь вдасться досягти успіху.

Не сумніваємося у собі

Якщо токсична людина починає діалог, розповівши щось, але тому вас взагалі не слухає, це не означає, що з вами не цікаво розмовляти. Такі люди завжди говорять тільки про себе, а коли ви їм виливаєте душу, вони взагалі нічого з цього приводу не говорять і ніяк не реагують, змінюючи тему на ту, яка зручна їм. Якщо ви оточені такими людьми, у жодному разі не думайте, що справа у вас. Вам варто перестати спілкуватися раз і назавжди.

Припиняємо будь-яке спілкування

Такий підхід працює проти токсичних людей, які вимагають від вас надто багато. Вони постійно піднімають планку, але ніколи не заохочують вас і вас ніколи не хвалять. Через це з ними стає складно працювати чи жити під одним дахом.

Спілкуємося в компанії

Якщо людей навколо багато, вампір не має такої очевидної сили і влади. Йому набагато простіше спілкуватися тет-а-тет, тому у великій компанії або навіть у присутності третьої людини спілкування швидко стає більш менш прийнятним. Багато токсичних людей соромляться на людях поводитися так, як вони поводяться з вами.

Ставимо блоки

Це може бути техніка візуалізації, коли ви уявляєте, що між вами та неприємною людиною з'являється щит. Також відмінним блоком може бути ваш оптимізм.

Ще можна використовувати пасивні енергетичні блоки — спеціальні обереги. Одним із них може бути кільце зі срібла. Цей метал має дуже сильні захисні властивості. Надягайте таке кільце на пальці правої руки.

З каменів-оберегів варто виділити обсидіан, алмаз, опал, онікс, гематит, кунцит. Також як захисний талісман може виступати зображення руни під назвою Беркана. Руна уособлює гарне душевне та фізичне самопочуття. Намалюйте її в області сонячного сплетення, якщо відчуваєте або знаєте, що вам належить спілкування з токсичною людиною. Ось як вона виглядає:

Токсичні відносини та енерговампіризм: як не згодувати себе

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
більше матеріалів
/-0,26320815086365-/ /-pc-/
Top