counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Токсичні налаштування: як ми програмуємо себе на поразку та що з цим робити


Переглядів: 53


Токсичні налаштування: як ми програмуємо себе на поразку та що з цим робити

Наші поразки в більшості випадків трапляються не через поганий вплив ззовні або змови недоброзичливців, а через нас самих. Намагайтеся дивитися на світ під правильним кутом, щоб уникати проблем.

Удачі та невдачі формуються з кількох змінних. Намагайтеся тримати свої плани в секреті, більше спілкуватися з приємними надихаючими людьми та боротися з внутрішнім негативом та токсичними налаштуваннями. Програмуйте себе правильно.

Токсичні непомітні слова

Справа в тому, що Всесвіт чує те, що ми говоримо, але для нього особливу важливість несе не так ваше посилання, як самі слова. Будьте обережнішими, підбирайте їх ретельніше. Уникайте таких фраз:

«Нічого собі». Ми вимовляємо цю фразу дуже часто, коли дивуємося чомусь. На перший погляд вона абсолютно нешкідлива, але, вимовляючи цю фразу, ви ніби кажете: «Я відмовляю собі у всьому», «Я нічого не хочу». Ці прості слова програмують вашу свідомість на поразку.

«Бідний». Дане слово не варто вживати ні стосовно себе, ні стосовно інших. Воно притягує бідність, закупорює ваші фінансові енергетичні канали. Через це з'являються борги, невдачі у роботі та бізнесі.

«Ні». Негативну відповідь можна сформулювати якось інакше. Намагайтеся якнайменше говорити слово «ні», щоб не програмувати себе на нещастя та бідність, проблеми зі здоров'ям.

З зрозумілих причин сюди ж можна додати такі фрази і слова як «ненавиджу», «бажаю тобі невдач», «невдаха», «не можу», «не вмію», « моє серце розривається» і так далі.

Жалість до себе

Це вкрай токсичне налаштування, яке породжує найсильніший внутрішній стрес. У той час як емоції необхідно звільняти та приймати, жалість змушує проблеми йти глибше. Вони перестають заважати нам в даний момент, але не зникають, а збираються, наче кулька, що надувалася.

Рано чи пізно ця кулька вибухне від зайвої напруги. Це може призвести до затяжної депресії, нервового зриву або інших страшних наслідків. Жаліючи себе, ми відтягуємо вирішення проблеми, але робимо її серйознішою в сотні разів. Це неправильний шлях, якого варто уникати будь-якими методами. Більше того, жалість до себе може спричинити сильні проблеми зі здоров'ям.

Паніка та постійна тривога

Проблеми можуть виникати як через стан тривожності, так і через програмування себе внаслідок паніки та перебільшення негативу. Піддаючись цьому, люди часто надумують собі, що вони більше не зможуть знайти кохання, що їм не щастить, життя несправедливе до них. Ці думки вловлює Всесвіт і блокує надходження позитивної енергії. Це не означає, що потрібно ламати себе та намагатися стати оптимістом. Потрібно лише шукати вирішення реально існуючих проблем, а не накручувати себе та вигадувати собі все нові й нові. Якщо ви не можете впоратися з цим, скористайтеся афірмаціями від стресу та тривожності.

Постійні підозри та зневіра у світле майбутнє

Є люди, які живуть у світі, повному змов. Так, у нашому світі багато проблем, що походять від оточуючих, але це не означає, що потрібно перестати вірити в існування удачі, любові та добра.

Багато хто перестає вірити в успіх, тому що з ними постійно трапляється щось неприємне в житті. Хтось перестає ходити до лікарні чи пити ліки після того, як некомпетентний лікар поставив невірний діагноз. Інші підозрюють другу половинку в зрадах, хоча чіткого приводу немає.

Коли ми не віримо в себе, у когось іншого чи у щось, що нам дуже потрібне, ми програмуємо себе на невдачі, на проблеми, нещастя. Якщо ви кажете собі, що світ несправедливий до вас, то так і буде.

Токсичне налаштування може викликати не тільки психологічні та енергетичні проблеми. Вони можуть також призводити до самоуроку. Експерти радять ознайомитися з ознаками самоуроку та способами рятування від нього, щоб завжди бути на варті своєї удачі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,40518307685852-/ /-pc-/
Top