counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Приметы и суеверия: как они влияют на нашу жизнь и почему отталкивают удачу


Переглядів: 14


Приметы и суеверия: как они влияют на нашу жизнь и почему отталкивают удачу

Дуже багато людей постійно користуються прикметами та довіряють забобонам. З одного боку, це допомагає їм передбачати майбутнє, але прикмети та забобони мають приховані небезпечні недоліки, про які розповіли експерти в цій статті.

Навчитися розпізнавати знаки долі — дуже корисний навик, однак, він може загнати вас у глухий кут. Експерти сайту dailyhoro.ru радять пам'ятати відому цитату про те, що доля — це результат вибору, а не справа випадку.

Вони роблять нас надто самовпевненими

Прикмети та забобони не працюють завжди на сто відсотків точно і абсолютно в кожній ситуації. Іноді вони допомагають здобути впевненість або оптимізм, але недарма мудрі люди кажуть, що "все добре в міру". Можна довіряти прикметам та забобонам, але без зайвого фанатизму, тому що ймовірність помилитися є завжди.

Кажуть також: «На Бога сподівайся, а сам не плошай». Можна сказати інакше: «На прикмети сподівайся, а сам не плошай». Якщо ви отримали якийсь добрий знак від Всесвіту, це зовсім не означає, що вам можна розслабитися і пустити все на самоплив. Все одно потрібно бути готовими до того, що щось йтиме не так, щось зміниться. Світ непостійний, погано передбачуваний, адже в рівнянні життя є незліченна кількість змінних: людей, подій.

Якщо ви беззастережно вірите всім прикметам, то ризик помилки виявиться занадто великим. Самовпевненість — це небезпечна риса людини, через яку щодня величезна кількість людей по всьому світу розчаровується і засмучується, оскільки не отримує того, на що розраховували.

Сильна невпевненість у собі

Тут буває зворотна ситуація — коли прикмети говорять про те, що все буде погано, хоча людина старалася і намагалася зробити все навпаки. У такому разі виходить ще більш образлива ситуація — час та сили витрачені, а результат нульовий. Все відбувається найчастіше саме так, але не тільки тому, що прикмети дійсно спрацювали, а ще й часом тому, що людина не вірила в себе настільки, що втратила успіх.

Вихід простий — якщо вам перебігла дорогу чорна кішка, не треба опускати руки. Якщо ви будете зібраними та уважними, добродушними та спокійними, все вийде. Погана прикмета — це не вирок, а один із можливих варіантів розвитку подій. На щастя, негативні прикмети все одно мають на увазі наявність невеликого шансу на успіх. Вірте в це, тоді ви зможете зберегти обличчя у будь-якій ситуації.

Яким прикметам можна довіряти

Можна довіряти всім прикметам, але, знову ж таки, без надмірностей. Будьте обережнішими і пам'ятайте, що вони можуть не збуватися. Найбільш безрозсудно довіряти тим забобонам і прикметам, які намагаються передбачити майбутнє. Найточнішими є ті, що пояснюють минуле або вказують на причини того, що відбувається навколо вас.

Якщо раптом ви зустріли на своєму шляху погану прикмету, ні в якому разі не засмучуйтесь. По-перше, пам'ятайте про важливість збереження у вірі себе. По-друге, ви завжди можете скористатися порадами про те, що потрібно зробити, щоб погана прикмета не збулася.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,2044689655304-/ /-pc-/
Top