counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...


Переглядів: 179


Вищі сили в особі Всесвіту постійно натякають нам на майбутні події. Побачити знаки долі іноді не так вже й просто, тому завжди необхідно зберігати уважність, адже Всесвіт розмовляє з нами своєю особливою мовою.

Події, які попереджають вас про зміни на краще, завжди важче розрізнити. Коли наближається велика небезпека, то все навколо розжарюється настільки, що людина починає відчувати біду. Найяскравіші знаки долі — ті, які попереджають про проблеми та труднощі у житті.

Що допомагає краще і частіше розпізнавати знаки долі

Енергетика людини пов'язана з центром достатку Всесвіту. Що сила біополя людини, тим частіше Всесвіт може зв'язуватися з ним за допомогою деяких таємних сигналів. Для того, щоб зрозуміти, що нас чекає в майбутньому, вам знадобляться уважність і віра в себе. Примітно, що вам зовсім не обов'язково вірити, що вищі сили пов'язуються з нами за допомогою якихось дрібниць або яскравих подій. Коли потрібно, щоб щось сталося, це станеться у будь-якому випадку.

Підвищення енергетики — це завдання не з легких, особливо якщо все навколо не тішить, немає настрою, світ здається сірим та похмурим. У цьому випадку вам допоможуть фізичні вправи, афірмації, медитації та правильний режим дня, а також спілкування з приємними людьми та відпочинок.

Можна підвищити енергетику спеціальними талісманами. На це здатні метали та каміння. Коли справи йдуть погано, використовуйте прикраси із срібла, місячний камінь, онікс, діамант, кришталь. Коли ви на підйомі, найкращими будуть прикраси із платини та золота, а також такі камені, як авантюрин, агат, рубін, гранат, тигрове око.

Важливо чітко розуміти, який вам належить день — небезпечний і складний чи легкий та динамічний, позитивний у багатьох аспектах. Коли ви зрозумієте, що приблизно на вас чекає, то можна буде правильно вибрати талісмани.

Якими бувають знаки долі

Віруючі люди вважають, що знаки долі посилає їм Бог. Виконує його волю ангел-охоронець. Хтось вважає, що деякі із знаків можна розпізнати завдяки допомозі померлих родичів, другої половинки чи навіть друзів. Якими можуть бути ці знаки?

Якщо сталося щось погане, і в результаті ви тільки виграли. Наприклад, ви дуже сильно хотіли поїхати до коханої людини в інше місто або до друзів. Автобус, поїзд чи інший транспортний засіб зламався чи потрапив в аварію, стався форс-мажор. Ви залишилися живі, тому що Всесвіт уберіг вас. Це називається знаком спасіння. Або ви хотіли взяти на іспит шпаргалки, але забули їх удома. На іспиті трапилося щось таке, через що ви могли б зазнати фіаско — наприклад, у вас перевірили б кишені. Щоразу, коли трапляється щось погане, але потім виявляється, що це насправді на краще, доля каже вам, що перед вами стоїть важливе завдання, що шлях, який ви обрали, був невірним. Це означає, що ви повинні йти вперед обережніше.

Річі сни. Це один із найпоширеніших знаків долі. Якщо ви побачили щось важливе уві сні, то краще на це звернути увагу. Якщо, наприклад, вам належить велика фінансова угода, а уві сні вас хтось обманює, то краще двічі подумати, перш ніж діяти. Звичайно, це не означає, що трапиться біда, просто цей сон міг бути відображенням ваших страхів.

Ваші почуття, інтуїція. Якщо шосте почуття підказує вам щось зробити, цілком імовірно, що в цьому є здоровий глузд. Якщо ви закохані в людину, якщо ви відчуваєте, що вас тягне до неї чи до неї, це недарма. Справа в тому, що шосте почуття прямо підживлюється енергією Всесвіту. Чим сильніша ваша аура, тим вища ймовірність того, що ваша інтуїція вас не обдурить.

Випадкові доленосні зустрічі. Коли ви зустрічаєте людину, яка допомогла вам у чомусь і без якої ви не впоралися б із чимось серйозним, це не просто так. Якщо ви цю людину ніколи більше не побачите, це міг бути ваш ангел-охоронець. Коли випадкова зустріч послужила порятунком від якихось проблем, це майже завжди означає, що хтось охороняє вас. Іноді такі зустрічі допомагають вам усвідомити. , чого ви дійсно хочете від життя. Якась людина може сказати вам, що з вас вийшов би чудовий художник чи фотомодель. У такі секунди наче лампочка спалахує в голові. Подібні зустрічі завжди варто розцінювати як подарунок Всесвіту.

Постійне невезіння. Якщо ви хочете чимось зайнятися або кудись поїхати, але постійно з'являються якісь перепони, це говорить про те, що Всесвіт намагається змусити вас розвернутися або зупинитися. Так буває, коли ви начебто все підготували, дозволили всі негаразди, а вони беруться з нізвідки. Перед важливою поїздкою у вас може захворіти на живіт, загубитися паспорт, але не варто засмучуватися. Цей Всесвіт вас зберігає від небезпек, які можуть статися в дорозі. Нічого не буває просто так.

У цьому світі випадковості відбуваються постійно, але не завжди вони безглузді. Щоб у житті все виходило, можна запрограмувати себе на успіх, у чому вам допоможуть. -vo.html" target="_blank">п'ять способів впливу на підсвідомість. Якщо ви зможете знизити фактор випадковості у своєму житті, вам не доведеться вдаватися частіше до пошуку таємних символів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,32608008384705-/ /-pc-/
Top