counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Що зробити, щоб погана прикмета не збулася


Переглядів: 123


Що зробити, щоб погана прикмета не збулася

Не всі прикмети повинні збуватися, особливо якщо вони віщують небезпеку та неприємності. Існує кілька способів, завдяки яким ви зможете уникнути неприємних наслідків і зробити так, щоб погана ознака не здійснилася.

Часом дуже складно правильно розшифрувати знаки Всесвіту і зрозуміти, які сигнали попереджають нас про майбутнє лихо, а які віщують удачу. Зазвичай забобонні люди дуже серйозно ставляться до прикмет, особливо якщо вони обіцяють людині неприємності. Чорна кішка перейшла дорогу, жінка з відром іде назустріч, раптово розсипалася сіль   все це змушує забобонних відчувати страх за своє майбутнє. Деякі забобони дійсно не можна нехтувати. Тому експерти пропонують вам дізнатися про найпростіші способи, завдяки яким ви зможете нейтралізувати негативні прикмети.

Чим небезпечні погані прикмети

Багато прикмет виникли ще в давнину, деякі з них дійшли і до нас. Щоб запобігти можливим неприємностям, потрібно уважно поставитися до ознак. У зв'язку з цим пропонуємо вам дізнатися, чим можуть бути небезпечні погані прикмети.

Біди та неприємності. Більшість поганих прикмет обіцяє людині саме біди та неприємності. Наприклад, усім відома прикмета про чорну кішку, яка віщує нещастя, або ж жінка з порожніми відрами, зустріч з якою загрожує невдачами.

Проблеми в особистому житті. Прикмети на кохання можуть передбачати щасливі події або проблеми. Наприклад, розсипати сіль — до сварки з чоловіком.

Хвороби. Деякі прикмети можуть стати трагічними наслідками. Насамперед це забобони, пов'язані з дзеркалами. Якщо розбити дзеркало, незабаром хтось із домочадців може захворіти. Метелик, що залетів у будинок, також не обіцяє нічого хорошого.

Проблеми з грошима та бідність. Звичайно ж, прикмети не могли оминути і фінансову сферу життя. Багато хто з них обіцяє труднощі і навіть бідність. Наприклад, якщо хтось у вашому будинку сидить на столі, то незабаром ви зіткнетеся з грошовими проблемами. Якщо ж у будинку погано ростуть кімнатні рослини, це попередження про те, що ви можете опинитися на порозі злиднів.

Інші наслідки. У зв'язку з тим, що прийме дуже багато, важко сказати, які зміни відбудуться у вашому житті, якщо вони здійсняться. Іноді це може загрожувати сваркою з близькими, проблемами на роботі, неприємними зустрічами, новими ворогами тощо. У жодному разі не варто допускати того, щоб погані прикмети коли-небудь справдилися.

Як нейтралізувати прикмети

Не треба боятися, якщо доля надіслала вам поганий знак. Натомість рекомендуємо вам скористатися способами, які не дозволять поганим прикметам здійснитися.

Антиприкмети. Напевно, багато хто чув про такі антиприкмети, як постукати по дереву або плюнути тричі через ліве плече. Крім того, ви можете і самі придумати способи, які допоможуть вам нейтралізувати наслідки поганої прикмети: наприклад, помацати себе за гудзик, кілька разів прошепотіти фразу, яка не дозволить забобону втілитись у реальність. Якщо прикмета обіцяє бідність, ви можете проговорити про себе: «я ніколи не буду бідним(ой)» або «я завжди буде багатим(ой)». Ви можете самі вигадати слова, найголовніше, щоб вони відображали зворотний зміст прикмети.

«Стерти» прикмету. Щоб погана прикмета не збулася, ви можете її стерти. Для цього вам потрібно сконцентруватися та повторно відтворити той момент, коли Всесвіт подав вам негативний сигнал. Потім подумки уявіть, що у вас в руках знаходиться звичайна гумка, якою ви стираєте цей неприємний момент. Деякі люди вдосконалили цей спосіб: щоб прикмета не справджувалась, вони описують побачене на папері, а потім розривають або спалюють листок. Будь-який з цих методів є ефективним, тому ви можете скористатися будь-яким з них.

Не вірити в прикмету. Скептики вважають прикмети пережитком минулого, тому вам нічого не заважає просто не вірити у неї. Навіть якщо вас відвідують думки про те, що в найближчому майбутньому має статися щось погане, намагайтеся відганяти ці думки, і тоді забобони не збудуться.

Багато забобонів прийшло до нас з далекого минулого, і більшість людей продовжують вірити в них і побоюватися, якщо вони віщують неприємності. Однак у зв'язку з глобальними змінами в сучасному світі виникли прикмети, які прикмети, які найбільш близькі до нашого життя. Дізнатися про них ви можете на нашому сайті. Будьте щасливі

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,36324286460876-/ /-pc-/
Top