counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Прості істини від Будди: як навчитися контролювати себе та свою долю


Переглядів: 15


Прості істини від Будди: як навчитися контролювати себе та свою долю

Прості життєві уроки допоможуть вам досягти просвітлення, зрозуміти сенс життя і набути внутрішньої гармонії. Дотримуйтесь цих істин, щоб контролювати свою долю і здобути щастя.

Буддизм — одна з найдавніших світових релігій. При цьому прихильники буддизму вважають його не так релігією, як вченням про те, як налаштувати свою свідомість на потрібну хвилю. В основу цього вчення лягли спостереження Гаутами, відомого як Будда. Основи та філософія буддизму не суперечать іншим релігіям, тому вони допомагають людям з будь-якими переконаннями стати кращими.

Тільки любов може перемогти ненависть

У буддизмі вважається, що не варто відповідати злом на зло, мстити своїм ворогам. Потрібно намагатися бути до них добрими, тоді вони теж зміняться і стануть краще ставитись до всіх навколо.

Контролюючи свої негативні емоції, зокрема ненависть, людина зможе контролювати долю, бо до неї перестануть притягуватися злі особи. Стане простіше жити, бо все погане почне оминати його.

Долю визначають наші вчинки, а не слова

Східні мудреці-буддисти стверджують: «Нас визначає не те, що ми говоримо, а те, що ми робимо». Якщо людина тільки говорить якісь правильні речі, але чинить інакше, вона не є просвітленою.

Звичайно, думки і слова теж багато що вирішують, але якщо нічого не робити, то вони будуть безглузді. Слід шукати сміливість відповідати своїм переконанням, підтверджуючи їх діями.

Зосередження на сьогоденні

Минуле — криниця негативу, а майбутнє — хаос та невідомість. Лише сьогодення має значення. Секрет здоров'я, удачі та успіху полягає в тому, щоб не затримувати свої думки на минулому та не надто турбуватися про майбутнє.

Вважається, що людина, яка живе поточним моментом, просвітлена і може керувати своєю долею. Це допомагає контролювати себе та своє життя на всіх рівнях — як духовному, так і матеріальному.

Не варто шукати істину ніде, крім свого серця

Слід займатися духовними практиками, адже вони допомагають людині зрозуміти, що відбувається у неї в серці. Завдяки їм стає легше налаштовуватися на потрібну хвилю та розуміти свої бажання.

Кращі духовні практики — це медитації. Буддійська медитація «шлях долі»< /em>, на думку експертів, зможе допомогти будь-якій людині прийти до розуміння своїх бажань набагато швидше.

Щоб щось отримати, потрібно щось втратити

Найвірніший спосіб втратити щось — це продовжувати чіплятися за це, продовжувати боротися і бажати цього всім серцем і думками, навіть коли все вказує на те, що краще відпустити. Всесвіт влаштований так, що ми завжди щось втрачаємо та знаходимо.

Якщо не вдається знайти щастя або отримати те, що хочеться, слід сфокусуватися на чомусь іншому. Це допоможе досягти благополуччя та просвітління швидше.

Людина — господар своєї долі

Життя кожної людини — це його власний тягар, його власний шлях та нагорода. Кожен сам вирішує, яким буде його життя, чим воно буде для нього.

Якщо з'являються проблеми, не варто одразу шукати підтримки у оточуючих чи чекати на диво. Потрібно діяти і прагнути перемоги над обставинами, і тоді все вийде.

Щастя стає більше, коли їм ділишся

Є чудова фраза: «Від однієї свічки можна запалити мільйон інших». Якщо людина ділиться своїм щастям і світлом з оточуючими, то щастя та удача обов'язково прийдуть до неї. Добро слід творити безкорисливо.

Добрі та відкриті люди не в моді в сучасному світі, але тільки так ви зможете покращити свою долю. Не потрібно упускати шансу зробити щось приємне для оточуючих людей, для когось із близьких чи друзів.

Думка матеріальна

Іншими словами це можна назвати законом тяжіння. Все, що нас оточує, — це результат мрій, думок. Якщо людина мислить і діє з добром у серці, то щастя слідує за нею по п'ятах.

Звичайно, часом потрібно докладати якихось зусиль або просто навчитися чекати. Іноді думки матеріалізуються дуже швидко, але майже завжди має пройти якийсь час, перш ніж бажане втілиться в реальності.

Дуже важлива рада просвітлених полягає у рятуванні від страхів. Не бійтеся майбутнього, адже майбутнє від цього іншим не стане. Позбутися негативних думок допоможуть три ефективних методу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,36566090583801-/ /-pc-/
Top