counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Як навчитися притягувати позитивні події


Переглядів: 25


Як навчитися притягувати позитивні події

Кожна людина здатна самостійно змінити своє життя. Доля дозволяє вносити коригування. Якщо ви хочете бути щасливою людиною, навчитеся притягувати до себе лише позитивні події.

На шляху до досягнення персонального щастя багато людей припускаються критичних помилок, іноді навіть не усвідомлюючи того, що завдали собі непоправної шкоди і відлякали позитивні події. Не зійти зі щасливого шляхудопоможуть закони життя і створення сприятливого психологічного клімату.

Навчитися будувати своє життя згідно з особистими бажаннями та вимогами зовсім не складно. Якщо підвертаються вдалі можливості, будь-які звершення підуть у гору. Сьогодні ви навчитеся притягувати до себе позитивні події, а значить, вершити свою долю так, як завгодно вашому серцю.

Притягується те, що схоже

Це перша і, мабуть, найголовніша закономірність життя: те, що ми проектуємо у світ, подібно до магніту привертаємо і до себе. Багато хто може заперечити, вказавши на протилежну думку — «протилежності притягуються». В основі безперечно лежить істина, але в цілому — це масова помилка.

Розберемо це на прикладі відносин. Скромний чоловік знаходить собі розкуту жінку. А весела дівчина прагне взаємовідносин зі спокійною молодою людиною. Все це відбувається на енергетичному рівні наших вібрацій. Ми шукаємо у людях те, що хотіли б бачити у собі, тобто у центрі уваги перебувають об'єкти власних думок. І це не має нічого спільного з протилежністю.

Чим більше ви думаєте про свої страхи, про те, чого не хочете чи боїтеся у своєму житті, тим більше ви отримуєте, і навпаки. Тому необхідно проганяти страхи, невпевненість і нав'язливі думки. Більше розмірковуйте про свої прагнення, уявляйте те, як ви досягаєте своїх цілей і як ви будете щасливі, отримавши бажане.

Звертаємо увагу на свої думки

Відображенням сутності кожної людини є емоції, до яких необхідно дослухатися. Наука свідомого творіння свого життя полягає у простоті. Найголовніше — це вміння відсіювати негативні думки і фокусувати свою увагу тільки на позитивних. У Всесвіті існує все, що ми можемо собі уявити. Тому важливо приймати будь-яке рішення з ухилом у позитив.

Необхідно у всіх подробицях уявляти, чого ви хочете від життя. Яскраві та позитивні думки — це творча енергія, яка за найменшого негативу ризикує стати руйнівною. Кожна людина має унікальне бачення світу, а значить, творить власне життя за допомогою почуттів та емоцій. Свідоме вираження своїх бажань починається зі створення образу у думках. Головне — побачити мрію, а Всесвіт допоможе її втілити, надавши можливості.

Мистецтво схвалення

По-перше, придивіться до себе та приймайте себе з усіма плюсами та мінусами характеру та поведінки. Ви — особи, яка, помітивши власні помилки, може їх змінити.

По-друге, дозвольте людям, які вас оточують, бути тими, ким вони хочуть бути. Схвалюйте їх вибір, слова та рішення, навіть якщо вам це не до вподоби. Пам'ятайте про те, що це їхнє життя, і тільки вони є творцями власної долі. Кожна людина має змінити себе самостійно, без сторонньої допомоги. Займайтеся своїм життям, працюйте над собою і своїми думками, створюючи позитивний простір навколо.

Акцентуйте увагу на тому, що для залучення позитивних подій у життя потрібно випромінювати позитив. Не чекайте швидких перемог: робота над собою вимагає більше часу, ніж може здатися. Афірмації допомагатимуть у боротьбі за щастя, зміцнюючи і підживлюючи ваші починання. Ми бажаємо вам щастя, відмінного настрою, успіху, strong>


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,3520770072937-/ /-pc-/
Top