counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

Список найсильніших Знаків Зодіаку


Переглядів: 95


Список найсильніших Знаків Зодіаку

Астролог стверджує, що в зодіакальному гороскопі є слабкі знаки, які пасують перед будь-якими труднощами, і сильні, яким все ні за що.

Дивно, але деякі сузір'я, які відрізняються рішучістю та впевненістю в собі, до списку найсильніших знаків не потрапили. То які знаки найсильніші, і як їхня сила з'являється в житті?

Насамперед слід зазначити, що мова піде про силу моральну, духовну, а не фізичну. У кожній стихії можна виділити по найсильнішому знаку.

У стихії повітря найсильнішим знаком Зодіаку є Водолій. Незважаючи на деяку мрійливість і прагнення високих ідеалів, це знак, який може багато разів відчувати в житті труднощі, але ніколи при цьому не опускатиме руки. Водолії здатні швидко пристосовуватися до будь-яких змін у житті, що й робить їх морально сильнішими.

На другому місці за силою духу в повітряній стихії стоять Терези. Вони не такі вже й слабкі, але вони мають погану звичку розкидатися своєю енергією і не доводити справу до кінця. Вони швидко втрачають ентузіазм і бажання, а разом із цим і ціль.

Найслабшим знаком у цій стихії є Близнюки. Вони не можуть зосередитись на одній справі, їм часто не вистачає підтримки з боку. Коли вони осягають труднощі, вони впадають у паніку і просять допомоги інших людей.

У стихії вогню найсильнішим є Стрілець. Представники цього знаку ніколи не сумують і намагаються зберігати людяність за будь-яких обставин. Вони вміють контролювати свої емоції, не піддаються провокації і мають свою думку. Їхня сила в оптимізмі та широті поглядів.

На другому місці – Лев. На перший погляд, представники цього знака виглядають сильними та вольовими людьми. Але вони великою мірою залежать від зовнішніх обставин та від думки оточуючих. Леви постійно потребують підтримки та похвали. Якщо цього не буде, вони швидко повісять носа.

Найслабший знак вогненної стихії – Овен. Незважаючи на те, що цей знак дуже активний та діяльний, у своїй стихії він дає слабину. Овни не вміють контролювати емоції, вони надто підвладні тому, що відбувається у них у душі. Деколи Овни роблять нерозсудливо, що призводить їх до скрутної ситуації.

У стихії землі найсильнішим знаком зодіаку є Козеріг. Він наполегливий, рішучий і послідовний. Його складно образити та зачепити за живе. Навіть якщо все погано, він все одно йтиме до своєї мети, хоч і маленькими та неквапливими кроками.

Діви на другому місці за силою духу у стихії землі. Вони часто справляють враження сильної людини, але часом не здатні прийняти світ таким, яким він є, і просто починають плисти за течією.

Телець – найслабший знак у стихії землі. Представники цього знаку не люблять змін. Все своє життя вони хочуть прожити у спокої та щастя, але якщо їхні плани руйнуються, Тельці стають беззахисними.

У стихії води найсильнішим знаком є ​​Риби. Більше того, вони сильні не лише серед знаків своєї стихії, а й серед сузір'їв всього зодіакального гороскопу. Це може здатися трохи дивним, адже у Риб часто немає зв'язку з реальним світом. В цьому і є їхня сила. Риби можуть тривалий час терпіти, чекати та сподіватися. Така сила духу допомагає їм остаточно боротися за своє щастя.

Скорпіон – не такий сильний, як Риби. Його слабкість у цьому, що може довгий час накопичувати у собі емоції. Вони і з'їдатимуть його зсередини, роблячи все слабшим і слабшим.

Рак – найчутливіший знак Зодіаку у своїй стихії. Представники цього знака дуже чутливі та вразливі. Їм постійно потрібна моральна підтримка та допомога. Якщо поруч із ними нікого не буде, Раки сприймуть це як знак того, що нічого не зміниш і впадуть у депресію.

За словами астролога, народження в період заступництва слабкого знака Зодіаку не є знаком того, що людину обов'язково будуть переслідувати невдачі, і життя його буде важким. Також і заступництво сильного знака не означає, що людина зможе багато чого досягти.

Не варто забувати, що кожен знак Зодіаку має перед іншими свої переваги та свої сфери впливу. А сила характеру як дається при народженні. Її можна придбати протягом життя за допомогою досвіду та подолання труднощів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
більше матеріалів
/-0,43480801582336-/ /-pc-/
Top