counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Як змінити життя та натальну карту


Переглядів: 118


Як змінити життя та натальну карту

Астрологу часто ставлять одне питання: чи все в нашому житті вирішено наперед і чи можна змінити свою долю? На це важливе питання вона завжди відповідає двояко.

З погляду натальної астрології, доля людини формується ще до її народження. З народженням людини вона стає більш осмисленою і вже має деякі чіткі показники того, чим займатиметься людина, якою у неї складеться характер, і що з нею може статися. Ключове слово саме «може», а не «відбудеться». Таким чином, складаючи натальну карту дати народження людини, астрологи не дають гарантії на те, що гороскоп може здійснитися з високою точністю, адже багато в наших руках!

Астролог не раз писала у своєму блозі, що людина народжується вже з певним набором якостей та схильностей, проте ще не факт, що вона такою залишиться на все життя. Якщо планети в натальної карті вказують на те, що людина буде бідна, то це зовсім не означає, що вона не зможе стати багатою. Тим самим кожна людина від народження несе свою карму. Але будь-якої миті він може змінити її. Як це зробити?

Змінити своє життя та долю можна вельми простими методами. Для цього просто треба зрозуміти, що саме у твоєму житті відбувається не так, і що тобі потрібно для повного щастя. Усі свої претензії до свого сьогодення та свої побажання до майбутнього можна записати на папері та повісити на чільне місце. Однак тут одними записами не обійтись.

Наступний крок – це позбавлення від карми минулого. Під цим виразом ховається багато чого: порятунок від непотрібних речей і неприємних нам людей, порятунок від негативних думок і почуття провини, порятунок від того, що вам не приносить морального задоволення.

Коли ваше життя буде повністю позбавлене того, що вам не подобається в ньому, то його можна наповнити новим змістом. Ви повинні подолати свої страхи і зробити крок на зустріч до нового життя. Постійно повторюйте, що саме у ваших руках, і ні в чиїх більше, перебуватиме ваше щастя та благополуччя. Займіться тим, що справді вам до душі. Не бійтеся виглядати безглуздо і не бійтеся думки про вас. Ви лише прагнете свого щастя і ніхто вам не має права перешкодити.

Змініть свої звички. Змініть свій спосіб життя. Це струсить вас, додасть бадьорості та енергії до нових звершень. Звикли, приходячи з роботи, лежати у кріслі біля телевізора? Спробуйте щось новеньке, те, що ви ще ніколи не робили, або те, про що ви так давно мріяли.

Змініть свій звичний порядок дня та раціон харчування. Киньте шкідливі звички та займіться спортом. Будьте відкриті новим знайомствам, але кидайте старих друзів.

Навчіться довіряти своїй інтуїції. Постарайтеся знаходити знаки долі у звичайних речах та явищах. Наприклад, ви йдете в магазин, і раптом вам дуже захотілося піти не прямою дорогою, а через парк. Але розумом ви розумієте, що не навіщо вам проходити зайві метри. До біса розум! Якщо ви відчуваєте, що в парку має статися щось, сміливо йдіть туди. Навчіться довіряти своїм почуттям, тоді ви зможете набагато тонше відчувати навколишній світ, людей навколо себе, і, цілком імовірно, невдовзі ви відчуєте, що ваше життя змінилося!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,37087392807007-/ /-pc-/
Top