counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

До Землі наближається величезна комета: чим це загрожує і коли ми з нею зустрінемося


Переглядів: 125


До Землі наближається величезна комета: чим це загрожує і коли ми з нею зустрінемося

До Землі летить величезна комета, яка, на жаль, не стане видимою, але має велике значення для науки і представляє особливий інтерес для астрологів. Настав час дізнатися про неї трохи більше.

Ми спостерігаємо із Землі безліч різних астрономічних об'єктів та яскравих подій. Незабаром на нас чекає відвідування однієї з найнезвичайніших і найважливіших комет. Фактично воно вже почалося. Ця комета може бути небезпечною, але не варто готуватися до кінця світу. Можливо вона несе нам щось хороше.

Що ж це за комета
Багато хто чув про комети, але не всі їх бачили. Ці космічні об'єкти часто відвідують нашу Сонячну Систему, тому практично будь-яка людина може побачити за своє життя кілька таких небесних тіл. Вони прилітають до нас із віддалених куточків Сонячної Системи, яка, до речі, не закінчується на Плутоні, а тягнеться набагато далі.

Ця частина Сонячної системи називається хмарою Оорта. На жаль, достовірних доказів того, що воно існує немає, але дослідження та розрахунки показують, що дуже далеко за межами орбіти Плутона є місце накопичення ядер комет. Вони утворилися там із газу та льоду, що залишився після формування Сонячної Системи. При аналізі орбіт основних комет, вже відомих людству, зрозуміли, що вони прилітають з певного місця. За оцінками вчених у хмарі Оорта є трильйони ядер комет.

Так ось, до нас у Сонячну Систему незабаром прилетить одна дуже цікава комета. За оцінками вчених, вона є найбільшою з усіх. Її виявили у 2014 році, коли вона знаходилася на відстані 4.3 мільярда кілометрів від Сонця. Їй дали назву «C/2014 UN271» або комета Бернардінеллі — Бернштейна. Зараз, у 2022 році вона вже знаходиться на відстані 3 мільярди кілометрів. До 2031 року вона досягне найменшої з можливих для своєї орбіти відстаней — 1 мільярд кілометрів від Сонця. Таким чином вона пролетить недалеко від орбіти Сатурна, після чого почне свій шлях додому — назад у хмару Оорта, куди летітиме близько 2 мільйонів років. Виходить, що назад до нас вона повернеться за 4 мільйони років, але це не точно.

Що думають астрологи
По-перше, варто відразу зазначити, що астрологічне вплив комет наростає поступово — у міру наближення до Землі. Комети - це вісники змін, причому не завжди приємних. Комета C/2014 UN271 вже зараз призводить до того, що наше життя змінюється, просто ми цього можемо поки не помічати.

Найсильніше на життя людства впливають ті комети, які видно неозброєним оком, але цьому об'єкту не судилося вразити нас своєю красою. Проте, до 2031 року варто чекати на досить серйозні зміни в житті людства. Справа тут не в розмірі комети, а в її природі. Астрономи впевнені, що вона відвідує нас вперше. Все своє життя вона провела у хмарі Оорта, де якимось чином її «викинуло» до нас. Виходить, що це якась капсула часу. Це робить її особливою не тільки для астрономів, які зможуть дізнатися з її допомогою краще ранню Сонячну Систему, але і надає їй особливого астрологічного сенсу.

Той факт, що комета «C/2014 UN271» ніколи не відвідувала нас, говорить лише про одне — людство чекає на доленосні зміни небаченого масштабу. Можливо, ми зможемо зробити величезний стрибок у науці, або зможемо перемогти війни та розбрат. На жаль, наближення такої далекої гості як «C/2014 UN271» може стати причиною негативних змін — аж до завершення життя людства через хвороби або глобальну війну. Нам залишається лише сподіватися на краще.

Все, що ми знаємо - це те, що наша подальша доля стане відомою до 2031 року. Зміни, які несе найбільша комета з усіх виявлених, будуть дуже важливими, але частково контрольованими. Астрологи вважають, що якщо людство згуртується до 2031 року і стане мудрішим, ми зможемо продовжити свій вік. Якщо ні, це може стати фатальною помилкою за всю історію. Якщо вам цікава тема комет, експерти сайту радять ознайомитися з іншою нашою статтею про їх вплив.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів
/-0,31092381477356-/ /-pc-/
Top