counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Як уповільнитись і заземлитися: спеціальні практики та вправи


Переглядів: 45


Як уповільнитись і заземлитися: спеціальні практики та вправи

Стан стресу або тривоги негативно відображається і на настрої, і на  Звільнитися від панічних атак, заспокоїтися і настроїтися на позитив допоможуть перевірені техніки.

Негативні емоції не дозволяють зосередитися на роботі, ведуть до розбіжностей у сім'ї і провокують невдачі. Експерти рекомендують познайомитися з дієвими практиками та вправами, які допоможуть заспокоїти нервову систему, сповільнитися і заземлитися, щоб попрощатися з тривожністю.

Техніка самозаспокоєння

Зняти стрес і почуватися значно краще допоможуть розслаблюючі теплі ванни з ароматом. Занурившись у воді комфортної температури, важливо зосередитися на своїх відчуттях: знайти зручну позу, дозволити собі розслабитися і відпустити тривожні думки, насолодитися усамітненням і комфортом.

Вправа з заземлення

Момент, коли емоції переповнюють, важливо знайти для себе предмет, здатний заспокоїти. Це може бути гладкий камінь, привезений з моря, клубок ниток, які можна перемотати, або інша річ, яку можна потримати в руках і заспокоїтися. Такий предмет допоможе загальмуватися і заземлиться mdash; стати спокійніше і мислити критично, не дозволяючи паніці взяти гору. Тактильні відчуття розслаблятимуть і діяти як антистрес.

Заспокійливі напої

У періоди, коли потрібно привести емоції в порядок, важливо знайти час для того, щоб посидіти в тиші з чашкою улюбленого напою. Це може бути настій з заспокійливих трав, чашка гарячого шоколаду або тепле молоко з медом. Фахівці в області біоенергетики рекомендують зайняти зручне положення і насолодитися напоєм, відчуваючи, як страх йде і настає період гармонії з собою.

Техніка заземлення: знайти свій аромат

Кожен любить щось особливе: одним подобається аромат свіжої випічки, інші відчувають приплив бадьорості, почувши запах свіжомеленої кави, треті купують певне мило з улюбленим ароматом. Фахівці рекомендують знайти свій запах, щоб під час стресу була можливість відчути його і внутрішньо розслабитися. Глибоке розмірене дихання і приємний аромат будуть свого роду дихальною гімнастикою, що приносить не тільки розслаблення, але і задоволення.

Техніка заземлення від стресів

У момент стресової ситуації можна лягти на підлогу, розкинути руки і відчути під усім тілом тверду опору. В цей момент важливо зосередитися на думці про безпеку, вирівняти дихання, вдихаючи носом і видихаючи ротом. Така техніка допоможе швидко привести почуття до порядку і припинити істерику.

Впоратися зі стресовою ситуацією допоможуть і практики медитації. Їх проводять регулярно, привчаючи організм правильно реагувати на стрес, не звертати увагу на прикро дрібниці і жити щасливо, знаючи, що емоції не зможуть взяти контроль над розумом в критичній ситуації.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,34528708457947-/ /-pc-/
Top