counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як прискорити мислення: 4 ефективні методи


Переглядів: 87


Як прискорити мислення: 4 ефективні методи

Мислення людини може уповільнюватися через різні причини. Це може відбуватися через втому, відсутність мотивації і так далі. Настав час дізнатися, як можна швидко прискорити своє мислення.

Досить часто ми можемо мислити продуктивно. Описані нижче поради допоможуть підвищити так звану нейропластику мозку і силу думки, завдяки чому ваше життя змінюватиметься лише на краще.

Свіже повітря та дихальні практики
Іноді досить легко провітрити приміщення. Можна відкрити вікно та отримати заряд сили та бадьорості. Кисень допомагає нашому мозку краще працювати. Прогулянка на свіжому повітрі також буде дуже непоганим варіантом. Експерти в галузі біоенергетики кажуть, що у провітряному приміщенні відкриваються верхні чакри, що допомагає у прийнятті рішень та у творчій, інтелектуальній діяльності.

Можна скористатися дихальними вправами, щоб посилити енергетику і цим ще більше прискорити мислення, зробити мозок активним. У цьому вам допоможе спеціальна техніка «Кисневий сплеск», описана в іншій статті. Вона допоможе наситити кров та мозок киснем, створивши ідеальні умови для роботи.

Фізичні навантаження
Це відмінний спосіб збільшити ефективність мозкової діяльності, причому як у довгостроковій перспективі, так і зараз, в даний момент.

Вправи можуть бути різними. Щодня потрібно більше рухатися – можна ходити пішки, бігати, відвідувати басейн. У перервах між роботою можна робити найпростішу зарядку. Не слід забувати і про вправи на розтяжку. Фізичні навантаження збільшують кількість синапсів у мозку людини.

Експерти стверджують, що деякі види інтелектуальної діяльності корисно і зовсім виконувати під час тренувань. Наприклад, репетирувати промову чи виступ.

Відпочиньте

Інтелектуальна робота потребує відпочинку та перепочинку. Наш мозок не може працювати нескінченно і безупинно, та ще й при цьому на сто відсотків ефективно.

Мозку потрібен відпочинок, тому якщо ви відчуваєте, що робота починає стопоритися і сповільнюватися, а думки плутатися, візьміть перепочинок. Як було зазначено вище — можна прогулятися, зробити вправи. Спробуйте перекусити, з'їсти трохи солодкого, щоб мозок отримав своє головне паливо - глюкозу.

Один із найкращих способів відпочити від важкої інтелектуальної роботи — медитації. Навчитися медитувати не складно. Згодом у вас буде виходити все краще та краще. Мозок завдяки медитаціям перезавантажуватиметься швидше, а його «оперативна пам'ять» очищатиметься більш ефективно.

Увімкніть музику
Музична пауза – ще один добрий спосіб покращити роботу мозку. Більше того, багато видів інтелектуальної роботи виконувати набагато легше під музику. Багато людей забороняють своїм дітям робити уроки під музику, але це справді здатне підвищити продуктивність мозку.

Найсприятливіший ефект має не улюблена музика, а максимально спокійна, ритмічна, але без слів. Хтось добре працює під класику, а комусь підійде музика у жанрі ambient.

Використовуйте всі описані вище поради, щоб ваш робочий день протікав більш ефективно. Експерти сайту dailyhoro.ru зазначають, що людський мозок у різний час працює з різною швидкістю. Ознайомтеся з тим, коли більшість людей найбільш продуктивні, щоб ви змогли правильно планувати свій день.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
більше матеріалів
/-0,38616394996643-/ /-pc-/
Top