counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як покращити самопочуття та настрій за тиждень: 3 корисні практики


Переглядів: 28


Як покращити самопочуття та настрій за тиждень: 3 корисні практики

Експерти в галузі біоенергетики вважають, що покращити здоров'я та настрій можна за тиждень. Допоможуть у цьому три корисні методики.

Для початку необхідно створити у будинку сприятливу енергетику. Місце, в якому ми проводимо більшу частину часу, визначає нашу удачу та коригує ауру. У будинку повинна циркулювати тільки позитивна енергія, так що доведеться позбутися непотрібного мотлоху і навчитися тримати будинок у чистоті, щоб практики, про які йтиметься далі, виявилися найбільш корисними.

Ранкові та вечірні медитації
Щоранку після пробудження і перед сном важливо медитувати, щоб налаштуватися на потрібний лад після сну або абстрагуватися від усього, що відбувалося протягом дня.

Якщо ви почнете медитувати щоранку і щовечора, то за тиждень ваш настрій багаторазово покращає. Ранкові медитації спрямовані на те, щоб змусити вас задіяти усі внутрішні ресурси протягом дня. Вони заряджають позитивними емоціями та дають змогу зосередитись на мрії.

Увечері, коли ви приходите додому, ви приносите з собою всі свої неприємності, ви збуджені, нервозні. Усі проблеми перед сном можуть зійти нанівець після спеціальної вечірньої медитації. Ви знову усамітнюєтеся, досягаєте внутрішньої гармонії за допомогою уявлення чогось заспокійливого — крижаної печери, вільного польоту, тихого місця у лісі. Перед сном можна слухати музику природи. Слухайте звуки струмка, вітру, співу птахів – таких аудіозаписів дуже багато.

Перед медитацією корисно прогулятися, влаштувати пробіжку, провітрити кімнату. Це підвищить ефективність практики.

Займайтеся приємними справами
Щодня у вас має бути час на хобі. Якщо такого захоплення немає, його потрібно знайти. Кожній людині потрібна справа, яка відволікає її від рутини і змушує почуватися щасливою.

Почніть малювати, грати на музичному інструменті. При цьому краще не ставити перед собою амбітних цілей. Людина, яка вміє правильно розраховувати свої сили, завжди щаслива. Якщо ваші цілі та завдання будуть посильними для вас, то ви зможете щодня бачити нові результати роботи над собою.

Приємні відносини - не завжди звичайні. Комусь приносить задоволення працювати, комусь — відпочивати. Так чи інакше, але щодня необхідно присвячувати таким заняттям. Якщо одночасно з цим ви почнете, наприклад, боротися із поганими звичками, то за тиждень зможете досягти величезних висот. Ваш настрій та самопочуття покращаться багаторазово.

Афірмації
Думки – джерело нашого щастя. За допомогою афірмацій можна значно покращити своє життя. Якщо кожен день повторювати собі, що ви щасливі та гідні щастя, це змусить вас повірити у це. Додати впевненості в собі може той факт, що це чиста правда: всі люди спочатку народжуються щасливими, але потім це дитяче світосприйняття заміщується проблемами.

За тиждень повторень найдієвіших афірмацій ваші думки вже почнуть розвиватися у потрібному напрямку. Ось найкращі фрази, які налаштують вас на потрібну хвилю:

я щаслива людина;
Всесвіт добра до мене, тому що я несу світло у цей світ;
я люблю своє життя, воно сповнене любові;
я притягую удачу та щастя;
я бачу своє щасливе майбутнє;
моє життя приносить мені радість.
Не потрібно повторювати всі афірмації відразу. Краще вибрати дві чи три. Повторюйте їх щоразу, коли ви матимете можливість. Ці фрази мають стати частиною вас самих, частиною вашого життя. Вже за кілька днів повторень ви зрозумієте, що це не просто слова. Ви зможете боротися з невпевненістю, невдачами та негативними емоціями, негативними установками.

Самопочуття та настрій можуть залежати один від одного. Чим частіше ви впадаєте в депресії, тим гірше відчуваєте себе фізично. Це двосторонній процес, тому не варто обмежуватися тільки ментальною роботою. Використовуйте ефективні змови на порятунок від шкідливих звичок, щоб підвищити шанси на очищення та покращення життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
/-0,37042999267578-/ /-pc-/
Top