counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

5 талісманів, які посилять вашу інтуїцію


Переглядів: 57


5 талісманів, які посилять вашу інтуїцію

Інтуїція допомагає уникнути проблем у будь-якій сфері життя. Її сила залежить від багатьох факторів, тому не так і складно змусити шосте почуття частіше працювати на вас.

Навіть людям із найсильнішою інтуїцією слід пам'ятати про те, що шосте почуття завжди потребує підживлення, перезарядки і вдосконалення. Тим, хто сумнівається у силі свого шостого почуття, необхідно більше часу присвячувати енергетиці. Іноді справі може допомогти один правильно підібраний талісман.

Як працює інтуїція
Існують два шляхи розвитку інтуїції, які розглядають експерти. Перший шлях - шлях інтелектуальний: чим вищий ваш інтелект і чим багатший ваш життєвий досвід, тим краще для вас. Ви переживаєте якісь життєві ситуації, запам'ятовуючи свій вибір, наслідки цього вибору. Якщо ви є досить спостережливими, вам може допомогти навіть чужий досвід. Люди із сильною інтуїцією найчастіше є просто спостережливими. Передчуття може ґрунтуватися на висновках вашого мислення.
Другий шлях роботи вашого шостого почуття – енергетичний. Чим вища ваша власна енергетика, тим краще. Підвищують її різними способами - фізичними вправами, правильним оточенням, афірмаціями і так далі. Є талісмани, які безпосередньо підвищують інтуїцію людини. Саме такий талісман і стане найкращим помічником для тих, кому вірне передчуття приносить максимальну впевненість у собі.

Найкращі талісмани для посилення інтуїції
1. Платина. Цей метал стимулює роботу шостого почуття, впливаючи нею безпосередньо. Носити прикраси з цього металу можна як на руках, так і на шиї. Жінкам краще використовувати сережки із платини або ланцюжка на шию, а чоловікам більше підійдуть браслети, каблучки. Цілющі властивості дорогоцінних металів разюче відрізняються. Більшість прикрас із різних металів не поєднуються один з одним. Якщо вам потрібна чиста та потужна інтуїція, використовуйте платину без сторонніх металів.

2. Аметист. Аметист - це камінь-талісман, що має заспокійливі властивості. Він призводить людину до внутрішньої гармонії та допомагає уникати нервових зривів, переживань. Аметист робить енергетику людини більш тонкою та чутливою, що дозволяє дивитися в майбутнє та відчувати найменші зміни у настрої оточуючих людей. Цей камінь дуже погано поєднується з камінням, яке діє як обереги. Як і платина, він вимагає чистого використання, без стороннього каміння. Однак із тією ж платиною він поєднується практично ідеально. Носити аметист краще на грудях, але можна класти його навіть у кишеню - правда, так він буде трохи слабшим.

3. Синій колір. У біоенергетиці часто рекомендується правильно використовувати різні кольори. Сині відтінки та фіолетовий колір посилюють інтуїцію. Саме тому синій одяг часто використовують для створення образу люди, які займаються інтелектуальною працею. Можна поклеїти сині шпалери в робочому кабінеті, поставити на робочий стіл зображення в синіх тонах. Оточіть себе цим кольором, якщо вам потрібне загострене почуття інтуїції.

4. Слон. У фен-шуй талісманом мудрості, а отже й інтуїції, є слон. Цей талісман можна носити із собою у сумці, а можна ставити на робочому столі у кабінеті. Східні мудреці відзначають, що слон є символом знань. Краще, щоб він був зроблений із темних металів або покритий позолотою.

5. Жасмин. Ця рослина-таліман є неймовірно сильним джерелом позитивної енергії. Воно будить у людині шосте почуття, загострюючи емоції. Жасмин підвищує енергетику, причому ця квітка прив'язується до енергії конкретної людини, тому зображення цієї рослини можна ставити ближче до того місця, де спите або працюєте. Хороші також пахощі з ароматом жасмину.

Якщо ви хочете, щоб саме приміщення сприяло роботі шостого почуття, можна повісити червону стрічку перед входом в будинок. Якщо у вас вдома почне переважати творча енергія Ци, залучена червоним кольором, то інтуїція його мешканців підвищиться. Вішають стрічку прямо навпроти дверей. Якщо перед дверима найближча стіна знаходиться далеко, дозволяється повісити стрічку збоку, поруч із дверним прорізом, подалі від дзеркал і кучерявих рослин.

Кожна людина не відмовилася б у потрібний момент передбачати перебіг подій і дізнаватися про думки інших людей. Сучасні ворожіння на майбутнє допомагають пророкувати долю, але не можуть змінити її. Звертайтеся за допомогою інтуїції, якщо ви не хочете плисти за течією. Довіряйте шостому почуттю і не залишайте його без підживлення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
більше матеріалів
/-0,27416801452637-/ /-pc-/
Top