counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Місячний календар: коли загадати бажання, щоб воно збулося


Переглядів: 145


Місячний календар: коли загадати бажання, щоб воно збулося

Використовуючи енергетику нічного світила, ви можете залучити щастя, удачу і навіть реалізувати свої мрії. Для цього потрібно правильно налаштуватися і загадати бажання в найбільш вдалий для цього день.

Астрологи стверджують, що Місяць впливає на всі сфери нашого життя. З її допомогою ми можемо отримати удачу та любов, а також виконати наші заповітні бажання. Іноді протягом багатьох років ми не знаємо, як реалізувати свою мрію реальність, а всі наші старання та надії не приносять очікуваного результату. У такі моменти ми перестаємо вірити в диво і опускаємо руки. Однак якщо правильно використати енергетику Місяця, то вже скоро ви зможете наблизитись до своєї мрії. Експерти пропонують до вашої уваги місячний календар удачі, завдяки якому ви дізнаєтеся, в які дні найкраще загадувати бажання.

Коли загадувати бажання за місячним календарем

Вже доведено, що у певний час енергетика Місяця буває особливо сильним, саме в цей період найкраще загадувати бажання. Такі дні випадають кілька разів на місяць, а ваше завдання не прогаяти, підготуватися до них заздалегідь і правильно сформулювати своє бажання.

Перша місячна доба. У цей час нічне світило закладає програму, яка управлятиме всім живим протягом місяця. У перші місячні стуки все довкола нас наповнене енергією, яку ви можете використати з користю для себе. Цього дня ви повинні максимально сконцентруватися на своїй мрії, та позбутися негативних думок.

Щоб мрія збулася, необхідно, щоб ви перебували в хорошому настрої, а головне, вірили у її виконання. Не забувайте, що недостатньо просто наїдуться на те, що ваше бажання справдиться, для цього необхідно докласти хоча б трохи власних зусиль. Об'єднавши думки і події, ви можете отримати бажане набагато швидше. Наприклад, якщо ви мрієте знайти багатство, не потрібно сидіти і чекати, коли мільйони просто впадуть на вас із неба. Натомість ви можете придбати новий гаманець і, за його допомогою, провести ефективний обряд на здобуття грошей..

Сьома місячна доба. У цей час будь-які слова та думки можуть бути матеріальними. Цього дня астрологи рекомендують утриматися від негативних слів та побажань, бо будь-яке з них може втілитись у реальність.

Перш ніж загадати бажання в сьомі місячні стуки, обов'язково зважте всі за і проти. Постарайтеся правильно розставити пріоритети і подумайте, чи дійсно ви хочете, щоб саме ця мрія здійснилася або є те, що ви хочете набагато більше. Наприклад, якщо ви бажаєте розбагатіти, але у вас немає коханої людини, визначтеся, що для вас важливіше: любов чи гроші. Відправляючи сигнал у Всесвіт, ви повинні знати, що дороги назад не буде. Тому не пропустіть шанс і загадайте лише найзаповітніше бажання.

Одинадцята місячна доба. У нумерології одиниця - найсильніша кількість. Астрологи дотримуються такої ж думки, і стверджують, що будь-яке бажання, загадане в одинадцяту місячну добу обов'язково здійсниться.

У цей час найкраще записувати свої мрії на папері, описуючи їх у найдрібніших подробицях. Наприклад, якщо ви хочете знайти любов, опишіть, яким повинен бути ваш ідеальний партнер: зовнішність, характер, рід діяльності. Не бійтеся, якщо, на перший погляд, ваше бажання буде абсурдним, безглуздим і навіть нереалістичним. Інформація, яку ви відправляєте у Всесвіт, має бути вичерпною, і тоді ви отримаєте відповідь вже скоро.

Чому бажання можуть не виконуватися

Ви визначилися зі своїм бажанням, підібрали правильні місячні стуки, загадали бажання, але згодом дійшли висновку, що воно не справдилося. Чому ж це могло статися?

Насамперед, проблема може полягати у формулюванні бажання. Наприклад, якщо ви мрієте покращити своє фінансове становище, не потрібно формулювати бажання так: «Я хочу розбагатіти». В цьому випадку ваш посил у Всесвіт буде не точним. Натомість озвучте конкретну суму.

Постарайтеся покладатися не тільки на відповідну місячну добу, але і на правильні фази Місяця. Якщо ваша мрія спрямована на поліпшення життєвих показників або на здобуття чогось, найкраще загадувати його в період Місяця, що росте.

Якщо ж ви мрієте позбавитися недоброзичливців, проблем чи недуг, найкраще загадувати бажання під час фази спадання. Проте астрологи дотримуються єдиної думки, що бажання виконаються набагато швидше, якщо загадати їх під час Повного Місяця. У такий день Місяць досягає піку свого зростання, а отже вся його енергетика може бути спрямована на виконання вашої мрії.

Іноді образа і злість можуть підштовхнути нас на найжахливіші речі, аж бажання нашкодити своїм ворогам та кривдникам. В цьому випадку Всесвіт відкине ваше прохання.

Також ваше бажання може не справдитися з найбанальнішої причини – ви просто не вірите у його виконання. Вибрати відповідну місячну добу і правильно сформулювати бажання дуже важливо, але якщо ви не вірите в силу Всесвіту, то й відповіді ви не отримаєте. Тому найголовніше – віра.

Багато хто з вас не здогадується про справжню ціну кожної хвилини. За цей короткий час ви зможете змінити своє життя, здобути щастя та виконати будь-яке бажання. Адже не дарма ця хвилина називається «золотою». Нехай ваші бажання здійсняться


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів
/-0,2104229927063-/ /-pc-/
Top